![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Nošpikoju šo no cita foruma, kurā tas bija nošpikots no citurienes un citurienē arī tas bija nošpikots no citurienes... izskatījās intresanti. Tātad pavisam vienkārši - iebakstiet ar kursoru tajā vietā, kur jāraksta atbilde un nospiediet Ctrl+V un iepostojiet to kas parādās
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Belerianda ![]() |
again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.11.05 ![]() |
40 year old virgin
ehhh...uhhh... how did that get there!!! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Universālais kedmāsters ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.04 Kur: skype ![]() |
... un tad es atklāju, ka tajā dziesmā vēl ir VĒL VIENA DZIESMA! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) man tas albums no vasaras, bet... kāpēc es vispār šito uzzinu pēdējā, enīvēj?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.05 Kur: Kur bērzi sirmo. ^^ ![]() |
http://i16.photobucket.com/albums/b21/oran...363034350dd.jpg
Šo rakstu rediģēja PinkDust: 04.11.2005 14:55 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Sēžu pie datorgalda un blenžu ekrānā... ![]() |
§
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.10.04 Portretu fotogrāfs ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Tulkotāji Pievienojās: 06.10.04 Kur: Pie sienas. Mūžīgā opozīcijā ![]() |
nju nez,labaak jautaa Aigai! Par to linku labak nerunaa-apvainosies un mani nositis (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
BD______4_
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.05.05 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
668502
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 04.10.03 Kur: Rīga, Jēkabpils ![]() |
X:\EO MOVIES\Ready\pin_1st.avi
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
faints
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.12.04 Kur: domās nepārtraukti esmu mīļajā Dailītē ^^ ![]() |
labi, tāda gadījumā es arī slāju uz migu.
lai labi krācās matu pavēlniec (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.08.05 Kur: Uz mākoņa ar zelta maliņu ![]() |
*SHNJURKT*
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.11.03 Kur: Unites States of Love ![]() |
Dark Crystal is a WAP device! It works at twice the normal speed!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.12.04 Kur: domās nepārtraukti esmu mīļajā Dailītē ^^ ![]() |
Ar mani atkal runā kaijas
Ar mani atkal runā kaijas, Runā rītā, vakarā rāmā. Ar mani atkal runā kaijas, Runā naktī tās. Runā daudz, klusām sevī, Atkal liek iegrimt tevī, Atkal liek aiziet kopā, Sapņu tālumā nezināmā. Ar mani atkal runā kaijas, Runā rītā, vakarā rāmā. Ar mani atkal runā kaijas, Runā naktī tās. Un es nevaru krastā pierast, Kur viļņi smiltīs dzied. Man kā kaijai nekur nav miera, Palīdzi kaijām skriet. Meitenes vienmēr vilina nemiers, Meitenes vienmēr vēlas sākt lidot, Un sapņot, un sapņot, un sapņot, Un sapņot, un sapņot. Pie zilās jūras Ar mani atkal runā kaijas, Runā rītā, vakarā rāmā. Ar mani atkal runā kaijas, Runā naktī tās. Runā daudz, klusām sevī, Atkal liek iegrimt tevī, Atkal liek aiziet kopā, Sapņu tālumā nezināmā. Ar mani atkal runā kaijas, Runā rītā, vakarā rāmā. Ar mani atkal runā kaijas, Runā naktī tās. Mūžīgi runā, mūžīgi stāsta kaut ko, Mūžīgi runā, mūžīgi stāsta kaut ko, Mūžīgi stāsta kaut ko, Mūžīgi stāsta kaut ko. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.11.03 Kur: Unites States of Love ![]() |
1689. gadā
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.05 Kur: Kur teka Daugava līčotiem krastiem ![]() |
Mother always said "My son, do the noble thing..."
You have to finish what you started, no matter what, Now, sit, watch and learn... "It's not how long you live, but what your morals say" Cannot keep your part of the deal So don't say a word... don't say... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
May 12th, YR3 Mega Man (3:21) invaded Fluff With Me Tonite (32:28) and captured 105 acres of land.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 20:44 |