![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.05 ![]() |
Vai jūs lasat grāmatas sveshvalodās? ja jā - tad kādās? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Šo rakstu rediģēja Roviela: 23.10.2005 13:29 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.08 ![]() |
Lasu gan...esmu protams izlasījis visas HP grāmatas angliski, ari 1 GP, kā arī citus darbus. Pārsvarā lasu angliski lai pilnveidotu valodas zināšanas, un arī orģināl valodā grāmatas liekas daudz sakarīgākas, kā arī bieži mācībam nepieciešama literatūra ir pieejam tikai angliski.
Pēdējais ko lasīju angliski bija Business @ the speed of thought by Bill Gates . Šo gan neizlasīju visu jo bija zināma intrese tikai par noteiktu daļu grāmatas satura Šo rakstu rediģēja telamindel: 02.12.2008 16:57 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.03.08 Kur: Pasaule. ![]() |
Kādreiz lasīju grāmatas tikai latviski, ar angļu valodā rakstītiem darbiem nekas labs nesanāca (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Toties tagad esmu izlasījusi vairākas grāmatas angliski, gan tādas, kas lasās vātri un viegli, gan tādas, kuras lasot man stipri jāpiedomā. Lasīšana krieviski tiešām nav mana stiprā puse, bet domāju, ka pēc kāda laika varētu mēģināt. Tagad saprotu, ka lasīt darbu oriģinālvalodā nav gluži tas pats, kas lasīt tulkojumu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Domāju, ka tagad sākšu lasīt grāmatas no Twillight sērijas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Dzīvnieku Saietā 90210. ![]() |
mjā, pārsvarā angliski, protams. franču valodā galīgi nepietiek vārdu krājuma.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.09 Kur: Uz ledus ar grāmatu kreisajā rokā ![]() |
Tikai angliski. Man angļu valodas skolotāja piedāvāja vienu grāmatu un tā tas sākās. Tagad diezgan bieži kāda no angļu valodas skolotājām man piespēlē grāmatas angļu valodā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Lasu krieviski. Angliski kaut kā nav sanācis.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.07 Kur: Vakardienas trakumā ![]() |
Pārsvarā lasu angļu valodā. Kad ir vairāk laika, tad lasu arī vāciski, šobrīd esmu iesākusi E. Po. detektīvu. Vairāk laika vajag, jo pietrūkst vārdu krājuma un tad ik pa laikam nākas ieskatīties vārdnīcā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.03.06 Kur: Visticamāk uz grīdas ![]() |
Lasu angliski, kad pagadās kāda grāmata, ko nevar dabūt latv. val/ir pieejama.
Gribu level-up un sākt lasīt krieviski, tagad jātrod tikai interesanta grāmata ar lieliem burtiem, un tad varēs sākt boksterēt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.04.10 Kur: kautkur, nezin kur........ ![]() |
Nē, es nelasu, jo nezinu tik labi kādu svešvalodu, lai varētu lasīt grāmatu svešvalodā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Vispār derētu gan kādu mazu un vieglu pamēģināt. Nu tā- lai uzlabotu zināšanas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.09 Kur: Uz ledus ar grāmatu kreisajā rokā ![]() |
Var uzlabot zināšanas - arī fakts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Es uzzināju diezgan daudz visādu jaunu vārdu angļu valodā. Protams, diezgan daudzi ikdienā netiek lietoti, bet tomēr... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.07.04 Kur: Empire City ![]() |
Pārsvarā tikai svešvalodā, i.e., angliski. Latviski jau čakars dabūt grāmatas.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 23:31 |