![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.05 ![]() |
Vai jūs lasat grāmatas sveshvalodās? ja jā - tad kādās? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Šo rakstu rediģēja Roviela: 23.10.2005 13:29 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.01.08 ![]() |
Pirmā grāmata angliski bija 3šais poters, tad nāca grāmata "Princesīte", kas lasījās samērā viegli, bet paŗbaudījums man bija 7tais Poters. izturēju, ziniet! ;D
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.07 Kur: Kaut kur starp debesīm un elli ![]() |
Angliski esmu izlasījusi HP7 un kaut kādu murgu ar nosaukumu "Eragon", bet krieviski lasīju stāstu par kaut kādu tur Denisu Kotiku.
Šobrīd mokos ar dažādiem angliskiem fanfikiem(reti kurš zem 100 lpp Worda formātā), izlasīti jau tuvu pie 20 stāstiem, tikai visi tie par laupītāju ēru |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Krievu. Vienkārši lasu, jā.
Angļu, jo tas ir obligāti un dažkārt arī interesanti. Un vācu, jo tas ir obligāti un man ļoti patīk. Esmu mēģinājusi vēl citas valodas, bet nespēju nokoncentrēt uzmanību. Un tā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.07 Kur: Planēta Zeme ![]() |
Man patīk lasīt grāmatas visās valodās ,kurās es māku lasīt.
Parasti, es lasu ,par kūltūru, recepšu un pedzīvojumiem. Gadās izlasīt arī kaut ko romantisku. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.07 Kur: cita pasaule ![]() |
Jā lasu un daudz ,jo drāmatas atklaj savu būtību tikai tajā valodā ,kura radīta.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.05 Kur: Tuwumaa..:) ![]() |
Latviski, un krieviski... jauno poteru arii izlasiju angliski.. nevarreeju nociesties, bet biibeli esmu lasijis arii krievu valodaa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 ![]() |
es nelasu, jo dalju n tekst nesaprotu tapee arii naw interesanti, bet ja es piem.. angļu wal. ļoti labi pieprastu- tad es noteikti lasiitu graamatas swešvalodās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.08 Kur: Rīga ![]() |
Jā... Angļu (pat diezgan bieži), krievu (gadās), vācu (reti)...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.07 Kur: tavā sirdī ![]() |
reti kad. dažreiz internetā, bet man labāk patīk lasīt latviski.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.04.08 Kur: Aizliegtajā mežā ![]() |
Jā, sanāk lasīt, jo latviešu valodā nav pārtulkotas daudz interesantu grāmatu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/lasa_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Lasu vienādā ātrumā latviski, angliski un krieviski. Mācos Dāņu arī. Tad jau kādreiz varēšu lasīt dāniski.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.03.08 Kur: Cēsis. ![]() |
ONĒ man ir tik 12 gadi un perfekti lasu tikai latviski! Krieviski pašvaki( šo gad pirmo reizi sākām mācīties, pirmais gads!), bet angliski normāli. ( skolā izvelku uz 8)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.09.06 Kur: vidējās rindas 3. solā pa labi. ![]() |
aha.
daudzas grāmatas arī nopērku ārzemēs, jo atrodu kādu sen meklētu grāmatu, kuras Latvijā nav. 90% svešvalodu grāmatu, kas man pieder gan ir angliski, jo angļu valodu vislabāk pieprotu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Nē, lasīt vispār es spēju tikai valodās, ar kurām jau esmu iepazinies, attiecīgi tās vairs nav svešas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.06.08 Kur: Twilight ![]() |
Manuprāt, grāmatas orģinālvalodā lasīt ir daudz vieglāk un saprotamāk, jo tā tomēr ir orģinālvaloda.
Diemžēl, normāli lasīt es varu tikai divās svešvalodās - angļu un krievu(ar to tā mazliet pagrūtāk) Angliski pēdējais darbs, ko izlasīju, bija Annas Raisas ''The Witching Hour'' |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.05.08 Kur: Earth ![]() |
Es esmu lasījusi Harry Potter and the Philosophers stone, Harry Potter and the goblet of fire un Harry Potter and the Deathly Hallows... Laikam neko citu neesmu lasijusi svešvalodās...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.08 ![]() |
lai gan es krivu valodu zinu lieliski, tomēr tajā esmu izlasījusi vien pāris grāmatu.
mana īstā aizraušanās pēdējā gada laikā kļuvusi lasīšana angļu valodā. sākās viss ar HP7 pagājušvasar un nu jau man jau ir apsēstība ar grāmatām angļu valodā. tiem, kas vēl nelasa angliski, silti iesaku SĀKT (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.04 Kur: Pa ceļam... ![]() |
Lasu angļu un krievu valodās. Vismaz cenšos šajās valodās lasīt oriģināldarbus. Šobrīd študēju Nicholas Sparks "Message in a Bottle".
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Pirmās grāmatas ko lasīju anģlu valodā bija abi pēdējie Poteri, jo nevēlējos gaidīt kad iznāks latviešu valodā. Pašlaik lasu Twilight sērijas.
Krievu valodā gan neko nelasu jo neuzskatu ka esmu tik spējīga |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Jā.
Krievu, angļu - perfekti, ļ.ļ. reti kad nākas ņemt rokās vārdnīcu. franču - normālā, plūstošā āturmā, apm. 15lpp/1 h. Lasu daiļliteratūru un profesionālo (t.i IT un medicīnisko) literatūru. tagad esmu ķēries klāt Twilight Saga un Žoržas Sandas darbiem franciski. Šo rakstu rediģēja Centrāltirgus Baložvīrs.: 02.12.2008 15:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 11:58 |