![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Tātad, tie, kas solījās, grasījās braukt uz TN:C poligonu jau dienu pirms spēles - 5dien. Kas jūs esat un kā jūs grasījāties turp nokļūt?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.10.05 ![]() |
Bija jau doma, bet tagad šī aukstā laika dēļ nācās saprast to, ka labāk pasalt vienu nakti mazāk!!! Bet, īstenībā, ja savāktos krietns bariņš, būtu vērts!!!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
es biju atteicies no shis ieceres, jo nesapratu to, kada veida mes noklutu gala....
pats es celu nezinu un isti nesapratu, kas vel taisas doties ta ka uz sho bridi es esmu pieteicies braukt 6dien ar autobusu... parejie cilveki, kas brauc no manas puses ari piekrita, ka sapratigak ir braukt 6dien vai ne Sīdžmāster? Šo rakstu rediģēja Aziren: 18.10.2005 16:47 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.10.05 ![]() |
CITĀTS(Aziren @ 18.10.2005 16:45) ta, ka viss shis bija loti sahubigs es nolemu atteiksties no shadas ieceres un parejie cilveki, kas brauc man lidzi, piekrita... vai ne Sīdžmāster? Nu jā!!!! Tiksi gribējās uzzināt, vai tomēr būs kādi braucēji piektdien, vai nē!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.04 ![]() |
Man ir busiņš ar 7 cilvēkiem.
Cikos jābrauc? Vai var iegūt karti ar mazu, sarkanu bultiņu - jātiek šiten. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Jūs gribat jau 5dien? Vnk, ar to "jātiek šiten" nav tik viegli, vienkāršāk man jūs eskortēt, jo var gadīties, ka piepeši ceļš ir bloķēts un tad jāizmanto citi ceļi.
Kā parasti, es varētu ar auto pie "Elvis" lielveikala Ādažos pārķert cilvēkus. Galvenais tik laiku norunāt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.05 ![]() |
Khem.. Ko nozīmē bloķēts, citi ceļi?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu, es jau kaut kur minēju, ka ceļš, kas pa tiešo ved uz TN:C poligonu iet +/- caur NATO poligonu un to reizēm apsargā bruņoti kareivji - pašam nācies vairākas reizes tapat aizturētam. So, dažkārt jāmeklē citi risinājumi...
Un, vēlreiz, tas nav joks. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ārstējas Sv. Mango dziednīcā ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 27.09.05 ![]() |
mes satiekamies piegdien pie origo pulksten 13
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.05.05 ![]() |
a ka tad peec taas satikashanaas taalaak ripo? es nupat saaku saprast ka man nav izstraadaats turp nonaakashanas plaans.... kaads negrib mani pakjert liidzi?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS mes satiekamies piegdien pie origo pulksten 13 Un ko jūs tālāk? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.04 ![]() |
KAMAZ!!!
Lūdzu - precīzu laiku un vietu, kurā mums ir jāierodas, lai tu mūs pavadītu līdz poligonam!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
hei ssis ir pavediens kuraa mees runaajam par piektdienas braukssanu un taalaak mees ceram kamaz ka tu muus aizrausi liidz turienei no murjaannu pieturas....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
AIvvv, a nebūtu jums abiem labāk reizē ar Raini atbraukt? Tb, es jūs paņemtu mašīnā un aizvestu uz poligonu pa ceļam rādot ceļu Rainei? Murjāņi sanāk pilnīgi otrā galā.
Es jūs varētu pat no Rīgas atvest, ja jūs būtu, teiksim, "Molā". Ap cikiem Raine, aivvv jums vajag? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
ceru ka otraa riitaa mees tur nosalushu raini un aiwww neatradiisim (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
bet tas tad tiktu pieskaitiits mistiskajiem 30% par kuriem neviens neko nezin (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
OK, par Raini, aivvv un soirvaakt viss skaidrs. Visiem, kas grib ierasties jau 5dien - satikties pie Origo ar ieprieksh noraadiitajiem purniem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ārstējas Sv. Mango dziednīcā ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 27.09.05 ![]() |
tatad pulksten 13 pie origo
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bet es būšu Murjāņos tikai 15.00 ātrākais, rēķinieties ar to.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.05.2025 23:28 |