![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.07.04 ![]() |
Tātad mēs jau esam atraduši iespējamo vedēju un rēķinamies, ka turp-atpakaļ no personas varētu izmaksāt līdz 3 Ls. Cena ir atkarīga no cilvēku skaita, kas brauks, un jāņem vērā, ka benzīnu cenas ir mainīgas, diemžēl mums negatīvajā virzienā.
Tie, kas bijuši uz iepriekšējām spēlēm, atceras poligonu. Spēle notiks tai pašā poligonā, tikai vēl nedaudz tālāk. Tuvākā pietura, braucot ar sabiedrisko transportu, atrodas Murjāņos pie veikala. Tikai diezin vai šoreiz būs sarunāts busiņš, kas aizvedīs spēlētājus pēc iespējas tuvāk poligonam. Tā kā iepriekšējam spēles poligonam vēl klāt nāk tas gabals, ko iepriekš nobraucām ar busiņu, ko jāmēro lai nokļūtu līdz TN:C spēles vietai. Toties no Saukkrastu puses šim poligonam pieiet viens cits ceļš, kas atrodas tuvu TN:C norises vietai, tā kā ar noīrētu autobusu vai personīgo transportu piekļūšana ir ērta. Personīgi esmu par autobusu. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.05 Kur: CENTRS ![]() |
Nē, 10:30 nav deadline. 10:30 jau ir krietni par vēlu. 9:30 jābūt visiem uz vietas. 10:30 varētu būt tad, kad beidzas sapulce, bet jums visiem, kas grib +/- sakarīgi spēlēt sapulcē būs jāpiedalās.
CITĀTS tad jau laikam ka 9:00 tur jābūt1 pie veikala stāvietā, tā vismaz es sapratu?? VAI TĀ IR!? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
man rodas doma, ka varbūt tie, kam nepietiek vietas autobusā (ko uzzināsim pēc saraksta, kuru ceru drīzumā ieraudzīt) varētu apvienoties un izbarukt reizē un satikties vienā vietā, lai pēc tam, ja brauc pakaļ nav jānesas pa bez maz 10 pieturām un vietām kur kāds ir zidomājis izkāpt.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
[SIZE=7][COLOR=red]Sestdien 22.10. 8:30 visi, kas brauc ar TN:C pasūtīto autobusu, pulcējas pie galvenās Latvijas Pasta ēkas - atrodas aiz Origo Abrenes ielas virzienā pretī mikroautobusiem. 9:00 atbrauc autobuss un visus ved uz spēles poligonu. Nav pieļaujama kavēšanās.
[SIZE=1][COLOR=#4c9e1c] Tātad 9:00 visi kāpj autobusā - [COLOR=red]uzrāda vecāku atļaujas, kam jāuzrāda un samaksā par autobusu un TN:C dalības maksu: kopā LS 5. Autobuss aizbrauks pretī tiem, kas būs atbraukuši ar sabiedrisko pieturā Murjāņos pie jau pazīstamā veikala. Nezinu par samaksu, bet plānoju, ka būs apm. LS 1 uz poligonu un no. Autobuss piturā varētu būt ap 10:15 - 10:30. Svētdien 23.10. autobuss būs mums pakaļ 16:30. Gaidu no visiem PZ par pieteikumu uz vietu autobusā. Pagaidām manā sarakstā ir 39 cilvēki, vēlos pārliecināties, vai tas atbilst patiesībai. Vēl arī tāds sīkums, ka autobusā vietu skaits ir ierobežots un vēlos zināt, vai gadījuma nav nepieciešami divi autobusi vai varbūt brauks 2 reiz autobuss no Rīgas. Var pieteikt arī citus cilvēkus - pieteikumā jāuzrāda vārds uzvārds un par cik % pārliecināts, ka konkrētais cilvēks brauks ar autobusu. PZ ar tekstu: es piesaku 5 vietas netiks uzskaitītas par pieņemtām. PZ var uzdot jebkurus interisējošos jautājumus par braukšanu uz un no uz TN:C. [SIZE=14][COLOR=red] VISIEM: Atteikumi no spēles dažādu iemeslu dēļ tiks pieņemti uz TN:C e-pastu trollu.naktis@gmail.com līdz sestdienas 22.10. rītam 8:00. Gaidu PZ! Have fun! |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.09.04 ![]() |
Sakārtosim visu secībās. Tātad tie kuri netiek uz autobusu jo nav vietas brauc uz Ādažiem uz veikalu ,,Elvi" un tad visi pārējie uz turieni atbrauc? Es pašlaik esmu nelielā panikā jo es nerubīju kas notiek. Jebkurā gadījumā ja autobusā ir brīva vieta tad es vienu aizņemu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jozan: izlasi iepriekšējo postu!
Starp citu pārģērbšanās notiek poligonā. Neaizmirstiet parūpēties par siltām drēbēm, siltu guļammaisu un plēvju lietusmētelīši ir atļauti. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.09.04 ![]() |
Susljik ja tu tik daudz zini tad atsūti man savu mob. nr.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.10.05 ![]() |
vai pieteikums jāsūta uz e-mail adresi trollu.naktis@gmail.lv?????? vai arī tepat forumā?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sidžmāster: pieteikumu sūti man tepat ar PZ!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izmaiņas tiem, kas brauks ar sabiedrisko transportu - jums arī jābrauc uz Ādažu Elvi lielveikala stāvvietu, kur tiekas no 9:30 - 10:30 un tad jums atbrauks pakaļ autobuss un savāks. Pārējais paliek, kā bija rakstīts. Sorry!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.08.04 Kur: Bibliotēka(21.00-8.00) Mājas(16.00-21.00) ![]() |
Cikos izbraukšana no Rīgas ar organizēto autobusu?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Berlog; Kā jauu minēts pulcējamies 8:30 pie centrālās Latvijas Pasta nodaļas - aiz Origo un pretī mikriņiem - un autobuss mums atbrauc pakaļ 9:00. kavēšanās nav pieļaujama!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.09.05 ![]() |
pasakiet luudzu preciizi kur un kad jaabuut ja brauc ar savu tr-tu ??????
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Braucam iekšā Ādažos no Rīgas puses. Pirms centra (Ādažu apļa) būs būvbedres(vismaz nesen vēl bija - tur ceļu taisa) un starp tām vienā konkrētā vietā ir lielveikals "Elvi" kreisajā pusē. Nepamanīt, imo, nevar, jams labi redzams no ceļa un ir diezgan liels.
Tur jāierodas ap 9.30. Mini karte (varbūt dabūsiet lielāku) Uz poligonu paši nebraucam! Satiekamies Ādažos, pie lielveikala "Elvis". Šo rakstu rediģēja Kamazs: 20.10.2005 09:29 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
šobrīd ir pieteikušies 24 cilvēki uz vitām autobusā. Maksimālais pieļaujamais cilvēku skaits ir 25, tāpēc būtu pēdējais laiks sūtīt piteikumus. Tiem, kam nepietiks vietas autobusā, būs jābrauc uz Ādažiem 10:00 - 10:30 no turienes savāks autobuss cilvēkus, kas būs sapulcējušies Ādažos pie Elvi veikala bez personīgā transporta - tas maksās ap Ls 1 un autobuss arī aizvedīs svētdien līdz Ādažiem tās personas.
Bet pieteikumus vēl vār sūtīt, labāk pierakstīt vēl klāt tel. nr., lai var piezvanīt, ja parādās brīvas vietas autobusā, jo kāds atsakās no savas vietas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
domaaju ka autobusaa ir iespeejams arii staaveet kajaas, vai saspiesties, bet tad jau redzees (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.05.2025 23:33 |