Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> par nokļūšanu uz TN:C
Vai Tu vēlies braukt uz spēli ar speciāli šim nolūkam nomātu autobusu?
Vai Tu vēlies braukt uz spēli ar speciāli šim nolūkam nomātu autobusu?
Jā, ja tas maksās līdz 3 Ls turp-atpakaļ. [ 34 ] ** [79.07%]
Nē, braukšu ar sabiedrisko transportu.' [ 1 ] ** [2.33%]
Nē, braukšiu uz spēli ar personīgo transportu vai mani atvedīs draugi, radinieki, citi random cilv. [ 8 ] ** [18.60%]
Kopā balsis: 43

susljiks
iesūtīt 30.09.2005 10:46
Raksts #1

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 26.07.04

Tātad mēs jau esam atraduši iespējamo vedēju un rēķinamies, ka turp-atpakaļ no personas varētu izmaksāt līdz 3 Ls. Cena ir atkarīga no cilvēku skaita, kas brauks, un jāņem vērā, ka benzīnu cenas ir mainīgas, diemžēl mums negatīvajā virzienā.
Tie, kas bijuši uz iepriekšējām spēlēm, atceras poligonu. Spēle notiks tai pašā poligonā, tikai vēl nedaudz tālāk. Tuvākā pietura, braucot ar sabiedrisko transportu, atrodas Murjāņos pie veikala. Tikai diezin vai šoreiz būs sarunāts busiņš, kas aizvedīs spēlētājus pēc iespējas tuvāk poligonam. Tā kā iepriekšējam spēles poligonam vēl klāt nāk tas gabals, ko iepriekš nobraucām ar busiņu, ko jāmēro lai nokļūtu līdz TN:C spēles vietai. Toties no Saukkrastu puses šim poligonam pieiet viens cits ceļš, kas atrodas tuvu TN:C norises vietai, tā kā ar noīrētu autobusu vai personīgo transportu piekļūšana ir ērta. Personīgi esmu par autobusu.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
3 Lapas V  < 1 2 3 >  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (20 - 39)
DarkJedi
iesūtīt 14.10.2005 16:20
Raksts #21

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 28.01.05
Kur: Kaut kur galaktikā

Ev a moška iemetiet kāda photobucketā karti ar apvilktu aplīti, kur atrodas TN:C, savādāk maldīšos un nevarēšu atrast vēl. Iemetiet vispirms tādu lielāka mēroga karti, kur principā galvenie ceļi attēloti un pēc tam detalizētu karti ar visiem sīkajiem celiņiem ar sarkanu atzīmētu satikšanās punktu. Lai nav tā, ka visi noobi (es piemēram) zvanās un prasa kur man jāgriežas pa labi kur pa kreisi u.t.t.

+Citēt rakstu
elfia
iesūtīt 14.10.2005 16:30
Raksts #22

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 04.09.05
Kur: Gulbene

kaa kurs grub taa lai BrauC! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
ossh
iesūtīt 14.10.2005 18:02
Raksts #23

*

Pievienojās: 30.05.05
Kur: CENTRS

DarkJedi es piekrītu viņam , tā būtu ļoti labi ja izdarītu!

+Citēt rakstu
altonis
iesūtīt 16.10.2005 11:40
Raksts #24

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 15.03.05
Kur: Belerianda

Es ar veeleetos aizsist kaadu vietinju (vienu). (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Axa Night
iesūtīt 16.10.2005 15:02
Raksts #25

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 26.06.05
Kur: Riga or Mainhardt

es ļoti ceru, ka tie, kas bija pieteikušies jau sen, tas ir vasarā, uz vietām arī pie viņām tiks, jo man toč negribas vilkties vienai pašai kaut kādu nenoteiktu gabalu ar visām savām pekelēm...bet protams tas mani neapturētu no ierašanās, taču iespējams novājinātu riktīgi...

+Citēt rakstu
Sīdžmāsters
iesūtīt 16.10.2005 18:36
Raksts #26

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 01.10.05

kā un kad varēs uzzināt, vai tie visi, kas pieteikušies uz braukšanu ar kopīgo autobusu, patiešām arī dabūs vietas??? jo piesakās taču daudzi ik pa laikam!!!

+Citēt rakstu
Axa Night
iesūtīt 16.10.2005 18:59
Raksts #27

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 26.06.05
Kur: Riga or Mainhardt

...un kā tur patiešām vajag jau no Rīgas tērpos braukt (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) ???
...jā un karti nepacietīgi gaidu arī es...

+Citēt rakstu
W-Shadow
iesūtīt 16.10.2005 19:22
Raksts #28

*

Pievienojās: 09.09.04
Kur: tumsā

Es, starp citu, arii piesakos, ja tam ir kaada jeega (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
Kurbads
iesūtīt 16.10.2005 21:11
Raksts #29

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 15.08.04
Kur: Rīga

Tātad no manas puses- 2 vetas.
p.s. ceru , ka tas buss vispār būs... kāds vēl organizē!?

Šo rakstu rediģēja Kurbads: 16.10.2005 21:12

+Citēt rakstu
Kamazs
iesūtīt 16.10.2005 21:33
Raksts #30

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 26.01.04

Ša būs konkrēta informācija, gaidiet.

Par karti - tā jums īsti nelīdzēs, jo nokļūšana līdz TN:C poligonam nav triviāla, bez tam jāņem vērā, ka tam pa visam blakus atrodas NATO militārais poligons. Pašlaik visiem tiem, kas brauks uz TN:C ar personīgo transportu tiek ieteikts pulcēties no 9.00 līdz 10.30 Ādažos, stāvvietā pie lielveikala (Elvis). Jams ir tur pa kreisi, kad brauc cauri Ādažiem no Rīgas, apkārt vēl tās lielās būvbedres.

Norādīšu, ka visiem spēlēt gribētājiem jābūt punktuāliem, jo, pateicoties diezgan sarežģītajai ģeogrāfiskajai vietai, atbraukt/aizbraukt kad gribas nav tik vienkārši [lasi: nav iespējams]. (Nu, aizbraukt vēl var.) Principā visi zvani "Kā atbraukt?" pēc 12.00 visticamāk tiks boikotēti. Tāpat arī neceriet, ka kāds jums brauks pakaļ uz sab.transp. pieturu, kad spēle jau būs sākusies. GMiem tāpat pietiks darāmā (TN2 krietni tika izvarots ar šādu "atbraucu vēlāk"), tā kā iespējams, ka vismaz es vnk nomainīšu numuru.

+Citēt rakstu
Dvēselīte
iesūtīt 16.10.2005 21:38
Raksts #31

Loveless

Pievienojās: 06.03.04
Kur: playing the hydrogen sonata
Oriģinālākā pareģojuma autore

ok... tagad es sāku panikot!

Kā tur ir ar sabiedrisko trasnoportu? Vai ar tādu zvēru tur vispār var nokļūt? Vai arī, ja nu kas, kādām nav brīvas 4 vietas? Es vispār nezinu kā tur ar to braukšanu un vietām būs, bet kā ar to autobusu...

+Citēt rakstu
Andza
iesūtīt 16.10.2005 22:04
Raksts #32

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 12.11.03
Kur: Jauko poniju zemē.

Te parādās jautājums, vai nav iespējams par noteiktu samaksu organizēt, ka busiņš savāc arī cilvēkus no kaut kādas noteiktas tuvākās vietas, kuru sasniedz sabiedriskais transports? Jo savādāk te, IMO, var baigākais bars palikt aiz borta.

+Citēt rakstu
Kamazs
iesūtīt 16.10.2005 22:06
Raksts #33

Nu ir tāds plāns, ka autobuss varētu atvest no Rīgas purnus un tad pēc tam tos, kas sapulcējušies tur pie tā lielveikala (vai tuvākajā pieturā, ja tā izrādās dikti tālu). Bet to precizēt varēs tikai susļiks.

Skaidrs būtībā ir tas, ka mēs centīsimies atrast risinājumu, kas der pēc iespējas vairāk cilvēkiem.

+Citēt rakstu
Andza
iesūtīt 16.10.2005 22:50
Raksts #34

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 12.11.03
Kur: Jauko poniju zemē.

Kāds ir apmēram attālums kilīšos no tā veiča, līdz poligonam?

+Citēt rakstu
Kamazs
iesūtīt 16.10.2005 22:55
Raksts #35

Daudz. Precīzi nepateikšu, bet pie desmit..vairāk varbūt padsmit. Pie tam nonākšana nav tik triviāla. Un poligonā abas rases nonāk dažādās vietās, tā kā tas nav tik vienkārši.

+Citēt rakstu
Aziren
iesūtīt 17.10.2005 10:21
Raksts #36

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 23.12.03
Kur: tepat vien es esmu...

Kamaza mosht uztaisi satrakstinu, kas ir tieshi pieteikushies, lai parejie zin ka orientaties...
un cik taja autobusa vel ir veitas...
jo citadi es te skatos, ka es un vel divi cilveki no manas puses brauks ar sabiedrisko...

+Citēt rakstu
Kamazs
iesūtīt 17.10.2005 10:42
Raksts #37

Susljiks! Susljiks to kārtos. Tas ir viņas lauciņš un viņa ar to jau nodarbojas.

+Citēt rakstu
DarkJedi
iesūtīt 17.10.2005 11:06
Raksts #38

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 28.01.05
Kur: Kaut kur galaktikā

Ko nozīmē pulcēties no 9:00 līdz 10:30?
Tātad pēdējais termiņš ir 10:30? Sākuma termiņu noteikt, pēc manām domām nav jēgas, jo kāds riktīgs fans moš jau tagad gaida pie tā veikala. Nu gluži kā uz SW pirmizrādēm Holivudā. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Tātad Deadline ir 10:30? Pareizi es sapratu?

+Citēt rakstu
Kamazs
iesūtīt 17.10.2005 11:16
Raksts #39

Nē, 10:30 nav deadline. 10:30 jau ir krietni par vēlu. 9:30 jābūt visiem uz vietas. 10:30 varētu būt tad, kad beidzas sapulce, bet jums visiem, kas grib +/- sakarīgi spēlēt sapulcē būs jāpiedalās.

+Citēt rakstu
Demiurgs
iesūtīt 17.10.2005 14:25
Raksts #40

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Pievienojās: 28.06.05
Kur: Dzelzs kalni.

Es gribēju parasīt vai tas autobus jau nebūs pārpildīts??? VAi jauniņajam arī vieta vispār atradīsies?

+Citēt rakstu

3 Lapas V  < 1 2 3 >
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
3 lietotāji/s lasa šo pavedienu (3 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 01.05.2025 23:31