![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Laikam jau šeit (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Ko Jūs izmantojat par grāmatzīmi? Vai arī jums ir kāda mīļākā grāmatzīme, vai paštaisīta, vai dāvināta? Pašlaik grāmatai, ko lasu es izmantoju Paradise Saloon bukletu kā grāmatzīmi. Gadījās iet garām un paņēmās. A parasti par grāmatzīmēm man kalpo dažādi bukleti, čeki, papīri. Viss, ko var iedomāties un ko pat nevar iedomāties. Kādreiz gribētu īstu grāmatzīmi, tādu, kādu pārdod V&R pie kasēm (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) to 3D grāmatzīmīti. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.02.06 ![]() |
Grāmatzīmes... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
Uzreiz prātā atsauc diezgan attālus laikus, kad kādā trešajā - ceturtajā klasītē vajadzēja zīmēt ekslibrus un grafikā grāmatzīmes. Un man tik bija bail, ka tie nesasmērē grāmatā lapas (melnā tusā, melnais flomasters un visi tie rakstāmpiederumi, kurus divainā kartā vienmēr izdevās izsmērēt), ka turēju pa gabalu pa savās grāmatām. Kopš tā laika vēlme gatavot paštaisītas grāmatas pilnīga pagaisa. Kādu laiku aktuālākā bija austa grāmatzīme, šķiet, ar uzrakstu Rīga. Jauka bija, tagad laikam iespiesta ar kādu grāmatu, grāmatskapju attālākajā nostūrī. Šobrīd, ja rodas akūta nepieciešamība, visbiežāk izmantoju ar kādiem algebras skribelējumiem aprakstītas lapiņas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.08.04 ![]() |
Es parasti izmantoju paštaisītu grāmatzīmi tādu foršu... un protams visādus konfekšu¶stos papīrīšus. Dažreiz arī kkas cits
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.05 Kur: cenā ![]() |
Man visbiežāk grāmatzīme ir mana fočene (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) Gadās arī galva [nav grāmatzīmes, bet mēģinu atcerēties kur paliku]. Vienreiz bija atlocīta Orbit Drops paciņa. Dažreiz ir viskautkādi papīrīši.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.09.05 ![]() |
Hmm... Par graamatziimeem es parasti izmantoju kaut ko plaanu piem. OKartes, kaut kaadas auklinnas un taadaa garaa... Parasti, kad es kaut ko lasu tad es to graamatziimi vai nu nnurcu, kaut ko daru ar vinnu, meegginu paarlociit un citaadi ccakareejos ar vinnu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Agraak arii pati taisiiju sev graamatziimiites... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.02.06 Kur: Starpdimensiju pūkainajos spilvenos ![]() |
man lietošanā ir pirktas gramatzimes, lai gan es mīlu pati uzpit piniti un to lietoju gramatzimes vieta . reizem kadus bukletus ielieku gramata
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.04.06 ![]() |
īstās grāmatzīmes... dikten smukas... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 Kur: Pie Cerības ![]() |
Es parasti paņemu kaut kādu lapeli, kas pagadās pa rokai. Vienreiz izdomāju sameklēt savu HP grāmatzīmi, bet atklāju, ka tā ir pazudusi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
nu da jebkaada lapinja... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) parasti taa ir vnk aprakstiita parasta lapinja...Bet tas kaa nu kuru reizi...man veel ir saglabaajusies graamatziime kuru laikam kautkaadaa 3.klasee uzaudu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.06 Kur: En la casa de Lorena Rojas... ![]() |
man par grāmatzīmi vienmēr ir kāds no tiem mazajiem kalendārīšiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Tulkotāji Pievienojās: 13.02.06 Kur: Dēļu laivā uz grīdas ![]() |
Nū visbiežāk ielocās grāmatu lapu stūrīši, slikts paradums, bet iedzimts, no tēva (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Vēl kad es mēdzu rakņāties pa grāmatnīcām, es mēdzu pirkt smukas vai smieklīgas pastkartītes un apsveikumkartiņas, varbūt noder, bet visbiežāk viņas paliek konrētā grāmatā par grāmatzīmi, un uz viņām var izdarīt atzīmes. Mācību grāmatām (nu piemēram bioķīmija 1) es izmantoju parasto zīmuli, kuru atstāj grāmatā, patīkamo apvieno ar lietderīgo - var veikt pasvītrojumus un pierakstīt dziesmazs, kas skan pa radio (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Un vēl man viena draudzene no ķīnas atveda irbulīšus, tie nenormāli labi noder bībeles izmēra grāmatām un galvas kasīšanai (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.04 ![]() |
Parasti nelietoju grāmatzīmes. Grāmatas parasti vnk... mēģinu atcerēties, kur beidzu lasīt.
Bet vakar es paņēmu auduma gabaliņu, viņu apzīmēju un baigi laba grāmatzīme sanāca. XD (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.06 Kur: virtualitātē ![]() |
Vadima tattoo studio viziitkarte.... lai arii cik tas diivaini nebuutu, bet man nav tetoveejuma un arii piirsinga... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
Beidzot manā īpašumā ir nonācis kas līdzīgs grāmatzīmēm! Biju Latvijas Bankas naudas muzejā un savācos garus kalendārīšu, kur rakstīti jautājumi un atbildes sasitībā ar naudu. Labas grāmatzīmes sanāca, sabāzu visās grāmatās, kas jau iesāktas lasīt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.12.05 Kur: Vaaczeme ![]() |
Parastī tā ir no kāda blociņa izplēsta lapiņa, čeks vai zelta zivtiņa (kura parasti pēc grāmatas izlasīšanas izskatās drausmīgi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ). Arī paštaisītas grāmatzīmes, dažkārt pa rokai gadās arī kāda pirkta grāmatzīme. Vispār mans grāmatzīmju loks ir visai plašs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.06 Kur: Angīnas gūstā! ![]() |
Man par grāmatzīmēm patik izmantot tos nu kas ir tajās čipsu pakās tie kuponiņi vai kā tur viņus sauca...
Ak jā un tagad es izmantoju savu lasītāja karti kuru vairs neizmantoju lai ietu uz bilblioteku..! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Vispār par grāmatzīmēm ir gadījies izmantot visādus ērmus... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Es par grāmatzīmēm izmantoju nagu vīlītes, šķēres, īstas grāmatzīmes un visādus papīrīšus. Visu ko var iebāzt grāmatā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.05 Kur: otram galam otrā galā ![]() |
Ja gadās lasīt vilcienā, tad par grāmatzīmēm ļoti labi noder biļetes, bet parasti viņas ļoti ātri samurcās, tādēļ visbiežāk izmantoju pārlocītus līmpapīriņus!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.06 ![]() |
nu parasti tas ir kāds papīriņš vai arī grāmata vnk tiek apmesta ''uz mutes'' un tā arī stāv līdz brīdim kamēr to atkal turpina lasīt, bet parasti jau kut kāda no klades uzplēsta lapa, ko pāris reizes pārloka, man mājās stāv arī īstas grāmatzīmes, bet vienmēr, kad to lapu vajag ātri atzīmēt viņas nav pa rokai un tad tiek izmantotas mums tik labi zināmās lapiņas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
Nu gadās visādas... Kas tiek pa rokai, visbiežāk jau gadās:
*Čeki *Karūnas ar riekstiem šokolādes papīriņš (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) *Grāmatzīmīte *Lapiņa no blociņa *Auduma gabals *Konfekšu papīri Bet gadās, ka arī aizloku grāmatas lpp stūrīti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Man ir viena austā grāmatzīme ar manu vārdu. Tā ir skaisti zaļā krāsā.
Ja ir baigais slinkums meklēt to grāmatzīmi, jo pēc vienas grāmatas izlasīšanas tā parasti mistiski nozūd, atlocu lapas stūrus. Dažreiz izmantoju arī dažādus nieciņus-papīrīšus, čekus, konfekšu papīrus arīdzen. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 20:00 |