![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Laikam jau šeit (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Ko Jūs izmantojat par grāmatzīmi? Vai arī jums ir kāda mīļākā grāmatzīme, vai paštaisīta, vai dāvināta? Pašlaik grāmatai, ko lasu es izmantoju Paradise Saloon bukletu kā grāmatzīmi. Gadījās iet garām un paņēmās. A parasti par grāmatzīmēm man kalpo dažādi bukleti, čeki, papīri. Viss, ko var iedomāties un ko pat nevar iedomāties. Kādreiz gribētu īstu grāmatzīmi, tādu, kādu pārdod V&R pie kasēm (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) to 3D grāmatzīmīti. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.07 ![]() |
Es personīgi izmantoju visu, kas pagadās pa rokai. Citreiz tas ir piezīmju blociņš, citreiz pildspalva, bet dažreiz atvērumam virsū uzlieku magnetefonu, lai neaizšķiras. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Bet nesen nolēmu, ka tā nevar. Izprintēju lapiņu ar uzrakstu: "Dievs tevi vēro, tādēļ dzīvo tā, lai viņam būtu interesanti!"
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.05 ![]() |
Grāmatzīmes kā tādas izmantoju reti. Parasti vienkārši nolieku grāmatu ar vāku uz augšu un lapām pret virsmu.
Tagad gan nākas sākt izmantot dažādas piezīmju lapiņas, kartiņas, lentītes un tā tālāk. (beidzot man ir viena grāmatzīme, kurai es pat zinu atrašanās vietu. saņemta pa pastu no kāda fōruma biedra. mīļi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) ) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.06 Kur: ☆ ![]() |
Man pēdējos mēnešus par grāmatzīmi kalpo bloknota lapiņa ko atradu gramatā "Trīv vīri laivā".
Saņurcīta, salocīta un aprakstīta(līmjava, tilpums, 24, 94.9..). Arī apdriskāta. Viss liecina ka šī lapiņa pieder tētim. Mhm. Šo rakstu rediģēja millennia: 07.05.2007 16:08 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.08.06 Kur: tur kur putni dzied. ![]() |
Es parasti lietoju spilgti zaļas līmlapiņas - plānas un nekrīt ārā! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif)
Man gan ir pāris "īstās" grāmatzīmes, bet tās ir pārāk biezas un nav tik ērtas. Palieku pie līmlapiņām!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.06 Kur: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
Man BN uzdāvināja foršu grāmatzīmīti - tādu mīlīgu aiteli. To arī lietoju. ^^
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.05 Kur: dejo rumbu meža vidū.. ![]() |
kaa kuru reizi, ja graamata ir jaunaun taj veel ir taas ceks tad to, citreiz vienkaarshi lapinju,kad biju mazaaka, tad iipshi vienmeer taisiiju kaadu skaistu gramatziimi, bija laiks kad izmantoju austu graamatziimi ar savu vaardu(anna), bet tagad visas iistaas graamatziimes ir pazudushas, taisiit jaunu nav laika, tad es izmantoju- lapinjas, cekus, matu spraadzes, lentiites, auklinjas, kas kuru reizi pagadaas pa rokai...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.07 Kur: Dzīves virpulī ![]() |
Manas grāmatzīmes lielākoties ir kino biļetes. Tās man vienmēr kaut kur pa rokai mētājas lielā daudzumā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Vēl ir arī reklāmu pastkartes un visādi citādi mazi, koši papīriņi, bet speciālas grāmatzīmes gan man nav. Vienkārši nejūtu, ka man tāda būtu nepieciešama (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Nesen uzttaisiju pats sev gramatzīmi-melnu samta strēmeli.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.03.07 ![]() |
nav tādas grāmatzīmes. parasti izmantoju kādu lapiņu vai biļeti. xD
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
em... kas ir grāmatzīme? nu, labi. es izmantoju visu, kas pagadās tuvumā un ko var iebāzt starp lapām īpaši netraumējot grāmatu. visādi papīri sākot no medicīnas izziņām un beidzot ar vieciem kontroldarbiem. agrāk, kad es vēl biju mazs un kārtīgs bērns man bija grāmatzīmes, bet tagad... un ja arī man tāda patrāpās pa rokai, tad agri vai vēlu noklīst..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.04.08 Kur: Aizliegtajā mežā ![]() |
Grāmatzīmes esmu gan veidojusi pate, gan izmantojusi dažādus sīkumus. Piemēram salocītas lapiņas, čekus un pat salvetes. Manuprāt, grāmatzīmes norāda, cik aizrautīgs lasītājs ir. Jo rūpīgāk izvēlēta grāmatzīme, jo vairāk lasa.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
izmantoju līmlapiņas, kino biļetes, atklātnītes.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.08 ![]() |
Pasdarinata "naminaa" gramatzime no auduma! (: ir bijusas ari visaadas lapeles! Who cares!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.05.08 Kur: māja ![]() |
..man ir pārāk daudz grāmatzīmju. tik daudz, ka es to kaudzi vienkārši nobāzu kādā atvilktnē. (starp tām vairākas kā suvenīri no ārzemēm). ..Tāpēc izmantoju vien to, kas pagadās uz plauktiņa blakus gultai. Zīmīte būs laikam tā visiecienītākā grāmatzīme manā guļamistabā. Hm.. reizēm gan izmantoju no Turcijas atvestu no auduma izšūtu, rakstainu grāmatzīmi. Taču- man ir absolūti vienalga, kāda izskatās šī vērtslieta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.08 Kur: ''Spraunajā Ponijā'' dejoju pa galdu ![]() |
parasti tie ir papīri un pildspalvas. Dažreiz sega! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) -labi, ka graamatai, ko lasu tagad ir pievienota lentīte-grāmatzīme. Bet tagad problēmām vairs nevajadzētu būt - kīno dabūju Indiana Džonsa grāmatzīmi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Šo rakstu rediģēja La Keira: 13.05.2008 11:31 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.07 Kur: tavā sirdī ![]() |
es lieku, kas pagadās, visbiežāk salveti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.07 Kur: Rīga.Kroņauce. ![]() |
Viss iespējamais.
Konfekšu,kožļeņu papīriņi,tramvaja,mikriņa,kino biļetes,uzlīmes,vienkārši papīriņi,kartiņas,salvetes,neizlietotas dāvanu kartes,reizēm vienk salieku kopā divas grāmatas un tad sanāk ''grāmatzīme'' divām grāmatām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) ,atstāju grāmatu uz otru pusi u.t.t Nu kr4 pārsvarā tiek lietots vis tuvākāk stāvošais,plānākais priekšmets. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.07 ![]() |
NU censhos atradinaaties no stuuriishu atlociishanas bet taa pat gadaas ka pat graamataas kur ir auklinjas aatrumaa atloku stuuri bet patiesiibaa par graamatziimi var izmantot jebko kas ir plaans
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Kā grāmatzīmes izmantoju visu, kas gadās pa roku, ja ir vajadzīga grāmatzīme. Parasti tā ir kāda parasta lapiņa. Citreiz labi noder tās CocaCola Plaza kino grāmatiņas, jo tādas bieži mājā mētājas apkārt. Dažreiz pa rokai gadās arī kāda kārtīga grāmatzīme.
Vienu dabūju zoodārzā, bet parasti neizmantoju nekādas speciālās. Dažreiz par grāmatzīmi ir sanācis lietot telefonu, vai ko citu, kas pa rokai... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.07 ![]() |
agrāk man bija kārtīga grāmatzīme - senlaicīga, ar ieaustu manu vārdu Linda , iegādāta Lido par 1 Ls.
par grāmatzīmēm izmantoju arī kārtis un parastas lapiņas. no lapu stūrīšu atlocīšanas esmu atradinājusies, jo tas ne visai patīk vecāka gada gājuma bibliotekārēm. visbiežāk gan gadās grāmatu vienkārši nolikt uz mutes vajadzīgajā lapaspuses atvērumā. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 22:29 |