Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Grāmatzīmes
mazā peciņa
iesūtīt 12.09.2005 11:56
Raksts #1

Tvarsta pūķus Rumānijā

Grupa: Biedri
Pievienojās: 24.07.03
Kur: Rīga
Grafiķe 2005

Laikam jau šeit (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

Ko Jūs izmantojat par grāmatzīmi? Vai arī jums ir kāda mīļākā grāmatzīme, vai paštaisīta, vai dāvināta?

Pašlaik grāmatai, ko lasu es izmantoju Paradise Saloon bukletu kā grāmatzīmi. Gadījās iet garām un paņēmās.

A parasti par grāmatzīmēm man kalpo dažādi bukleti, čeki, papīri. Viss, ko var iedomāties un ko pat nevar iedomāties.

Kādreiz gribētu īstu grāmatzīmi, tādu, kādu pārdod V&R pie kasēm (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) to 3D grāmatzīmīti.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
9 Lapas V  « < 5 6 7 8 9 >  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (120 - 139)
Simple Girl
iesūtīt 31.08.2006 12:41
Raksts #121

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 07.02.04
Kur: Fata Morgana

tagad man ir divas traki smukas grāmatzīmes (16,5x5,5)! viena - kivi (tuvuma) (shobrid izmantoju GP) un otra - apelsins (tuvuma). ljoti patīk!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

+Citēt rakstu
Flora
iesūtīt 31.08.2006 13:08
Raksts #122

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 15.07.06
Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā...

es ļoti biežu vienkarshi noloku lapas maliņu (bibleotekās es protams atbildu ka tāa nesmu es.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) )...bet savadak...visu, kas gadās pa rokai...bieži vien tolete papŗs un salvetes.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Purpur
iesūtīt 02.09.2006 08:50
Raksts #123

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 26.05.06
Kur: ☆

Par gramatzīmi tagad man kalpo "Lee Cooper" šiltīte no džinsu auduma.Vēl teksts [kuru nesaprotu] izšuts uz tās.

+Citēt rakstu
Eriette
iesūtīt 10.12.2006 18:53
Raksts #124

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 30.09.06

es parasti neko iekšā nelieku un nav man grāmatzīmes. kad biju mazāka, atlocīju grāmatām stūrīšus lapaspusē, kurā paliku. tagad tā nedaru, pašai nepatīk saburzīta grāmata. es vienkārši iegaumēju lapaspusi, atsāju to atvērtu, bet ja ne - pēc notikumiem tāpat atceros, kurā vietā paliku, vienkārši šķirstu grāmatu kamēr atrodu.

+Citēt rakstu
Hēbe
iesūtīt 11.12.2006 16:19
Raksts #125

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 26.10.06
Kur: nektāra eiforijā

Par grāmatzīmi man kalpo vecumvecais mazais kalendārītis ar baseta šķirnes suni uz tā. Atverot grāmatu un ieraugot šo kalendārīti mani pārņem patīkamas atmiņas,jo pašai arī kādreiz bija basets. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)

+Citēt rakstu
StrawBerry69
iesūtīt 14.12.2006 00:20
Raksts #126

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 10.12.06

man nevajag graamatziimi, vienkaarshi nolieku graamatu guljus vai arii atceros lappaspusi.. ja gadienaa aizmirstu tad buushu arii aizmirsusi par graamatu un kas tur vispaar bija par teemu un otreiz es nepaarlasu graamatas kaa jau jums visiem zinaams (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Princese uz zirņ...
iesūtīt 28.12.2006 13:53
Raksts #127

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 15.08.05

Tā kā manu lasītkāri parasti kāds iztraucē visnepiemērotākajā laikā, vietā un veidā, tad paķeru pirmo, kas gadās pa rokai. Nereti cieš gana labi neuzmanīta avīze, kuras stūris, stērbele, lapa, vai tai mirklī acīs iekritis raksts tad arī kļūst par grāmatzīmi. Un tā kā man ir netikums vienmēr kaut kur knibināties vai kaut ko visrpināt, locīt, burzīt, plūkāt vai kā citādi deformēt, tad nākamreiz man jau vajadzēs jaunu...

+Citēt rakstu
shanty
iesūtīt 28.12.2006 14:19
Raksts #128

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 29.11.06
Kur: Tev uz labā pleca.

parasti jgrāmatzīmes neizmantoju vispār, bet ''īpašos'' gadījumos to, kas gadās pa tokai- kādu lapiņu vai sazin ko.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
(sun)
iesūtīt 28.12.2006 14:58
Raksts #129

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 08.09.06
Dzejnieks 2009

Mana graamatziime ir pasha uzpiits vives gabalinjsh kas man ir drausmiigi miiljsh....
Kapeec-nezinu...

+Citēt rakstu
Cecilia
iesūtīt 28.12.2006 21:49
Raksts #130

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 18.11.05
Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu

izskatās, ka esmu viena no šausmīgi daudzajiem, kas izmanto grāmatzīmes vietā to, ka gadās pa rokai. hmm, pēdējos mēnešus tās ir manu kontroldarbu lapiņas, kuras ir izmētātas pa visu istabu. tualetes papīru gan vēl neesmu lietojusi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) un grāmatu stūrus es nekad neesmu īpaši locījusi, laikam jau māte to no manis aši izdzina.

+Citēt rakstu
maichestera
iesūtīt 29.12.2006 23:46
Raksts #131

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 19.10.06
Kur: Ar fotoaparātu mežā.

Ja grāmatai jau nav klāt tas pītais diegu gabals,tad izmantoju zaļu atstarotāju ar ozollapu.

+Citēt rakstu
Īvs
iesūtīt 29.12.2006 23:49
Raksts #132

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Pievienojās: 02.12.05
Kur: Gaismas pils
Labākās leģendas autore

lietoju vibiežāk Dominas papīra lineālu, dažreiz ir bijusi vecā Okarte un dažreiz pat konfekšu papīri (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)

+Citēt rakstu
lafa
iesūtīt 29.12.2006 23:54
Raksts #133

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 29.12.06
Kur: laikma Rīga

es par grāmatzīmi izmantoju papīrīšus vai arī kādu vecu kontroldarba lapiņu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
hellqueen
iesūtīt 30.12.2006 23:56
Raksts #134

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 17.06.06
Kur: Kaste.

Es par grāmatzīmi izmantoju pirmo, kas taja brīdi gadās pa rokai... Visbiežāk tas ir kāds vienkārš papīrs.

+Citēt rakstu
negative
iesūtīt 31.12.2006 17:05
Raksts #135

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 09.02.06
Kur: merkurs

Es par grāmatzīmi parasti izmantoju kādu matu gumiju, vilnas diegu vai konfekšpapīru.
Agrāk man bija pašdarinātas grāmatzīmītes, bet kaķis tās kaut kur aizstiepa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Purpur
iesūtīt 31.12.2006 20:38
Raksts #136

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 26.05.06
Kur: ☆

Pēdejā laikā izmantoju:
1. Stūrīšu atlocīšanu
2. Bibliotēkas kartiņu
3. kartiņu uz kuras ir Homērs&Barts. ''Deck the Halls''

+Citēt rakstu
ZIZI
iesūtīt 03.01.2007 13:28
Raksts #137

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 23.11.06
Kur: Sapņu mākoņos

Parasti es izgriežu kādu fotogrāfiju. Piemēram tagad man ir fotogrāfija ar 3. kaķiem.

+Citēt rakstu
sentinela
iesūtīt 03.01.2007 13:34
Raksts #138

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 27.12.06
Kur: Dzīve...

Bieži par grāmatzīmi izmantoju bibliotēkas lasītāju karti, vai kādu papīrīti, kas pa rokai.

+Citēt rakstu
WinterLea.
iesūtīt 06.01.2007 15:08
Raksts #139

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 08.11.05
Kur: violet hill

kādreiz bija man tāda grāmatzīme ar savu vārdu, bet kaut kur pakāsās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) .
nu, parasti vai nu atstāju grāmatu vaļā tajā vietā, vai arī ielieku kādu papīrīti vai kaut ko tādu. pašlaik man par grāmatzīmi kalpo kino biļete. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
*Kokonatiene
iesūtīt 06.01.2007 18:19
Raksts #140

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 22.09.06
Kur: vidējās rindas 3. solā pa labi.

Nu jā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Es grāmatzīmes vai nu vispār neizmantoju, vai arī izmantoju, kas pie rokas. Vēl mēdz būt arī tādi gadījumi, ka grāmatā pašā jau iekšā ir grāmatzīme, tad to izmantoju tai konkrētajai grāmatai.
Laiku pa laikam nopērku jaunu grāmatzīmi, ielieku grāmatu, sāku lasīt grāmatu, aizmirstu ielikt atpakaļ grāmatzīmi, nozaudēju to, un aptuveni pēc nedēļas atrodu to zem gultas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Tā tas notiek.

+Citēt rakstu

9 Lapas V  « < 5 6 7 8 9 >
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 04.05.2025 22:25