![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Laikam jau šeit (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Ko Jūs izmantojat par grāmatzīmi? Vai arī jums ir kāda mīļākā grāmatzīme, vai paštaisīta, vai dāvināta? Pašlaik grāmatai, ko lasu es izmantoju Paradise Saloon bukletu kā grāmatzīmi. Gadījās iet garām un paņēmās. A parasti par grāmatzīmēm man kalpo dažādi bukleti, čeki, papīri. Viss, ko var iedomāties un ko pat nevar iedomāties. Kādreiz gribētu īstu grāmatzīmi, tādu, kādu pārdod V&R pie kasēm (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) to 3D grāmatzīmīti. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.08.05 Kur: Turpat, kur parasti! ![]() |
Visbiežāk vienkārši aizloku grāmatas lapas stūrīt, jo grāmatzīmes vienmēr pazaudēju, nometu, nolieku un pēc tam neatceros kur (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ! Bet par grāmatzīmi der visdažādākās lietas. Dažreiz kāds lineāls, papīra lapiņa ar produktu nosaukumiem, ko mamma iepriekšējā dienā ir likusi nopirkt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) vai kāda salvete, dažreiz tāda īsta izšūta grāmatzīme ar manu vārdu, citreiz atstāju grāmatu atvērtu līdz brīdim, kad atkal nolemju lasīt! Vislabāk man patīk, ja grāmatai klāt ir pielīmēta tāda kā aukliņa, lentīte, ko nekad nevar pazaudēt un, ko ieliek vajadzīgajā lapā pēc lasīšanas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.04 Kur: tepat uz vietas Ziemas sapņotāja 2010 ![]() |
Parasti tās ir kādas lapiņas, zīmuļi, dzēšgumijas... Nu jā priekšmeti, kas atrodas vistuvāk. Bet dažreiz grāmata atvērta tiek aplikta otrādi un uzlikta uz galda, bet tas ir īsākam laikam.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.05.05 Kur: savā lielajā draugu pasaulē. ![]() |
Man ir viena miilaakaa-pashtaisiita- nedeelu taisiju. Es vinu biezhi lietoju! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.05 Kur: Māja ar jumtu, istaba ar krēslu,uz krēsla es, krēsls pie galda,uz galda dators, datōrā mūzika un citas lietas... Ūdens fotogrāfs ![]() |
Man ir viena grāmatzīme, kuru es izmantoju kā grāmatzīmi jau no 1. Hp grāmatas lasīšanas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Tā nav īsta grāmatzīme, bet uzlīme no Sīrupa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Izskatās gan viņa krimināli. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
Man patīk atlocīt stūrīšus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Laikam iešu uztaisīt grāmatzīmi... Ja jau visi TĀ saka. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Šo rakstu rediģēja Blaaksh: 30.06.2006 15:00 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.07.05 Kur: šausmu un murgu pasaulē. ![]() |
visbiežāk par grāmatzīmi izmantoju vilciena biļetes, jo mēdzu arī lasīt vilcinā un tad tas ir vis ērtāk, bet parasti tuvākos papīrīšus, kas pagadās... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) citreiz ne tikai papīrīšus...ielieku kādu zīmuli vai pildspalvu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) graamatziimes nelietoju, nepatīk man viņas... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
atcerējos, ka ļoti aizraujošās grāmatās, kā HP biļetes tiek saplosītas mazos gabaliņos un pēc tam jāslauka istaba... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.06.05 ![]() |
E izmantoju gan paštaisītās no papīra un visādus kartona smukus atgriezumus.. Ja kāds smuks gadās.
Pašlaik man ir Ievas stāsti, tāda grāmatzīmīte.. Man ļoti patīk. Forša. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.03.04 Reģis 2008 ![]() |
es ieliecu stūrus.
Šo rakstu rediģēja trobelius: 30.06.2006 23:13 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.05.05 Kur: kaut kur tepat ![]() |
es arī parasti izmantojo to, kas gadās pa rokai - parasti tie ir čeki, kaut kādas piezīmju lapiņas.
man liekas, ka šobrīd par grāmatzīmi izmantoju zobu ārsta kartiņu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 Kur: Mežonīgi dzeltenajā pasaulē ![]() |
Man parasti grāmatzīmes ir kaut kur noplēstas lapeles vai vispār tās nelietoju un grāmatu atstāju atvērtu ar vāku uz aukšu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Par grāmatzīmem man ir kalpjošas visādas lietas, atceros, kad lasiiju HP 6 grāmatu par grāmatzīmi bija pīles spalva. Pirms tam, kamēr lasīju visas iepriekšējās Potera grāmatas, grāmatzīme bija līneāla futlāris.
Ir bijuši visādi striķīši, papīra gabaliņi utt. Tagad man ir pašausta grāmatzīme, ko ljoti patīk ņurcīt pa rokām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.01.06 Kur: Cēsu rajonā ![]() |
Par grāmatzīmēm izmantoju to, kas pirmais pagadās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Kādus parastus papīra gabaliņus, konfekšu papīriņus, zāļu iepakojumu utt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
Kas nu pagadās pa rokai, parasti jau kkādi papīra gabali... bet tie maktenām ātri apēdās un jāmeklē atkal jauns (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 ![]() |
Ēdam papīrus, ko? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Man, visbiežāk, tā ir viena mīļa kartiņa no veikala Carre... Šo rakstu rediģēja zzz: 14.07.2006 14:32 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 02.08.06 Kur: Karinot kajas par debess malu... ![]() |
Reti kad izmantoju gramatzimes, parasti iegaumeju vnk lapu, kura esmu beigusi lasit...
Ir bijusas gramatzimes, bet es tas vienmer pazaudeju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
vienreiz iepirkos zvaigznē un man iedeva kaut kādas grāmatzīmēm līdzīgas lapeles ar reklāmām. kādu laiku izmantoju tās. līdz viņas kaut kur pakāsu. tagad visi štrunti kas gadās pa roki. pēdēja laikā nekas negadās. pacentos salociju maziņu lapiņu un salīmēju ar skoču. XD tagad man grāmatā stāv tāds draņķis. kādu laiku grāmatzīmes nelietoju. vienkārši iegaumēju lpp numurus.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 16.02.05 Kur: te. ![]() |
es nelietoju grāmatzīmes un neko neiegaumēju.
Palasu un atceros, kur beidzu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.06 ![]() |
Es parasti nelietoju grāmatzīmes, bet vienreiz mana tante man uzdāvināja divas grāmatzīmes ar foršiem suņukiem, un tā arī sāku tās izmantot.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.06 ![]() |
izmantoju viu,kas ir pa rokai, kaut kādas lapiņas...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.12.05 Kur: Vaaczeme ![]() |
Pašlaik mana mīļākā grāmatzīme ir 10 litu naudas zīme. To man uzdāvināja vectētiņš. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 16:07 |