![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Pavedienā ir atļauts iesūtīt rakstus, kas pārkāpj PG-13 (nepārkāpjot R). Goldberry HP&GP foruma administrācija Vienradzītes pasaule "Saltās Zvaigznes" Spēle būs ar GM Viss norisinās jau pazīstamajā Vienradžu pasaulē. Pasaules apraksts: Spēles darbība notiek skaistajā Mēnessziedu karaļvalstī. Valdnieks: Mēnessziedu karaļvalstī valda labā dievišķā Vienradžu Karaliene. Viņa rūpējas par saviem padotajiem, dara labu un dod maģiju priesteriem. Vienradžu karalienei patīk tīra daba, māksla un skaistums. Viņa reizēm parādās tautai svētku laikā, bet pārsvarā dzīvo savā mākoņu pilī, kur parasti mirstīgie netiek ielaisti. Ģeogrāfija: Mēnesziedu karaļvalstī lielāko daļu zemes klāj meži. Mežu vidū ir gleznainas pļaviņas ar maziem strautiņiem un ezeriem. Pie pilsētām ir izveidoti lauki un ganības. Šur un tur paceļas majestātiski kalni ar skaistām ielejām. Klimats ir silts un lielāko gada daļu zied un smaržo visādas puķes. Lietutiņš nolīst tikai pa nakti, lai netraucētu karaļvalsts iedzīvotājiem. Ziemā ir mīksts sniedziņš, lai varētu pikoties un taisīt sniegavīrus. Mēnesziedu karaļvalsts galvaspilsēta ir Lūna. Tajā dzīvo visādas rases, ir daudz bagātu tirgotāju, labu amatnieku, gudru burvju un stipru karotāju. Pārējās lielākās pilsētas ir: Flora (pilsēta laukos, dzīvo daudz halflingu), Fauna (pilsēta mežā, dzīvo elfi, puselfi), Terra (pilsēta kalnos, dzīvo rūķi) Akva (ostas pilsēta pie lielās Sauleszaķu jūras, pārsvarā dzīvo cilvēki un ūdensļaudis). Reliģija: Vienradžu Karaliene dāvā maģiju saviem uzticamajiem priesteriem. Tie katru dienu lūdz savu valdnieci saullēktā un saulrietā. Katrā pilsētā ir liels Vienradžu Karalienes templis. Tajā ir balta vienradža ar spārniem statuja, pie kuras visi lūdzās. No rītiem priesteri veic svēto dzirdīšanas rituālu. Svētajā traukā tiek ieliets ūdens no dzidra avotiņa un dieviete tiek aicināta padzerties. Galvaspilsētā Lūnā reizēm notiek brīnums un pati dieviete patiešām atnāk un izdzer ūdeni. Katrā templī ir viens virspriesteris. Par to var kļūt labs priesteris, kurš ir sirdī šķīsts. Tam priesterim ir jāiet uz augstu kalnu netālu no Terras pilsētas un jāpavada tur 3 dienas. Tad Vienradžu Karaliene pati pasaka vai priesteris ir cienīgs kļūt par virspriesteri. Vienradžu Karalienes priesteri ģērbjas zaļās drēbēs un valkā baltu apmetni. Viņiem ir sudraba svētais simbols, kas izskatās, kā mazs vienradža rags. Ienaidnieki: Vienradžu Karalienes ienaidnieki ir tie, kas posta dabu un sabojā skaistumu. Reizēm uzrodas ļaunie, kuriem nepatīk skaistā Mēnessziedu karaļvalsts. Viņi tad cenšas ieriebt tās labajiem iedzīvotājiem. Mēnessziedieši tad pret viņiem cīnās un svin slavenas uzvaras pār tiem. Piesakoties, jums jānorāda šādi parametri: 1)tēla vārds, 2)dzimums, 3)rase(iespējamās rases: cilvēks, elfs, puselfs, rūķis, halflings), 4)klase (burvis, bards, faiteris, priesteris, zaglis, paladins, rendžers, druīds) Burvis var sev dabūt vairākas burvestības. Burvestību sarastā neietilpst - spēja taisīt pasaules galu, - nogalināt visus 50 km rādiusā, u.t.t. izvēlēties saprātīgas maģijas. Burvestību saraksts jāiesniedz spēles vadītājam ar PZ palīdzību. Bards var dabūt sev 2 maģijas, no kurām viena ir iedvesmot ar savu dziedāšanu pārējos komandas biedrus, līdz ar to viņi kļūst spēcīgāki, veiklāki u.t.t., bet ne ūbermeni. Un otra maģija, bards var ar dziesmas palīdzību ārstēt savus grupas biedrus. Vēl bardam ir labas zināšanas par karaļvalsti, viņš vieglāk uzzin informāciju, arvienvārd sakot grupas diplomāts. Faiteris kā jau cīnītājs labi cīnās ar ieročiem un būs grupas spēcīgākais balsts cīņās ar mošķiem. Faiteris ir spēcīgs un gana veikls, gudrs, skaists, bet viņš nav supermens, tā ka pilnīgi viss viņam nebūs pa spēkam... Priesteris pie attiecīgo rituālu izpildes var saņemt pļuškas no dievietes. Priesteris noteikti spēj dziedināt grupas biedrus. Karaļvalstī priesteri ir ļoti cienījami un būt par priesteri ir liels gods. Priesteris spēles laikā griežas pie dievietes ar lūgšanām (PZ veidā pie manis) un dieviete izlemj vai dot priesterim lūgto vai nē. Zaglis ja izvēlies zagli, tad ņem vērā, ka zaglis ir pozitīvais tēls un viņa nodomi nav aplaupīt kādam mājas vai apzagt kādu nespējīgu večiņu tirgus laukumā. Šis zaglis drīzāk ir piedzīvojumu meklētājs un viņa specializācija ir atvērt lamatas, lai tās nenoskādētu pārējiem grupas biedriem, saglabāt modrību, kad citi paguruši, pamanīt lietas, kuras citiem paslīd garām. Paladins ir ļoti drosmīgs, imūns pret slimībām, viņam piemīt paaugstināta izturība pret maģiju, spēja nedaudz ārstēt komandas biedrus. Paladins prot cīnīties un satriekt pīšļos ļaunīšus. Paladinam ir ļoti uzticams jājamlops un viņš spēj pa gabalu pateikt kurš ir ļauns un kurš nē.. Rendžers prot meklēt pēdas, viņam ir mīļākais ienaidnieks, ar kuru viņam būs vieglāk tikt galā. Samērā labi cīnās un visai labi šauj ar loku. Rendžers pamanīs tādas lietas, kas citu acīm paliek nepamanītas, arī izdzirdēs skaņas, kuras pārējo ausīm ies secen. Viegli orientēsies arī svešos apvidos. Pazīst dabu. Druīds ir dabas draugs. Viņš pārsvarā uzturas mežos. Ļoti labi saprotas ar dzīvniekiem un labi pazīst augus. Prot no tiem pagatavot zālēs, arī indes ja nepieciešams. Druīdiem ir draugs dzīvnieks. Viņš pats spēj pārvērsties par kādu dzīvnieku. 5)augums, 6)vecums, 7)dzīvesvieta, 8)ģimene, 9)speciāli spēki (Te burvji ierakstīs savas maģijas. Un pārējie to ko jau es norādīju pie klašu aprakstiem. Un vēlreiz!! nepiedēvējat savam tēlam ārkārtīgus spēkus!!!!), 10)ieroči (Visiem tēliem var būt ieroči. Zobeni, dunči, tikai jāņem vērā, ka vislabāk cīnās faiteris.) 11)dzīvnieki (pēc izvēles.. burvjiem visticamāk, ka būs) 12)fotoattēls vai zīmējums (nav obligāti), 13)izskata apraksts, (ja ir bilde šo nevajag) 14)rakstura apraksts, 15)tēla pagātnes apraksts (vēlams). Atšķirībā no pirmās Vienradžu spēles šajā spēlē jūs varat būt ne tikai pozitīvie personāži. Ja vēlaties spēlēt kaut ko drusku ļaunu, tad sazinieties ar mani pa PZ un mēs apspriedīsim jūsu īpašās vēlmes. Tāpat pa PZ sarunājot var mēģināt jūsu leģendā iekļaut kādus noslēpumainus punktus. No spēles gaidu, ka tā vairāk veidosies kā stāsts. Tas laikam īsumā viss. Gaidu entuziastus, lai varētu sākt...... Vienradžu pasaules karte te: Savus personāžus publicējiet ATD pavedienā P.S. Ja kādam interesē, tad kopš pirmās Vienradžu spēles ir pagājuši aptuveni 25 gadi. Šo rakstu rediģēja Goldberry: 05.10.2005 12:30 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Var jau būt, ka mēs esam tie, kas pārlieku iebāzuši degunus savos stikla traukos. Orass domīgi noteica.
Es ļoti priecātos par iespēju satikt Tevi vēl kādreiz. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
"Lieliski!" Rikki uzsmaidīja savu parasto smaidu. "Es gan nezinu, kad mēs būsim atpakaļ, tad es tevi mēģināšu uzmeklēt!" viņa apsolīja un piecēlās.
"Vēlreiz pateicos par tēju, tā bija brīnumgarda!" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Orass pasmaidīja un devās palīdzēt tēvam savākt mantas.
Nu tad mēs tos zirgus aizvedīsim uz Lūnas templi, ja? Renats jautājoši vērsās pie grupas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Serīna turpināja riņķot apkārt, nemanīdama, ka vecākais vīrs atmet meklēšanai ar roku. Sievietei tik ļoti gribējās atrast to augu, vismaz uzmest aci, viņa jau burtiski to redzēja savā iztēlē un vai tad netika teikts, ka tas kurš meklē tas atrod? Jā, tieši tāpēc Serīna turpināja meklēt, turklāt izpētīt šīs vietas floru arī nenāca par skādi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
- Jā, tas būtu ļoti laipni, ja jūs tā izdarītu, - Danni atbildēja, stāvēdams pie diviem, tagad liekajiem zirgiem.
- Ja kas, tad uzmantiet šo te, - viņš parādīja uz zirgu, uz kura bija jājis Sens, - tam mugurā ir Tiāras burvju mantība. Man šķiet, to vajag atdot templim, tāpat neviens no mums ar to rīkoties neprot. Jeb, nē, paga, - sargs noāķēja Tiārai piederošo somu un paslēpa to tuvējā krūmā tā, ka nezinot, kur tas ir, īsti nevar to pamanīt, - atstāsim to te. Ja pēkšņi viņi uzrodas, vismaz nepaliks gluži tukšām rokām, bet, ej nu un sazini, jums tas varētu būt bīstami, ceļot ar viņas mantību. - Galu galā mums jau vienreiz uzbruka viņas dēļ, nemaz nevajag, lai ar jums tā atgadās, - viņš paskaidroja alķīmiķiem. - Ja pa ceļam pie šiem zirgiem piesitas vēl trešais, tad to arī aizvediet uz templi, labi? Vakar mums viens aizmuka. Ja nebūs pats jau nonācis Lūnā stallī, tad kaut kur tuvumā vien klejo. Un, ja sanāk, tad pastāstiet priesterienēm, kas atgadījās ar meiteni. Lai jums dieviete stāv klāt jūsu ceļā! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
Dzirdējusi Danni teikto, Rikki iesmējās. "Un kā tu domā, kā lai viņi uzmin, ka Tiāras soma te kaut kur paslēpta? Ja viņi vispār te atgriezīsies, tad visticamāk domās, ka esam devušies prom. Un somu nemeklēs. Bet atstāt tādas lietiņas te krūmos..." viņa nogrozīja galvu. Tas šķita neprāts.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
- Tieši tāpēc atstāju, - Danni palūkojās uz smuko sarkanaci, - tās ir bīstamas. Mums - tāpēc, ka neprotam ar tām rīkoties, bet viņiem, - sargs norādīja uz alķīmiķiem, - tāpēc, ka piederēja Tiārai.
- Un man šķiet, ka Tiāra, ja vien vēlēsies, savas mantas atradīs. Tās viņu vienkārši pievilks kā piegriežamās šķēres adatu. Kā man templī teica - viņa ir pārņemta ar burvestībām, par to vien domā. Atradīs, - Danni bija cieši pārliecināts par savu taisnību. - Un kas cits te tās īpaši meklēs? Vāveres, vai? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Nedomāju, ka tie krāmi ir tik bīstami," Rikki spītējās pretī. "Kad sajauc kopā, tad varbūt, bet, kamēr katra lieta stāv savā pudelītē, nekas bīstams nenotiek!"
Rikki atcerējās jaukās zvaigznītes iepriekšējā vakarā, un viņai sametās žēl tik alabas lietas te tā atstāt. Ko vēl varēja zināt, kas ar viņām notiks. "Un tu domā, ka Tiāra ir vienīgā ar burvestībām pārņēmtā? Cik daudz te visādu tādu pa pasauli klīst apkārt, kas to vien kāro, kā iegūt kādu labu lietiņu. Un domā, ka tos šis te nepiecilks?" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Renats palūkojās uz sarga izdarībām.
Domāju, ka meitenei taisnība. Viņš pamāja ar galvu Rikki virzienā. Neviens taču nezinās, ka mums seglu somās ir tieši Tiāras piederumi. Alķīmijas pulverus atstāt mežā nav prātīgi. Tas ir bīstami. Tikmēr Serīna ir pamanījusi ļoti skaistu augu. Tam lapiņas ir tumši zaļas, un skaisti oranžīģi dzelteni ziediņi. Ir skaidrs, ka tas nav meklētais augs, taču izskatās bezgala skaists. Šo rakstu rediģēja Sindra: 07.03.2006 12:08 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Rikki priecīga paskatījās uz runātāju - re, man arī ir domubiedri.
"Drīkst, es viņus paglabāšu," Rikki pēkšņi iešāvās prātā ideja. "Es taču esmu viegla, man daudz mantu nav - nebūs zirgam grūti vēl vienu somu panest," lai arī daudz necerēdama un izdošanos, viņa piedāvājās. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Nē, domāju, ka nē, nepievilktu, - Danni arī reizēm bija kramgalvis, - tās ir viņas mantas, nevis kāda cita. Un tavas, Rikki, tās nav! Un neviena cita no kātesošajiem. It īpaši tavas. Es negribu pieredzēt, ka neprasmīgi lietojot tos pulverus, kāds uguns staba vietā uzlido gaisā pats. Atkal - it īpaši Tu! Man pietika ar vakardienu. Atradīsies Tiāra, tad varēsiet turpināt blēņoties.
- Labi, ja jau esat ar mieru tās mantas aizvest uz Lūnu, tad vediet, - viņš nopūties piekrita Renatam, un izvilka somu no slēptuves. Tad saminstinājās. Negribējās viņam dot somu Rikki! Tāpēc Danni to iespieda rokā alķīmiķim, lai tas izlemj - vest uz Lūnu vai dot meitenei. Uzskatot, ka jautājums izsmelts, viņš paskatījās uz savām joprojām sagrieztajām biksēm, ek! bija piemirsies! - Rikki, klau, Tu man solīji viņas salāpīt. Ja tas neprasa daudz laika, nevari tagad, lūdzu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.04 ![]() |
"Khm... khmmm..." pēc ļoti ilgas klusēšanas ierunājās Devs "manuprāt, ja Tiāra gribētu pēc šīs somas atgriezties šeit, tad viņa pati to būtu paslēpusi. Man ir radies iespaids, ka viņa zina, ko dara. Bez tam - ja mēs to somu paslēpsim paši un Tiāra pēc tās neatgriezīsies, to varētu atrast nepiemēroti cilvēki, kas nezinās kā ar šīm lietām apieties."
Mirkli padomājis, Devs turpināja "un, ja šo somu pietiekami ilgu laiku neviens neatradīs, tad var gadīties, ka alķīmiskie komponenti, samirkstot un nonākot saskarsme ar dabu, varētu nodarīt kaitējumu apkārtējai dabai un dzīvnieciņiem. Man šķiet, ka labāk būtu, ja mūsu draugi aļķīmiķi šo somu aizgādātu atpakaļ uz templi. Tur Tiāra drīzāk parādīsies. Turklāt Tiārai uzbruka dēļ tā, ka viņa ir Tiāra, nevis tādēļ, ka viņai ir alķīmiski komponenti. Viņai būtu uzbrukuši arī, ja šīs somas viņai nebūtu. Tāpēc man šķiet, ka ar somas nogādāšanu templī, mēs mūsu biedrus neapdraudam." To pateicis Devs sparīgi uzleca zirgā, ar visu savu izturēšanos rādīdams, ka ir gatavs doties ceļā, jo laiks taču negaida un nekas īpaši svarīgs vēl nav noskaidrots. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Rikki uzmeta lūpu.
"Iedosi man to somu, salāpīšu kaut ar zelta diegiem!" viņa spītīgi atcirta. Tik ļoti gribējās dabūt pulverīšus. "Ar ko gan pie manis tie būtu nedrošāk, kā pie kāda cita. Un es netaisos viņus neapdomīgi izmantot!" sarkanās acis meta dusmīgus zibšņus. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Serīna tam gandrīz uzkāpa virsū un viņa nozvārojās, cenzdamās noturēt līdzsvaru uz vienas kājas, kamēr otru nolika drošā attālumā no auga. Viņa notupās pie auga un vērīgi aplūkoja tā tumšzaļās lapiņas un oranžīgi dzeltenos ziediņos. Tik skaists krāsu salikums, viens bija skaidrs, tas nebija meklētais, bet tikpat labs, kā jebkurš cits augs viņas acīs.
Vēl viens mazs brīnums, kas radīts... viņa pie sevis nočukstēja. Sieviete aši pārcilāja atmiņā visu, ko viņa varētu būt dzirdējusi par to, vai zinātu... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Nevaru iedot, tā nav mana, - Danni sarauca uzacis.
- Nu liecies tak' mierā! Lai ceļo uz templi, no kurienes nākusi, Devam taisnība! Tad viņam iešāvās prātā aizdomas - Jeb vai jūs ar Tiāru vakar kaut ko norunājāt? Ja tā, saki, varbūt tiešām somai jāpaliek pie tevis? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
"Tiem kas nav apmācīti maģijā un alķīmijā nevajag aiztikt alķīmijas piederumus. Var iet bojā gan eksperimentētājs gan apkārt esošie." Ierunājās Riliarnirs iznākot klajumiņā un vedot savu zirgu aiz pavadas. "Ja starp mums nav neviena speciālista šajās jomās labāk no tiem atbrīvoties."
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Mēs vakar runājām," Rikki atbildēja. "Un Tiāra man uzticējās. Viņa ne tikai ļāva man apskatīties dažādus pulverus, bet teica, ka to uzglabāšana nav pārāk grūta - jāuzmanās tikai nesist un nesaplēst. Domāju, ka viņa neiebilstu, ja tas viss paliktu pie manis! Jo kāpēc tad viņai stāstīt par glabāšanu?" viņa apvaicājās. Cerība tomēr bija!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Danni noplātīja rokas un paskatījās uz alķīmiķiem
- Es no tā neko nesaprotu, bet piekrītu Riliarniram - kas neprot, tam tās lietas nav jāaiztiek. Kā jūs domājat? Jūs te esat vienīgie, kas var pateikt, kā labāk. Kā lemsiet, tā būs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Brunhilde izbrida no krūmiem un, izdzirdusi Rikki tiepšanos, nošūpoja galvu:
- Man šķeit, meiten, tev to somu pārāk kārojas. Nevajag tā alkt pēc mantām, vienalga, tev vai citam piederošām, vēl jo vairāk, ja ar to palīdzību var uziet gaisā puse nometnes vai pamosties visi apkārtnes burlaki. Jo man šķiet, ka tu nespēsi turēties pretī kārdinājumam, nemēģinot atkal paeksperimentēt. Labāk lai soma nonāk atpakaļ Lūnā, pie templī uz plaukta tai būs mazāk iespēju sasisties un sajaukties, kā šeit, mežā, kur mums var gadīties spraukties cauri visādiem brikšņiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Renats savilka domīgu sejas izteiksmi.
Nu ja jaunkundzei ļoti gribas vest sev līdzi tos komponentus, es varu paskatīties, kas tur īsti ir atrodams. Viņš pavēra somu un ieskatījās. Vīrs izcēla no somas trīs pudelītes ar caurspīdīgu šķidrumu. Šis ir alķīmiķu uguns. Ja ar pudelīti iemetīsiet pa kaut ko, tad tā sašķīdīs un škidrums uzliesmos. Jums varētu noderēt cīņās, taču to jāglabā rūpīgi. Ja glabāsiet pie sevis un sanāks paklupt un uzkrist uz pudelītes, tad būs visai nepatīkamas sekas. Renats nolika pudelītes uz zemes. Padomājiet vai gribat tos ņemt, katrā ziņā tie nav komponenti, tie jau ir gatavi šķidrumi. Tad viņš ielūkojās vēl somā un pa vienam izcēla krāsainos pulverīšus. Pavēris vaļā vienu pēc otras pudelītes, viņš aplūkoja kā pulveri birst un ar roku pavēcināja uz savu pusi to smaržu. Par dažiem nogrozīja galvu un ielika pudeles atpakaļ somā. Rokās viņam palika divas pudelītes. Viena ar sarkanu pulverīti, otra ar dzeltenu. Šie ir visai nekaitīgi. Taču bez citiem komponentiem tie neko īpašu nepaveiks. Tikai sajaukti kopā mainīs krāsu un viens uzdzirksteļos iemests ugunī, bet otrs radīs dūmus. Tādus biezus un aromātiskus. Viņš nolika abas pudelītes blakus pudelītēm ar caurspīdīgo šķidrumu. Pārējos gan es nevaru atstāt. Tie ir ļoti bīstami. Kamēr Serīna aplūkoja ziediņu, saulei bija priekšā nostājušies mākoņi un mazie ziediņi aizvērās. Šo rakstu rediģēja Sindra: 07.03.2006 13:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 00:20 |