Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Vienradzītes Pasaule: "Saltās Zvaigznes" [R], [C], [BP], [ATD] [!R!]
Sindra
iesūtīt 11.09.2005 22:41
Raksts #1

Angel of Music

Grupa: Biedri
Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Pavedienā ir atļauts iesūtīt rakstus, kas pārkāpj PG-13 (nepārkāpjot R).

Goldberry
HP&GP foruma administrācija

Vienradzītes pasaule "Saltās Zvaigznes"

Spēle būs ar GM
Viss norisinās jau pazīstamajā Vienradžu pasaulē.

Pasaules apraksts:

Spēles darbība notiek skaistajā Mēnessziedu karaļvalstī.

Valdnieks:

Mēnessziedu karaļvalstī valda labā dievišķā Vienradžu Karaliene. Viņa rūpējas par saviem padotajiem, dara labu un dod maģiju priesteriem. Vienradžu karalienei patīk tīra daba, māksla un skaistums. Viņa reizēm parādās tautai svētku laikā, bet pārsvarā dzīvo savā mākoņu pilī, kur parasti mirstīgie netiek ielaisti.

Ģeogrāfija:

Mēnesziedu karaļvalstī lielāko daļu zemes klāj meži. Mežu vidū ir gleznainas pļaviņas ar maziem strautiņiem un ezeriem. Pie pilsētām ir izveidoti lauki un ganības. Šur un tur paceļas majestātiski kalni ar skaistām ielejām. Klimats ir silts un lielāko gada daļu zied un smaržo visādas puķes. Lietutiņš nolīst tikai pa nakti, lai netraucētu karaļvalsts iedzīvotājiem. Ziemā ir mīksts sniedziņš, lai varētu pikoties un taisīt sniegavīrus.

Mēnesziedu karaļvalsts galvaspilsēta ir Lūna. Tajā dzīvo visādas rases, ir daudz bagātu tirgotāju, labu amatnieku, gudru burvju un stipru karotāju.

Pārējās lielākās pilsētas ir:
Flora (pilsēta laukos, dzīvo daudz halflingu),
Fauna (pilsēta mežā, dzīvo elfi, puselfi),
Terra (pilsēta kalnos, dzīvo rūķi)
Akva (ostas pilsēta pie lielās Sauleszaķu jūras, pārsvarā dzīvo cilvēki un ūdensļaudis).

Reliģija:

Vienradžu Karaliene dāvā maģiju saviem uzticamajiem priesteriem. Tie katru dienu lūdz savu valdnieci saullēktā un saulrietā.

Katrā pilsētā ir liels Vienradžu Karalienes templis. Tajā ir balta vienradža ar spārniem statuja, pie kuras visi lūdzās. No rītiem priesteri veic svēto dzirdīšanas rituālu. Svētajā traukā tiek ieliets ūdens no dzidra avotiņa un dieviete tiek aicināta padzerties. Galvaspilsētā Lūnā reizēm notiek brīnums un pati dieviete patiešām atnāk un izdzer ūdeni.

Katrā templī ir viens virspriesteris. Par to var kļūt labs priesteris, kurš ir sirdī šķīsts. Tam priesterim ir jāiet uz augstu kalnu netālu no Terras pilsētas un jāpavada tur 3 dienas. Tad Vienradžu Karaliene pati pasaka vai priesteris ir cienīgs kļūt par virspriesteri.

Vienradžu Karalienes priesteri ģērbjas zaļās drēbēs un valkā baltu apmetni. Viņiem ir sudraba svētais simbols, kas izskatās, kā mazs vienradža rags.

Ienaidnieki:

Vienradžu Karalienes ienaidnieki ir tie, kas posta dabu un sabojā skaistumu. Reizēm uzrodas ļaunie, kuriem nepatīk skaistā Mēnessziedu karaļvalsts. Viņi tad cenšas ieriebt tās labajiem iedzīvotājiem. Mēnessziedieši tad pret viņiem cīnās un svin slavenas uzvaras pār tiem.

Piesakoties, jums jānorāda šādi parametri:

1)tēla vārds,
2)dzimums,
3)rase(iespējamās rases: cilvēks, elfs, puselfs, rūķis, halflings),
4)klase (burvis, bards, faiteris, priesteris, zaglis, paladins, rendžers, druīds)

Burvis var sev dabūt vairākas burvestības. Burvestību sarastā neietilpst
- spēja taisīt pasaules galu,
- nogalināt visus 50 km rādiusā, u.t.t. izvēlēties saprātīgas maģijas.
Burvestību saraksts jāiesniedz spēles vadītājam ar PZ palīdzību.

Bards var dabūt sev 2 maģijas, no kurām viena ir iedvesmot ar savu dziedāšanu pārējos komandas biedrus, līdz ar to viņi kļūst spēcīgāki, veiklāki u.t.t., bet ne ūbermeni. Un otra maģija, bards var ar dziesmas palīdzību ārstēt savus grupas biedrus. Vēl bardam ir labas zināšanas par karaļvalsti, viņš vieglāk uzzin informāciju, arvienvārd sakot grupas diplomāts.

Faiteris kā jau cīnītājs labi cīnās ar ieročiem un būs grupas spēcīgākais balsts cīņās ar mošķiem. Faiteris ir spēcīgs un gana veikls, gudrs, skaists, bet viņš nav supermens, tā ka pilnīgi viss viņam nebūs pa spēkam...

Priesteris pie attiecīgo rituālu izpildes var saņemt pļuškas no dievietes. Priesteris noteikti spēj dziedināt grupas biedrus. Karaļvalstī priesteri ir ļoti cienījami un būt par priesteri ir liels gods. Priesteris spēles laikā griežas pie dievietes ar lūgšanām (PZ veidā pie manis) un dieviete izlemj vai dot priesterim lūgto vai nē.

Zaglis ja izvēlies zagli, tad ņem vērā, ka zaglis ir pozitīvais tēls un viņa nodomi nav aplaupīt kādam mājas vai apzagt kādu nespējīgu večiņu tirgus laukumā. Šis zaglis drīzāk ir piedzīvojumu meklētājs un viņa specializācija ir atvērt lamatas, lai tās nenoskādētu pārējiem grupas biedriem, saglabāt modrību, kad citi paguruši, pamanīt lietas, kuras citiem paslīd garām.

Paladins ir ļoti drosmīgs, imūns pret slimībām, viņam piemīt paaugstināta izturība pret maģiju, spēja nedaudz ārstēt komandas biedrus. Paladins prot cīnīties un satriekt pīšļos ļaunīšus. Paladinam ir ļoti uzticams jājamlops un viņš spēj pa gabalu pateikt kurš ir ļauns un kurš nē..

Rendžers prot meklēt pēdas, viņam ir mīļākais ienaidnieks, ar kuru viņam būs vieglāk tikt galā. Samērā labi cīnās un visai labi šauj ar loku. Rendžers pamanīs tādas lietas, kas citu acīm paliek nepamanītas, arī izdzirdēs skaņas, kuras pārējo ausīm ies secen. Viegli orientēsies arī svešos apvidos. Pazīst dabu.

Druīds ir dabas draugs. Viņš pārsvarā uzturas mežos. Ļoti labi saprotas ar dzīvniekiem un labi pazīst augus. Prot no tiem pagatavot zālēs, arī indes ja nepieciešams. Druīdiem ir draugs dzīvnieks. Viņš pats spēj pārvērsties par kādu dzīvnieku.

5)augums,
6)vecums,
7)dzīvesvieta,
8)ģimene,
9)speciāli spēki (Te burvji ierakstīs savas maģijas. Un pārējie to ko jau es norādīju pie klašu aprakstiem. Un vēlreiz!! nepiedēvējat savam tēlam ārkārtīgus spēkus!!!!),
10)ieroči (Visiem tēliem var būt ieroči. Zobeni, dunči, tikai jāņem vērā, ka vislabāk cīnās faiteris.)
11)dzīvnieki (pēc izvēles.. burvjiem visticamāk, ka būs)
12)fotoattēls vai zīmējums (nav obligāti),
13)izskata apraksts, (ja ir bilde šo nevajag)
14)rakstura apraksts,
15)tēla pagātnes apraksts (vēlams).

Atšķirībā no pirmās Vienradžu spēles šajā spēlē jūs varat būt ne tikai pozitīvie personāži. Ja vēlaties spēlēt kaut ko drusku ļaunu, tad sazinieties ar mani pa PZ un mēs apspriedīsim jūsu īpašās vēlmes. Tāpat pa PZ sarunājot var mēģināt jūsu leģendā iekļaut kādus noslēpumainus punktus.

No spēles gaidu, ka tā vairāk veidosies kā stāsts.

Tas laikam īsumā viss.
Gaidu entuziastus, lai varētu sākt......

Vienradžu pasaules karte te:

Savus personāžus publicējiet ATD pavedienā

P.S. Ja kādam interesē, tad kopš pirmās Vienradžu spēles ir pagājuši aptuveni 25 gadi.

Šo rakstu rediģēja Goldberry: 05.10.2005 12:30
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
57 Lapas V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (500 - 519)
Farliner
iesūtīt 10.10.2005 15:53
Raksts #501

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 01.12.03

Viens zobens tiek līdz pusei izvilkts no maksts, vienlaicīgi elfs sper pāris soļus tuvāk Kasloram.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 10.10.2005 15:55
Raksts #502

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Kaslors vēl joprojām nesaka neko. Un nedara neko. Skatās virsū elfam.

+Citēt rakstu
Elernass
iesūtīt 10.10.2005 16:19
Raksts #503

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 25.02.04

Devs nostaajas starp Kasloru un guustekni. Roka, uz kuras atrodas vairogs un kas liidz shim bija nolaists briivi pie saaniem, tiek mazliet pacelta uz augshu, taadejaadi vairogu novietojot starp sevi un elfu Nevajadziiga vardarbiibas demonstreeshana sho situaaciju vienalga nemainiis. Iebiedeeshana ir savas nespeejas izraadiishana un ir aciimredzami, ka sheit taa nedarbojas.

Bet kas tieshi nav skaidrs par sho uzbrukumu? Shie cilveeki ieriikoja sleepni taa kaa to prata, riikojaas taa, kaa vinjiem skjita labaak. Sleepnis nostraadaaja, uzbrukums izgaazaas. Tas arii viss. Ir arii redzams, ka vins zina, ka taa ir Tiaara. Turklaat Kaslors teica, ka iespeejams draud jauni uzbrukumi un iespeejams, ka ja dosimies pie vinja teeva tad Tiaarai draudees briesmas.

+Citēt rakstu
Farliner
iesūtīt 10.10.2005 18:54
Raksts #504

Rialirnirs paskatījās uz Devu: "Neiet runa par iebiedēšanu. Viņš atsakās sniegt informāciju, viņš un citi ir mums uzbrukuši, un esot gūstā viņš uzvedas tā, it kā viņš būtu sagūstītājs, nevis gūsteknis. Par uzbrukumu - vai nu plāna autoram nav ne mazākā priekšstata par karamākslu, vai arī izpildītāji ir pilnīgi idioti, bet šāds slēpnis ir lemts neveiksmei, tam nav izredžu sasniegt mēŗķi. Viņi uzbrūk kādam, kas izskatās pēc personas, kurai jābūt nemirstīgai, redzot ka ar to kopā ir karotāji. Šādā situācijā viņiem nav izdarīt vairāk kā 2 šāvienus katram, un viņiem nav nekāda atkāpšanās ceļa. Plāns ir acīmredzami bezcerīgs, jo pat ja viņi šautu pa mums, nevis Tiāru, viņiem nav ne mazāko izredžu tikt galā ar visiem. Tātad, vai nu viņi to neapzinās, un ir kāda maģiski kontrolēti, vai arī tur ir kāds paslēpts iemesls, kuru viņš atsakās izpaust. Abos gadījumos viņš mūs apdraud."

OOC: Kā Devs var būt starp Kasloru un gūstekni? Mums taču ir tikai viens gūsteknis (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Šo rakstu rediģēja Farliner: 10.10.2005 18:55

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 10.10.2005 19:18
Raksts #505

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Pagaidi! arī Danni, tikai pilnīgi atklājies, nostājās starp Kasloru un elfu, Burvis bija. Jā, bija burvis. Un, iespējams, viņš bija tas, kas vadīja šo uzbrukumu. To, ka uzbrukums bija reti nejēdzīgs, es piekrītu. Pat izmisumā var izdomāt kaut ko labāku! Tas vairs nav izmisums, bet pilnīgs neprāts. Vēl ko, tas burvis pilnīgi neprata rīkoties ar ieročiem... bulta netrāpīja, arī dunci viņš aizmeta garām! Ja tāds vadīja uzbrukumu, tad nav brīnums, ka ir tas, kas te sanācis! Riliarnir, atceries Tiāras sapni un pasaki godīgi - tā ir vīzija jeb nākotnes paredzējums? Ja vari droši to pateikt, tad vari rīkoties.

Danni pār plecu izmeta gūsteknim
Tā bija? Vari, protams, man neatbildēt, bet es negalvoju par sekām. Viņš pilda to, ko saka, tu to zini. Starp citu, nomirt var paspēt arī citreiz un patīkamākos apstākļos, un man nav ne mazākās vēlēšanās rakt vēl kādu kapu!

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 10.10.2005 20:24
Raksts #506

Piedalās Bezgalvju medībās

Pievienojās: 01.04.04
Kur: online
Fotogrāfs 2007

"Vardarbībai šeit nav nekāda pamata, vai ne?" Rikki īpaši uzsvēra pēdējos vārdus un cieši paskatījās uz elfu maskā.

Tad viņa atkal pievērsās vienacim. "Man šķiet, ka pārāk daudz lēmumu ir pieņemts pārsteidzīgi. Tev arī ir iespēja tagad apdomāt, ko esi darījis un ko vari darīt turpmāk," Rikki centās uzsmaidīt tik siltu smaidu, cik nu varēja.

"Un šī varētu būt īstā situācija, kad paklausīties arī citos. Es dzirdēju Tiāras stāstu par savu sapni. Tajā biji tu. Un, ja tā ir taisnība, tad es pavisam noteikti apbrīnoju šādu drosmīgu rīcību," viņa centās sarunu novirzīt prom no saspringtā iesākuma. Rikki stāvēja pavisam brīvi, vienu roku turēdama gar sāniem, bet ar otru atglauzdama savus melnos matus. Viņas sejas izteiksme pauda uzticēšanos, bet lūpas smaidīja. Meitene centās ar vienaci runāt kā ar draugu.

+Citēt rakstu
Farliner
iesūtīt 10.10.2005 20:49
Raksts #507

"Atkal jau kāds ļauj viņam novērsties no tēmas.." pie sevis nodomāja Riliarnirs, taču nolēma pagaidīt atbildi, un mazliet atslābināja roku, kurā turēja zobenu, ļaujot tam ieslīdēt atpakaļ makstī.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 10.10.2005 21:01
Raksts #508

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Kaslors paskatījās uz elfu un pēc tam uz visiem pārējiem, kas viņu uzrunāja.

Es seram izstāstīju visu ko vēlējos stāstīt. Man vairāk nav ko piebilst.

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 10.10.2005 21:10
Raksts #509

Fotogrāfs 2007

Spītīgs gan! nodomāja Rikki, bet turpināja smaidīt. "Jā, Devs ir jauks puisis, viņam var uzticēties! Īsts bruņinieks!" viņa mēļoja, cenzdamās izklausīties bezrūpīga. "Klau, Kaslor, tava seja izskatās visai slikti. Ļauj man vismaz to noslaucīt," Rikki savilka pieri grumbās un nopētīja puiša seju. Tad viņa nogrozīja galvu un aicināja vienaci sev līdzi pie zirga.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 10.10.2005 21:15
Raksts #510

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Puisis pasmaida un seko līdzi Rikki pie viņas zirga.

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 10.10.2005 21:23
Raksts #511

Fotogrāfs 2007

Rikki piegāja pie sava zirga, apgāja tam apkārt un noāķēja somu. Kādu brīdi parakņājusies, viņa atrada ````šķi un to atskrūvēja, bet viņas nāsīs iesitās smaka, kas nepavisam neatgādināja ūdeni. Saviebusies, Rikki to nolika atpakaļ un parakņājās vēl brīdi, līdz atrada nedaudz lielāku ````šķi. Šķita, ka tajā patiešām ir ūdens. Tur pat netālu bija arī rullītis ar neizlietotu pārsēju, no kā Rikki noplēsa gabaliņu un aplēja ar ūdeni. Tad viņa piecēlās un devās pie vienača.

"Domāju, ka tam nevajadzētu sāpēt. Es tikai notīrīšu tev asinis," viņa teica maigā balsī, uzlika vienu roku Kasloram uz pieres un ar otru sāka viegliem pieskārieniem slaucīt puiša asinis no vaiga. Viņas seja izskatījās tā, it kā darbs būtu bezgala atbildīgs un rūpīgi veicams.

"Viņš mums ir tāds neapdomīgs," meitene teica klusām, lai pārējie nedzird, un pameta ar galvu uz elfa pusi. "Es pat teiktu pārāk rūpīgs. Nemaz nebrīnītos, ja viņam būtu mazi bērni. Šoreiz viņš uzvedās, kā sivēnmātes, kad bērnus sargā - var izdarīt jebko. Tāpēc mēs cenšamies viņu nekaitināt," Rikki runāja tā, it kā jau no bērna kājas pazītu elfu maskā.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 10.10.2005 21:51
Raksts #512

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Kaslors paklausīgi stāvēja, kamēr Rikki mazgāja viņam seju. Viņš klausījās, bet neko neatbildēja. Kad meitene bija beigusi savu darbošanos, viņš palūkojās viņai acīs.

Paldies.

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 10.10.2005 21:57
Raksts #513

Fotogrāfs 2007

"Lūdzu!" atbildēja Rikki un uzsmaidīja. "Tagad izskaties labāk. Bet uzmanies turpmāk."

Spītīgs! Rikki ielika atpakaļ somā ````šķi, bet izlietoto pārsēja gabaliņu izspieda un ielika vienā no ārkabatām. Šķita, ka tas nez kāpēc varētu noderēt. Tad viņa atkal sakārtoja somu, lai tā ērti stāvētu pie segliem, papliķēja zirga, kurš'rātni stāvēja, sānus un devās atpakāl pie citiem. Spītīgs!

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 10.10.2005 22:02
Raksts #514

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Kaslors devās pakaļ meitenei atpakaļ pie pārējiem.
Viņš nostājās vietā, kur bija stāvējis pirms tam, blakus Devam.

+Citēt rakstu
Farliner
iesūtīt 10.10.2005 23:06
Raksts #515

Riliarnirs paskatījās uz Devu: "Ja jau viņš tev esot visu pastāstījis, varbūt tu vari atbildēt uz šiem jautājumiem?" karotāja balsī ir jaušama ironijas pieskaņa, un viņš vēl joprojām tur rokas uz zobenu rokturiem...

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 11.10.2005 08:02
Raksts #516

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Man ir vienalga, kurš atbild, bet šoreiz piekrītu Riliarniram, Danni taisni vai nogurušā balsī piebilda. Sarunas caur trešajām personām ir garas un apgrūtinošas, un mēdz ieviesties kļūdas, brīnums, ka tās te vēl nenotiek rakstiski!
Ja nedrīksti neko teikt, tad tā arī pasaki. Sapratīsim. Ja Devs visu zin, bet solījies klusēt, arī sapratīsim, vismaz es. Bet tad tev ir jāsaprot, ka es tomēr nevēlēšos, lai tu ceļo ar mums kopā, mans jaunais un lepnības pilnais draugs!

Kā tas viss atgādina pasaku par kamieļa kupri! Danni pēkšņi iedomājās. Viņam nebija ne jausmas, kas ir kamielis, bet tāda pasaka bija dzirdēta. Ka tas lops iedzīvojās kuprī uz visiem laikiem tikai savas lepnības un spītības dēļ. Šis puisis nav neko labāks. Aci jau pazaudējis, tagad taisni uzprasās, lai ar viņu notiktu vēl kas, iespējams, nelādzīgāks. Jeb tas būtu tas lāsts? Uzprasīties uz nāvi? Pie tam nejēdzīgu?

Ja vajag priesteru padomu, tad es pat nesaprotu, kāpēc jāmeklē templis, ja šeit ir svētītā Brunhilde.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 11.10.2005 08:42
Raksts #517

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Kaslors paskatījās uz Danni un rūgti pasmaidīja.

Pirmkārt, es neesmu Tavs draugs, otrkārt es ar nevēlos ceļot kopā ar jums. Treškārt, es nesaprotu ko jūs no manis gribat.

Un kāda jums starpība kapēc mēs uzbrukām tā. Mēs zaudējām un viss. Jums ir visas tiesības uzskatīt mūs par pilnīgiem muļķiem un uzbrukumu par taktiski nepareizu, pilnīgi nejēdzīgu vai vienalga kādu....

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 11.10.2005 09:04
Raksts #518

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Beidzot! Danni iesaucās, smaidot pa visu seju, beidzot Tu runā kā cilvēkam piedienas! Ko gribam? Saprast! Neko vairāk. Ne iemeslus, ne cēloņus, neko citu. Vienkārši - saprast, lai zinātu, kā pareizāk rīkoties tālāk. Tā, lai būtu labi tev, Tiārai, mums visiem. Mēs negribam jūs uzskatīt par muļķiem, negribam pieņemt, ka jūs tādi patiešām būtu. Jo tā nav, noteikti nav. Tam nav nekāda sakara ar zaudēšanu. Zaudēt var katrs. Mēs gribam būt gatavi tam, kas var notikt nākotnē, protams, tik, cik tas vispār iespējams. Vismaz vienu beidzot pateici, - ka negribi iet kopā ar mums. Kā būtu ar otru? Sekot mums sera Boēcija ierosinājumam un iet pie tava tēva? Un trešo, bet to tieši man - kā labāk nosargāt Tiāru? Mani tas uztrauc, priesterienes viņu uzticēja manai gādībai. Tavs padoms, tavas domas ir tās, ko es gribu dzirdēt! Tieši tavs padoms ir svarīgs. Bet par draugiem - tas vēl var mainīties.

+Citēt rakstu
Urdrunir
iesūtīt 11.10.2005 09:12
Raksts #519

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 19.01.04
Kur: starp likumu un dvēseli

Vienīgais, kas šeit ir bezjēdzīgs ir jūsu sarunas. Vai esat jau kaut ko panākuši? Nē? Hmm! Boēcijs īgņojās ne pa jokam. Draudēja izjukt ne tikai mierīgs ceļš uz mājām, bet pat skaidrs nodoms doties uz rietumiem, lai glābtu divas dzimtas un sameklētu Tiāras vecākus.

Tuvākais templis rietumos(!) ir Terrā, pie rūķiem. Un viņš kopā ar zirgu pagriezās aptuveni tajā virzienā, lai gan bija acīmredzams, ka taisnā līnijā tur nokļūt nevarēs.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 11.10.2005 09:30
Raksts #520

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Ser Boēcij! Uz Terru, vispār, nav jāiet. Terras priesteriene, svētītā Brunhilde ir šeit, bet varam jau iet uz Terru arī, nemaz nav slikta doma, Danni uzsauca.
Viņam nupat jau viss sāka apnikt, bet reizē bija smieklīgi. Kas tas ir, ka septiņreiz jājautā viens un tas pats, bet neviens neatbild? Tiāra pat - prasi, cik gribi, vai viņa grib vai negrib iet uz rietumiem, atbildes - nekādas. Kā var tā nezināt, ko grib? Un cik var prasīt... ja tā turpināsies, tad sargs gandrīz vai gribēja atbalstīt iešanu uz Lūnas templi, kur Tiārai, un tas bija pilnīgi skaidrs, vairs neļaus nākt līdzi. Citādi - kā te var kādu nosargāt? Kā var pildīt tādu pienākumu? No viena parastas un vienkāršas atbildes jāvelk kā korķis no pārāk cieši aizbāztas vīna pudeles, otra pati nezina ko grib, ko nē. Trešais gatavs visu ātri atrisināt ar zobena palīdzību, un tad vēl Rikki ar visām nospertām biksēm. Un ko Sens tur nospēris, vispār nav zināms... Un kapi jārok... par kādiem grēkiem? Vienradzīt!

+Citēt rakstu

57 Lapas V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 19.05.2025 23:03