Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Vienradzītes Pasaule: "Saltās Zvaigznes" [R], [C], [BP], [ATD] [!R!]
Sindra
iesūtīt 11.09.2005 22:41
Raksts #1

Angel of Music

Grupa: Biedri
Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Pavedienā ir atļauts iesūtīt rakstus, kas pārkāpj PG-13 (nepārkāpjot R).

Goldberry
HP&GP foruma administrācija

Vienradzītes pasaule "Saltās Zvaigznes"

Spēle būs ar GM
Viss norisinās jau pazīstamajā Vienradžu pasaulē.

Pasaules apraksts:

Spēles darbība notiek skaistajā Mēnessziedu karaļvalstī.

Valdnieks:

Mēnessziedu karaļvalstī valda labā dievišķā Vienradžu Karaliene. Viņa rūpējas par saviem padotajiem, dara labu un dod maģiju priesteriem. Vienradžu karalienei patīk tīra daba, māksla un skaistums. Viņa reizēm parādās tautai svētku laikā, bet pārsvarā dzīvo savā mākoņu pilī, kur parasti mirstīgie netiek ielaisti.

Ģeogrāfija:

Mēnesziedu karaļvalstī lielāko daļu zemes klāj meži. Mežu vidū ir gleznainas pļaviņas ar maziem strautiņiem un ezeriem. Pie pilsētām ir izveidoti lauki un ganības. Šur un tur paceļas majestātiski kalni ar skaistām ielejām. Klimats ir silts un lielāko gada daļu zied un smaržo visādas puķes. Lietutiņš nolīst tikai pa nakti, lai netraucētu karaļvalsts iedzīvotājiem. Ziemā ir mīksts sniedziņš, lai varētu pikoties un taisīt sniegavīrus.

Mēnesziedu karaļvalsts galvaspilsēta ir Lūna. Tajā dzīvo visādas rases, ir daudz bagātu tirgotāju, labu amatnieku, gudru burvju un stipru karotāju.

Pārējās lielākās pilsētas ir:
Flora (pilsēta laukos, dzīvo daudz halflingu),
Fauna (pilsēta mežā, dzīvo elfi, puselfi),
Terra (pilsēta kalnos, dzīvo rūķi)
Akva (ostas pilsēta pie lielās Sauleszaķu jūras, pārsvarā dzīvo cilvēki un ūdensļaudis).

Reliģija:

Vienradžu Karaliene dāvā maģiju saviem uzticamajiem priesteriem. Tie katru dienu lūdz savu valdnieci saullēktā un saulrietā.

Katrā pilsētā ir liels Vienradžu Karalienes templis. Tajā ir balta vienradža ar spārniem statuja, pie kuras visi lūdzās. No rītiem priesteri veic svēto dzirdīšanas rituālu. Svētajā traukā tiek ieliets ūdens no dzidra avotiņa un dieviete tiek aicināta padzerties. Galvaspilsētā Lūnā reizēm notiek brīnums un pati dieviete patiešām atnāk un izdzer ūdeni.

Katrā templī ir viens virspriesteris. Par to var kļūt labs priesteris, kurš ir sirdī šķīsts. Tam priesterim ir jāiet uz augstu kalnu netālu no Terras pilsētas un jāpavada tur 3 dienas. Tad Vienradžu Karaliene pati pasaka vai priesteris ir cienīgs kļūt par virspriesteri.

Vienradžu Karalienes priesteri ģērbjas zaļās drēbēs un valkā baltu apmetni. Viņiem ir sudraba svētais simbols, kas izskatās, kā mazs vienradža rags.

Ienaidnieki:

Vienradžu Karalienes ienaidnieki ir tie, kas posta dabu un sabojā skaistumu. Reizēm uzrodas ļaunie, kuriem nepatīk skaistā Mēnessziedu karaļvalsts. Viņi tad cenšas ieriebt tās labajiem iedzīvotājiem. Mēnessziedieši tad pret viņiem cīnās un svin slavenas uzvaras pār tiem.

Piesakoties, jums jānorāda šādi parametri:

1)tēla vārds,
2)dzimums,
3)rase(iespējamās rases: cilvēks, elfs, puselfs, rūķis, halflings),
4)klase (burvis, bards, faiteris, priesteris, zaglis, paladins, rendžers, druīds)

Burvis var sev dabūt vairākas burvestības. Burvestību sarastā neietilpst
- spēja taisīt pasaules galu,
- nogalināt visus 50 km rādiusā, u.t.t. izvēlēties saprātīgas maģijas.
Burvestību saraksts jāiesniedz spēles vadītājam ar PZ palīdzību.

Bards var dabūt sev 2 maģijas, no kurām viena ir iedvesmot ar savu dziedāšanu pārējos komandas biedrus, līdz ar to viņi kļūst spēcīgāki, veiklāki u.t.t., bet ne ūbermeni. Un otra maģija, bards var ar dziesmas palīdzību ārstēt savus grupas biedrus. Vēl bardam ir labas zināšanas par karaļvalsti, viņš vieglāk uzzin informāciju, arvienvārd sakot grupas diplomāts.

Faiteris kā jau cīnītājs labi cīnās ar ieročiem un būs grupas spēcīgākais balsts cīņās ar mošķiem. Faiteris ir spēcīgs un gana veikls, gudrs, skaists, bet viņš nav supermens, tā ka pilnīgi viss viņam nebūs pa spēkam...

Priesteris pie attiecīgo rituālu izpildes var saņemt pļuškas no dievietes. Priesteris noteikti spēj dziedināt grupas biedrus. Karaļvalstī priesteri ir ļoti cienījami un būt par priesteri ir liels gods. Priesteris spēles laikā griežas pie dievietes ar lūgšanām (PZ veidā pie manis) un dieviete izlemj vai dot priesterim lūgto vai nē.

Zaglis ja izvēlies zagli, tad ņem vērā, ka zaglis ir pozitīvais tēls un viņa nodomi nav aplaupīt kādam mājas vai apzagt kādu nespējīgu večiņu tirgus laukumā. Šis zaglis drīzāk ir piedzīvojumu meklētājs un viņa specializācija ir atvērt lamatas, lai tās nenoskādētu pārējiem grupas biedriem, saglabāt modrību, kad citi paguruši, pamanīt lietas, kuras citiem paslīd garām.

Paladins ir ļoti drosmīgs, imūns pret slimībām, viņam piemīt paaugstināta izturība pret maģiju, spēja nedaudz ārstēt komandas biedrus. Paladins prot cīnīties un satriekt pīšļos ļaunīšus. Paladinam ir ļoti uzticams jājamlops un viņš spēj pa gabalu pateikt kurš ir ļauns un kurš nē..

Rendžers prot meklēt pēdas, viņam ir mīļākais ienaidnieks, ar kuru viņam būs vieglāk tikt galā. Samērā labi cīnās un visai labi šauj ar loku. Rendžers pamanīs tādas lietas, kas citu acīm paliek nepamanītas, arī izdzirdēs skaņas, kuras pārējo ausīm ies secen. Viegli orientēsies arī svešos apvidos. Pazīst dabu.

Druīds ir dabas draugs. Viņš pārsvarā uzturas mežos. Ļoti labi saprotas ar dzīvniekiem un labi pazīst augus. Prot no tiem pagatavot zālēs, arī indes ja nepieciešams. Druīdiem ir draugs dzīvnieks. Viņš pats spēj pārvērsties par kādu dzīvnieku.

5)augums,
6)vecums,
7)dzīvesvieta,
8)ģimene,
9)speciāli spēki (Te burvji ierakstīs savas maģijas. Un pārējie to ko jau es norādīju pie klašu aprakstiem. Un vēlreiz!! nepiedēvējat savam tēlam ārkārtīgus spēkus!!!!),
10)ieroči (Visiem tēliem var būt ieroči. Zobeni, dunči, tikai jāņem vērā, ka vislabāk cīnās faiteris.)
11)dzīvnieki (pēc izvēles.. burvjiem visticamāk, ka būs)
12)fotoattēls vai zīmējums (nav obligāti),
13)izskata apraksts, (ja ir bilde šo nevajag)
14)rakstura apraksts,
15)tēla pagātnes apraksts (vēlams).

Atšķirībā no pirmās Vienradžu spēles šajā spēlē jūs varat būt ne tikai pozitīvie personāži. Ja vēlaties spēlēt kaut ko drusku ļaunu, tad sazinieties ar mani pa PZ un mēs apspriedīsim jūsu īpašās vēlmes. Tāpat pa PZ sarunājot var mēģināt jūsu leģendā iekļaut kādus noslēpumainus punktus.

No spēles gaidu, ka tā vairāk veidosies kā stāsts.

Tas laikam īsumā viss.
Gaidu entuziastus, lai varētu sākt......

Vienradžu pasaules karte te:

Savus personāžus publicējiet ATD pavedienā

P.S. Ja kādam interesē, tad kopš pirmās Vienradžu spēles ir pagājuši aptuveni 25 gadi.

Šo rakstu rediģēja Goldberry: 05.10.2005 12:30
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
57 Lapas V  « < 23 24 25 26 27 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (480 - 499)
Ungaarijas ragas...
iesūtīt 10.10.2005 10:09
Raksts #481

Skatās acīs baziliskam
Grupas ikona

Grupa: Daiļdarbu vadītāja
Pievienojās: 22.12.04
Kur: uz dārgumu kaudzes
Tīstokļu pūķis

Nenovēršamas vīzijas... Serīna pie sevis klusu novilka. Visu laiku viņa bija vērojusi, kas notiek, klausījusies sarunās un pārdomājusi visu dzirdēto. Mēģinājusi visu saprast...

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 10.10.2005 10:13
Raksts #482

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Es domāju, ka šīs vīzijas nav jāsaprot tieši. Drīzāk - tas, kurš ir miris, tādu pavēli spētu izpildīt bez prātošanas, bet tas tur, Danni pameta ar roku Kaslora un Deva virzienā, nē. Ja kaut kas tāds vispār gadīsies.

Manot, ka Tiāra vairs daudz nesatraucas, Danni bija atlaidis viņu un piecēlies kājās.
Labi, es eju un daru, kas man likts. Ja līdz kaut kam izprātosiet, dariet man zināmu.

Viņš gāja meklēt piemērotu bedri, kā priesteriene bija lūgusi.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 10.10.2005 10:15
Raksts #483

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Njā, nu kad Danni nonāk pie mirušā, viņa redz, ka jamam nav ne zābaku, ne bikses.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 10.10.2005 10:26
Raksts #484

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Ek, Rikki! Danni tikai tagad atcerējās redzējis meiteni iznākam no meža ar zābakiem rokās. Jā, protams, viņam tos vairs nevajadzēs, bet labi gan tas nav... Un dunči... kur tad viņa tos dabūja, un vīzija arī - pieskaroties. Nogrozījis galvu, Danni nolēma pagaidām necelt brēku. Ir pietiekami citu lietu, par ko tagad uztraukties. Bet tās bikses viņš Rikki vēl pieminēs!

Viņš skatās, vai tuvumā nav kāda pusaizgruvusi bedre. Ja ir, tad patīra to un ievelk līķi bedrē, kur uzrauš virsū sūnas, zemi, zarus un pašās beigās pāris akmeņus. Tagad priesterienei darbs.

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 10.10.2005 11:11
Raksts #485

Piedalās Bezgalvju medībās

Pievienojās: 01.04.04
Kur: online
Fotogrāfs 2007

Rikki piekrita Danni un elfa versijām. Tās noklausījusies, viņa piebilda: "Manā vīzijā tā nebiji tu. Tā bija kāda meitene, kas līdzīga tev. Un viņa nepretojās, nebēga. Varbūt bija sazāļota vai apburta, nezinu. Pie tam, ja nu ir tā, ka viņi īsti nezina, kura esi tu. Tāpēc mēģina nogalināt visas, kas ir tev līdzīgas," Rikki minēja. Redzēdama, ka Tiāru tas nu nemaz neiepriecina, viņa piebilda: "Zinu, ka tas izklausās briesmīgi. Bet arī tāds variants pastāv!"

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 10.10.2005 12:45
Raksts #486

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Brunhilde noklausījās visu ko Tiāra stāstīja un tad aizgāja līdz kapa kopiņai, kuru tikko bija uztaisījis Danni. Noskaitījusi lūgšanu un svētījusi aizgājēja mieru, viņa atgriezās pie pārējiem.

Burve tumšajā tērpā, pēkšņi nolēca no zirga un pievērsusies pārējiem klusi nočukstēja, ka viņai steidzami jādodas pie saviem radiniekiem, aizteleportējās.

Šo rakstu rediģēja Sindra: 10.10.2005 12:46

+Citēt rakstu
Elernass
iesūtīt 10.10.2005 14:26
Raksts #487

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 25.02.04

Devs aciimredzot bija beidzis sarunu ar uzbruceeju un tagad kopaa ar vinju pienaaca pie paareejiem
Šis cilvēks mums nav bīstams un nožēlo, ka viņam bija mums jāuzbrūk. Uzbrukuma mērķis bija Tiāra un tas ir saistīts ar viņa dzimtai uzlikto lāstu. Viņš rīkojās dēļ izmisuma, nevis aiz ļauna nodoma. Tāpēc lūdzu viņu vairs neaizskart ne ar vārdiem, ne arī ar darbiem. Viņa domās un viņa vārdos es nesaklusīju un nesajutu viltību vai melus, tādēļ es viņam ticu un galvoju par viņu.
Iespējams, ka Tiārai un līdz ar to arī mums var tikt veikti atkārtoti uzbrukumi. Šādos apstākļos es aicinātu doties atpakaļ uz Lūnas galveno templi un uzklausīt priesteru padomu, kā arī viņu apsvērumus par to, vai Tiārai tagad ir droši ceļot mums līdzi. Lūnas templis nav tālu, turklāt tas arī ir uz to pusi, kur mums jādodas, ja izlemjam ceļot pie Kaslora tēva.

Šo rakstu rediģēja Elernass: 10.10.2005 14:27

+Citēt rakstu
Urdrunir
iesūtīt 10.10.2005 14:49
Raksts #488

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 19.01.04
Kur: starp likumu un dvēseli

Mēs nedrīkstam atstāt Tiāru Lūnas templī un tur vairs nav palikuši daudzi, kuri varētu mums dot vērtīgu padomu. Tiāra apdraud tos, kas viņai ir tuvumā, jo viņai uzbruks. Atstāsiet viņu templī, tad uzbruks templim un jaunākie priesteri cietīs, bez sasalušo virspriesterieņu atbalsta, jo dosies aizstāvēt Tiāru. Tas ir uzdevums, kas ir uzkritis uz galvas mums, un nav smuki to novelt uz citiem.

Boēcijs vēl joprojām sēdēja zirgā uzgriezis muguru pārējiem, it kā gaidītu, ka viņi sāks kustēties.

Šo rakstu rediģēja Urdrunir: 10.10.2005 14:49

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 10.10.2005 14:59
Raksts #489

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Danni kopā ar priesterieni bija atgriezies pie pārējiem. Viņš ar nepacietību gaidīja, ko teiks Devs, bet sacītais neviesa cerēto skaidrību - tas viss, vai, pareizāk, gandrīz viss, bija jau saprotams tāpat. Bet vismaz labi, ka Devs galvo par šo puisi.

Dev, vai Kaslors joprojām nevēlas, lai mēs dodamies pie viņa tēva? Pirmīt viņš tā teica. Un, Tiāra, ko saki tu? Mēs nevaram izlemt doties kaut kur, kur Tev var draudēt briesmas, nezinot, ko Tu par to domā. Vispār, man šķiet, ka Tavs vārds te ir noteicošais. Un nākamais ir Kasloram. Ja viņš joprojām saka, ka tā nevajag darīt, tad nevajag. Viņš to zin labāk. Es darīšu to, ko teiks Tiāra.

Tad Danni uzrunāja tieši Kasloru
Vai nav kas tāds, kas mums būtu Tev jāatdod? Piedod, bet par ieročiem es pašlaik vēl nedomāju.

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 10.10.2005 14:59
Raksts #490

Fotogrāfs 2007

Rikki atviegloti nopūtās. Tad tomēr Tiāras sapņiem var ticēt. Patīkami!

"Mēs arī jau spriedām par variantu, kad šis cilvēks mums varbūt vairs nav bīstams. Tad, protams, nemazina iespēju no uzbrukumiem ciest atkal. Domāju, ka šajā gadījumā mums ir jāuzklausa viņa padoms, kā rīkoties, jo mēs varam izlemt neapdomīgi un nepareizi. Tikai viņš zina, kādas iespējas ir uzbrucējiem, kādi nodomi. Un vēl jānoskaidro, vai viņš vēlas mums piebiedroties un palīdzēt cīnīties, vai tikai brīdināt par briesmām,"
Rikki vaicāja abiem pienākušajiem, lai atbild tas, kurš labāk zina.

+Citēt rakstu
Elernass
iesūtīt 10.10.2005 15:02
Raksts #491

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 25.02.04

Templis atrodas galvaspilseetaa. Tur ir kaut vai pilseetas sardze. Ir maz ticams, ka kaads iedroshinaasies uzbrukt galvenajam templim, pat ja tajaa nav speeciigaako priesteru. No shaada viedoklja skatoties manupraat Tiaarai draud lielaakas briesmas, ja vinja celjo kopaa ar mums.
Mums, protams, ir jaatrisina shii situaacija, tacu es nedomaaju, ka mums ir jaaved Tiaara uzreiz iespeejamaas naaves briesmaas, kas pēc Kaslora vārdiem viņai varētu draudēt viņa tēva mājās, vismaz bez konsultaacijas ar vinjas liidzshineejiem aizbildnjiem. Ja mums pa celjam ir kaads cits templis, tad mees, protams, varam doties uz turieni. Man gan liekas, ka Lūnas templis ir visnotaļ laba izvēle.
Bez tam - manupraat Kasloram buutu nepiecieshams pabuut priesteru sabiedriibaa un mieriigaa atmosfeeraa.
Devs atbildēja sēram Boēcijam

Šo rakstu rediģēja Elernass: 10.10.2005 15:05

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 10.10.2005 15:23
Raksts #492

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Tiāra noklausījusies visu pārrunas, savilka žēlu sejiņu.

Es negribu atpakaļ uz templi. Uz Lūnu nē... es gribu ceļojumā. Meklēt lodi, palīdzēt priesteriem. Nevajag atpakaļ uz Lūnu... Iesim uz kādu citu templi. Ja aiziesim atpakaļ, tad mani nekur nelaidīs....

Pēc Danni jautājuma par viņa mantām, Kaslors paskatījās uz Senu. Viņš pavēra muti, lai kaut ko teiktu, tad papurināja galvu.

Nē.. man nekas nav jāatdod.

+Citēt rakstu
Farliner
iesūtīt 10.10.2005 15:27
Raksts #493

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 01.12.03

Riliarnirs ierunājās: "Pirms kaut kur dodamis, es tomēr vēlos zināt, kādēļ uzbrukums notika tā, kā tas notika. Tam ir jābūt kādam iemeslam - saprātīgs karavadonis velti nemētājas ar padoto dzīvībām, un tas kas šeit notika ir klasificējams tikai kā bezjēdzīga dzīvību izmešana."

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 10.10.2005 15:31
Raksts #494

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Kaslors elfam neatbild.
Izskatās, ka viņš jautājumu nav dzirdējis.

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 10.10.2005 15:33
Raksts #495

Fotogrāfs 2007

"Manis pēc varam iet arī uz citu templi, man vienalga," noteica Rikki. "Bet es šaubos, vai tu pati vēlies, lai tevi atkal un atkal ievaino, jo laikam taču taisnība, ka nogalināt tevi nevar," viņa teica Tiārai.

"Varbūt tu varētu pastāstīt arī mums dažādas detaļas," Rikki uzrunāja notverto. "Manuprāt attieksme pret tevi ir ievirzījusies labvēlīgā gultnē un pārāk uztraukties tev nevajadzētu," viņa pat uzsmaidīja, lai iedrošinātu runāt.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 10.10.2005 15:37
Raksts #496

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Cienītā, mana runāšana nav atkarīga no attieksmes pret mani, bet gan no ļaudīm, kuri mani uzrunā... Kaslors pasmaidīja Rikki pretī. Neskatoties uz vēl joprojām asinīm notecējušo seju viņa smaidā ir jaušama zināma burvība.

+Citēt rakstu
Farliner
iesūtīt 10.10.2005 15:38
Raksts #497

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 01.12.03

Rialirnira rokas noguļas uz zobenu spaliem: "Tev nāksies atbildēt. Varbūt bruņiniekam pietiek ar to, ko tu teici, bet man nē."

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 10.10.2005 15:38
Raksts #498

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Danni pamanīja Kaslora skatienu uz Senu. Interesanti... tad jau redzēs, kas tur būs bijis..., bet vairāk par to neprātoja.

Tiāra, es zinu, ka Tu negribi atpakaļ uz templi, un man arī ir tādas aizdomas, ka otrreiz Tevi ārā no turienes nelaidīs, Danni uzsmaidīja Tiārai.
Jā, mani arī tas interesētu, Danni pievienojās elfam, bet skatījās uz Devu. Tu nezini? Gadījumā ne tādēļ, lai pārliecinātos, ka tā ir tā meitene? Ja tā, tad es domāju, ka uzbrukumi būs vēl... jo to gan te nenoskaidroja.
Tiāra, es tev aizdotu bruņukreklu, bet, baidos, tas Tev būs par smagu, balsī skanēja nožēla ar zināmu humora pieskaņu.

Nu, labi... kurš zina, kur te ir tuvākais templis, izņemot Lūnu?

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 10.10.2005 15:41
Raksts #499

Fotogrāfs 2007

"Redzi, mēs visi sekojam Dievietes uzdevumam. Kas var būt labāks par to. Man šķiet, ka cilvēki, kas tam seko, nemaz nevar būt ļauni," Rikki smaidīja pretī. Šķita, ka uzrunātais kļūst pielaidīgāks. Rikki pat palika nedaudz žēl puiša, jo asinis viņa savādi pievilcīgajam smaidam piešķīra skumju atblāzmu.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 10.10.2005 15:51
Raksts #500

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Kaslors vēl joprojām elfam neatbild.

+Citēt rakstu

57 Lapas V  « < 23 24 25 26 27 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 19.05.2025 22:58