![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Pavedienā ir atļauts iesūtīt rakstus, kas pārkāpj PG-13 (nepārkāpjot R). Goldberry HP&GP foruma administrācija Vienradzītes pasaule "Saltās Zvaigznes" Spēle būs ar GM Viss norisinās jau pazīstamajā Vienradžu pasaulē. Pasaules apraksts: Spēles darbība notiek skaistajā Mēnessziedu karaļvalstī. Valdnieks: Mēnessziedu karaļvalstī valda labā dievišķā Vienradžu Karaliene. Viņa rūpējas par saviem padotajiem, dara labu un dod maģiju priesteriem. Vienradžu karalienei patīk tīra daba, māksla un skaistums. Viņa reizēm parādās tautai svētku laikā, bet pārsvarā dzīvo savā mākoņu pilī, kur parasti mirstīgie netiek ielaisti. Ģeogrāfija: Mēnesziedu karaļvalstī lielāko daļu zemes klāj meži. Mežu vidū ir gleznainas pļaviņas ar maziem strautiņiem un ezeriem. Pie pilsētām ir izveidoti lauki un ganības. Šur un tur paceļas majestātiski kalni ar skaistām ielejām. Klimats ir silts un lielāko gada daļu zied un smaržo visādas puķes. Lietutiņš nolīst tikai pa nakti, lai netraucētu karaļvalsts iedzīvotājiem. Ziemā ir mīksts sniedziņš, lai varētu pikoties un taisīt sniegavīrus. Mēnesziedu karaļvalsts galvaspilsēta ir Lūna. Tajā dzīvo visādas rases, ir daudz bagātu tirgotāju, labu amatnieku, gudru burvju un stipru karotāju. Pārējās lielākās pilsētas ir: Flora (pilsēta laukos, dzīvo daudz halflingu), Fauna (pilsēta mežā, dzīvo elfi, puselfi), Terra (pilsēta kalnos, dzīvo rūķi) Akva (ostas pilsēta pie lielās Sauleszaķu jūras, pārsvarā dzīvo cilvēki un ūdensļaudis). Reliģija: Vienradžu Karaliene dāvā maģiju saviem uzticamajiem priesteriem. Tie katru dienu lūdz savu valdnieci saullēktā un saulrietā. Katrā pilsētā ir liels Vienradžu Karalienes templis. Tajā ir balta vienradža ar spārniem statuja, pie kuras visi lūdzās. No rītiem priesteri veic svēto dzirdīšanas rituālu. Svētajā traukā tiek ieliets ūdens no dzidra avotiņa un dieviete tiek aicināta padzerties. Galvaspilsētā Lūnā reizēm notiek brīnums un pati dieviete patiešām atnāk un izdzer ūdeni. Katrā templī ir viens virspriesteris. Par to var kļūt labs priesteris, kurš ir sirdī šķīsts. Tam priesterim ir jāiet uz augstu kalnu netālu no Terras pilsētas un jāpavada tur 3 dienas. Tad Vienradžu Karaliene pati pasaka vai priesteris ir cienīgs kļūt par virspriesteri. Vienradžu Karalienes priesteri ģērbjas zaļās drēbēs un valkā baltu apmetni. Viņiem ir sudraba svētais simbols, kas izskatās, kā mazs vienradža rags. Ienaidnieki: Vienradžu Karalienes ienaidnieki ir tie, kas posta dabu un sabojā skaistumu. Reizēm uzrodas ļaunie, kuriem nepatīk skaistā Mēnessziedu karaļvalsts. Viņi tad cenšas ieriebt tās labajiem iedzīvotājiem. Mēnessziedieši tad pret viņiem cīnās un svin slavenas uzvaras pār tiem. Piesakoties, jums jānorāda šādi parametri: 1)tēla vārds, 2)dzimums, 3)rase(iespējamās rases: cilvēks, elfs, puselfs, rūķis, halflings), 4)klase (burvis, bards, faiteris, priesteris, zaglis, paladins, rendžers, druīds) Burvis var sev dabūt vairākas burvestības. Burvestību sarastā neietilpst - spēja taisīt pasaules galu, - nogalināt visus 50 km rādiusā, u.t.t. izvēlēties saprātīgas maģijas. Burvestību saraksts jāiesniedz spēles vadītājam ar PZ palīdzību. Bards var dabūt sev 2 maģijas, no kurām viena ir iedvesmot ar savu dziedāšanu pārējos komandas biedrus, līdz ar to viņi kļūst spēcīgāki, veiklāki u.t.t., bet ne ūbermeni. Un otra maģija, bards var ar dziesmas palīdzību ārstēt savus grupas biedrus. Vēl bardam ir labas zināšanas par karaļvalsti, viņš vieglāk uzzin informāciju, arvienvārd sakot grupas diplomāts. Faiteris kā jau cīnītājs labi cīnās ar ieročiem un būs grupas spēcīgākais balsts cīņās ar mošķiem. Faiteris ir spēcīgs un gana veikls, gudrs, skaists, bet viņš nav supermens, tā ka pilnīgi viss viņam nebūs pa spēkam... Priesteris pie attiecīgo rituālu izpildes var saņemt pļuškas no dievietes. Priesteris noteikti spēj dziedināt grupas biedrus. Karaļvalstī priesteri ir ļoti cienījami un būt par priesteri ir liels gods. Priesteris spēles laikā griežas pie dievietes ar lūgšanām (PZ veidā pie manis) un dieviete izlemj vai dot priesterim lūgto vai nē. Zaglis ja izvēlies zagli, tad ņem vērā, ka zaglis ir pozitīvais tēls un viņa nodomi nav aplaupīt kādam mājas vai apzagt kādu nespējīgu večiņu tirgus laukumā. Šis zaglis drīzāk ir piedzīvojumu meklētājs un viņa specializācija ir atvērt lamatas, lai tās nenoskādētu pārējiem grupas biedriem, saglabāt modrību, kad citi paguruši, pamanīt lietas, kuras citiem paslīd garām. Paladins ir ļoti drosmīgs, imūns pret slimībām, viņam piemīt paaugstināta izturība pret maģiju, spēja nedaudz ārstēt komandas biedrus. Paladins prot cīnīties un satriekt pīšļos ļaunīšus. Paladinam ir ļoti uzticams jājamlops un viņš spēj pa gabalu pateikt kurš ir ļauns un kurš nē.. Rendžers prot meklēt pēdas, viņam ir mīļākais ienaidnieks, ar kuru viņam būs vieglāk tikt galā. Samērā labi cīnās un visai labi šauj ar loku. Rendžers pamanīs tādas lietas, kas citu acīm paliek nepamanītas, arī izdzirdēs skaņas, kuras pārējo ausīm ies secen. Viegli orientēsies arī svešos apvidos. Pazīst dabu. Druīds ir dabas draugs. Viņš pārsvarā uzturas mežos. Ļoti labi saprotas ar dzīvniekiem un labi pazīst augus. Prot no tiem pagatavot zālēs, arī indes ja nepieciešams. Druīdiem ir draugs dzīvnieks. Viņš pats spēj pārvērsties par kādu dzīvnieku. 5)augums, 6)vecums, 7)dzīvesvieta, 8)ģimene, 9)speciāli spēki (Te burvji ierakstīs savas maģijas. Un pārējie to ko jau es norādīju pie klašu aprakstiem. Un vēlreiz!! nepiedēvējat savam tēlam ārkārtīgus spēkus!!!!), 10)ieroči (Visiem tēliem var būt ieroči. Zobeni, dunči, tikai jāņem vērā, ka vislabāk cīnās faiteris.) 11)dzīvnieki (pēc izvēles.. burvjiem visticamāk, ka būs) 12)fotoattēls vai zīmējums (nav obligāti), 13)izskata apraksts, (ja ir bilde šo nevajag) 14)rakstura apraksts, 15)tēla pagātnes apraksts (vēlams). Atšķirībā no pirmās Vienradžu spēles šajā spēlē jūs varat būt ne tikai pozitīvie personāži. Ja vēlaties spēlēt kaut ko drusku ļaunu, tad sazinieties ar mani pa PZ un mēs apspriedīsim jūsu īpašās vēlmes. Tāpat pa PZ sarunājot var mēģināt jūsu leģendā iekļaut kādus noslēpumainus punktus. No spēles gaidu, ka tā vairāk veidosies kā stāsts. Tas laikam īsumā viss. Gaidu entuziastus, lai varētu sākt...... Vienradžu pasaules karte te: Savus personāžus publicējiet ATD pavedienā P.S. Ja kādam interesē, tad kopš pirmās Vienradžu spēles ir pagājuši aptuveni 25 gadi. Šo rakstu rediģēja Goldberry: 05.10.2005 12:30 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Nezinu, kas jums par koku, bet akmens ir visai parasts. Tandii noteica palūkodamies uz mirdzošo akmentiņu meitas rokās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Sasalis koks, kurš pārvērtās par ledus milzi, kad Sens viņam iešāva ar bultu, Danni paskaidroja.
Aiziedams tas milzis izbārstīja pa zemi šādus akmeņus vairumā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu te gan es neko nevarēšu pateikt. Neesmu sastapies ar ledus milžiem un nezinu vai viņi mēdz pārvērsties par kokiem.
Un uz kurieni jūs tagad dosieties? Vai nevajdzētu pāriet pie maģiska ceļošanas veida? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Mēs jau labprāt izmantotu kādu maģisku pārvietošanās veidu, tikai mums pagaidām nav neviena burvja, kas to pieprastu, Danni nopūtās. Diezin vai Boēcijs-burvis vai arī pats Tandii dosies līdzi! Būtu jau labi, bet kam viņiem tas būtu vajadzīgs...
Tāpat jau vēl neesam ne sapratuši, ne izdomājuši, uz kurieni doties. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es varu kādam sagādāt gredzenu, kurš ļauj teleportēties divas reizes dienā. Bet tad zirgus jums diez vai vilkt līdzi ir prātīgi. Tandii noteica.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
"Bet kā var parasts akmens būt tik skaists. Parastie ir tie, kas mētājas zemē un ko neviens nepamana. Visādi pelēki, gaiši un tādi. Bet šitais spīd!" Rikki spītējās.
"Kaut arī tikai 2 reizes dienā, tomēr tas būtu ātrāk kā ar zirgiem, " Rikki piekrita, jo atcerējās mātes un tēva stāstus par saviem piedzīvojumiem. "Bet vai mums pietiks ar vienu gredzenu? Vai arī katram vajag savu?" viņa vaicāja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tas būtu vareni! sargs nopriecājās.
Tikai es nevēlos šķirties no sava zirga nekādīgi. Tas man ir uzticams cīņu biedrs un draugs nevis vienalga kurš jājamlops no staļļa. Nezinu teikt par Ordeņa karotāju, Danni pameta skatu Deva virzienā, bet man ir aizdomas, ka viņš arī negribēs palikt bez sava kara zirga. Ne tā? viņš pameta ar galvu Devam. Ar tempļa zirgiem ir tā, ka tos kaut kad derētu atgādāt atpakaļ templī, tāpēc, ja izmantotu gredzenu no šejienes, es gribētu, lai tie paliek te, kur laipnā Boēciju dzimta, es ceru, par tiem parūpētos un vēlāk arī aizgādātu uz Lūnu. Jāpadomā, kuram to labāk uzticēt... ja jūs tādu mantu sagādātu. Es teiktu, ka vislabprātāk es to redzētu priesterienes rokās. Man nē, jo, visticamāk, spiedīgos apstākļos, ka noteikti ātri jāpazūd no kaut kurienes, es būšu aizņemts ar kaut ko līdzīgu kautiņam, Danni prātuļoja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
- Tāda veida palīdzība mums tiešām noderētu, - Brunhilde piekrita, uzdūra uz dakšiņas ābola šķēlīti un gandrīz jau meta uz aiz apkakles, tad atcerējās, ka apmetņa ar kapuci mugurā nav, un ieslidināja ābolu platā tērpa šķēlumā, kabatā, kura sakustējās un priecīgi iepīkstējās.
- Bet mums ir jāizdomā, uz kurieni mēs vispār dosimies! Meklēt kausu? Vai kurmi? Vai elfu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
"Katrā ziņā tad mēs dienā varēsim nokļūt divās vietās. Protmas, ja vien kādā gadījumā nebūs ātri jāņem kājas pār pleciem. Vai pareizāk - gredzens rokā!" Rikki ieķiķinājās. "Bet vai tāds būs tikai viens gredzens? nevar dabūt vairākus?" viņa it kā nejauši apprasījās, kaut gan patiesībā jau no mazām dienām bija kārojusi tādu mantiņu iegūt arī sev. "Ja nu sanāk sadalīties," melnmate piebilda, lai tas izklausītos vēl nevainīgāk, bet viņas acīs dega mazas, sarkanas uguntiņas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Serīnai nupat gribot negribot viss bija sajaucies vienā putrā, vēl jo vairāk tāpēc, ka viņa bija aizdomājusies par dzimto pusi. Tāpēc, kad tika pajautāts par to, kur doties, viņa izvēlējās vienkāršāko ceļu - klusēšanu. Ja bija tik braši spriedēji, tad labāk nejaukties iekšā un ļaut viņiem spriest tālāk.
Taču maģiskais ceļošanas veids tiešām būtu daudz ātrāks, varbūt ne tik interesants, jo tiktu izlaistas tik daudzas jaukas vietas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nesanāks sadalīties. Tandii noteica un likās ka Rikki mirdzošās acis neatstāja uz tēvu nekādu iespaidu.
Bez tam es nedomāju, ka pamest biedrus kaujas laikā ir labi. Tapēc vai nu teleportējas visi vai neviens. Jūs apdomājat. Gredzenu varat dabūt. Zirgus arī var ņemt līdzi ja jums tā patīk. Es nevaru ieteikt kurp doties. Es neesmu domājis par šo visu. Varbūt vienkārši ejiet tālāk pa ceļu pa kuru gājāt. Jums taču bija mērķis? Un mērķis taču nebija šīs mājas. Jo to nu es varu galvot. No šīs mājas nekāds ļaunums neceļas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Tāds mazais mērķis bija šīs mājas. It īpaši pēc tik nejauka lietus," Rikki piebilda. Varēja redzēt, ka viņa ir nedaudz saskumusi par faktu, ka netiks pie gredzena. Bet drīz viņas acis mirdzēja kā parasti.
"Tur jau tā lieta, ka mēs visu laiku esam gājuši uz tādiem mazajiem mērķiem. Tāds lielais mērķis ir palīdzēt priesteriem, bet mums nav zināms ceļš, kas līdz tam varētu novest. Mūsu pulkā vairs nav Tiāras, kas kaut ko zināja par tempļiem, nav vairs Sena, kas varbūt kaut ko varētu pateikt par tuvējo apkārtni. Arī Boēcijs, kurš bija visvecākais un visvairāk piedzīvojušais no mums visiem, tagad vairs nebūs. Visi viņi noderētu vismaz tagad, kad jāizlemj. Protams, mēs varam mēģināt atrast to Arkaīdu, bet, vai tas kaut ko dos? Ja tas nav saistīts, tad nav vērts tērēt laiku, jo priesteri lūdz palīdzēt. Un nevar tā labiem cilvēkiem likt ilgi kaut kādā ledus klucī sēdēt. Varbūt tas ir tik pat sāpīgi, kā bija, kad tam jocīgajam kokam pieskāros. Tad tas ir briesmīgi un nevar viņiem likt tā ilgi gaidīt," Rikki runāja. "Papu, tev tiešām nav padoma?" meitene bez maz lūdzās savam tēvam. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā, ja zirgus nevajag atstāt, tad es tiešām lūdzu tādu gredzenu mums sagādāt, Danni palūdza, un nodot svētītās Brunhildes rokās.
Sākumā es iesaku, ka jāsim vien tālāk uz ziemeļiem. Vai tad nevar būt, ka virziens ir pareizs, tāpēc bija lietus? Ja uznāks vēl kādi negaisi, tad pavisam droši zināsim, ka ejam tur, kur vajag. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izdzirdējusi par negaisiem, Rikki noskurinājās.
"Vienreiz lietus - tas ir normāli, divreiz - jau ir pieradums, bet vairāk - tas jau kļūtu smieklīgi! Nē, es neapstrīdu ideju, bet arī nekādā sajūsmā par līšanu speciāli tik nedabīgā negaisā neesmu. Kaut gan laikam tas arī ir vienīgais loģiskais ceļa turpinājums!" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Darīsim tā. Jūs dosieties savā iecerētajā ceļā uz Ziemeļiem. Es aizdošos un palaidīšu pasaulē ziņas par jūsu spējām un par to cik esat spēcīgi un nopietni pretinieki un tad gan jau nelāgo darbu īpašnieks pats uzradīsies.
Tandii noteica un piecēlās. Jūs droši varat doties ceļā. Es jūs atradīšu. Viņš aizgāja līdz tumšajam elfam un klusāk apjautājas: Vai mēs varam iziet uz brītiņu parunāties? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Danni piekrītoši pamāja ar galvu. Tad tāds viņš ir, Rikki tēvs! Visādā ziņā interesanta persona.
Atkal pievērsies brokastīm, viņš ātri tās pabeidza, pateicās viesmīlīgajiem saimniekiem un, vispirms palūdzis Rikki beidzot salāpīt viņam bikses - "tās ir tur, istabā, kur gulēju" - izgāja laukā, pagalmā. Vēlreiz tīksmīgi izstaipījās, pirms doties uz staļļiem palūkot, kas ar zirgiem. Jādodas ceļā, nav ko kavēties. Ar gādīgo puišu palīdzību visi zirgi drīz stāvēja pagalmā gaidot jājējus. Vēl jāsavāc mantas no istabas un jāatvadās, tad būs visas darīšanas nokārtotas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Negribēdama palaist garām iespēju atvadīties no tēva, bet arī negribēdama neizpildīt solīto Danni, Rikki ātri aizsteidzās uz viņa istabu, paņēma bikses, tad no savas istabas paņēma visu somu un gāja atkal uz ēdamistabu, kur aši ķērās pie darba. Plīsums nebija pārāk liels un salāpīt bija viegli. Pavisam drīz bikšu vietā, kur iepriekš bija neglīts caurums, bija palikusi vien ne pārāk uzkrītoša šuve. Apskatījusi savu darbu no visām pusēm un atzinusi to par labu esam, Rikki bikses salocīja, uzmeta plecā somu un grasījās roties ārā, bet tad pagriezās pret saimnieci.
"Es atvainojos, vai mēs nevarētu palūgt kaut ko ēdamu ceļam? Kas zina, kad atkal tiksim pie tik gardas maltītes kā še. Vismaz kādu maizes doniņu," viņa laipni palūdza. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
Riliarnirs piekrītoši pamāj un seko Tandi, kad tas dodas ārā no telpas. Ja kāds pievērš uzmanību tad var ievērot ka arī ejot pa grīdu viņa soļi tikpat kā nav dzirdami, lai gan viņš acīomredzami necenšas speciāli slēpties.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Saimniece savīstija lielu paku ar pārtiku un pasniedza to Rikki.
Te jums būs! Kādam laikam pietiks! Viņa laipni pasmaidīja. Kad Rikki izgāja no mājas, pie durvīm viņu gaidīja Tandii. Nu tad es došos. Drīz atnesīšu jums gredzenu. Tiekamies pēc kāda brīža. Un esi piesardzīga. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
Pēc sarunas ar Tandi Riliarnirs dodas zu staļļiem pārbaudīt kā klājas viņa zirgam un kādu brīdi paada kārtojot ceļasomas un zirga piederumus - acīmredzot, pārliecinās vai viss būs kārtībā ilgākā ceļā.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 20:51 |