![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.04 Kur: Ēģipte - Faraona Kapenes ![]() |
Man iet pirmais variants ! Es tā iedomājos par to sēžot Emmas Vatsones fanu forumā , kad ieraudzīju tur meiteni ar latvisku niku un sākām sarakstīties . Tāpēc arī mani interesē cik daudzi no jums apmeklē šādus ārzemju HP forumus ! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Ā un nesitiet mani par šito aptauju , man tikai ziņkārība ! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Esu,jau esu-iekshaagan neeju
SlinkumS |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.06 ![]() |
esmu reģistrējusies bet apmeklēju ļoti reti. Nēatliek laika.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.06 Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā... ![]() |
Reģistrējusies nevienā ārzemju forumā neesmu, bet apmeklēju vispār diezgan bieži - lielākoties gan tikai elfwood,devintart un tamlīdzīgus. Tur vienkārši ir tādi darbi un tutoriāļi kādi latvijas forumos nav atrodami.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.06 Kur: Nangijāla ![]() |
Ārzemju HP forumos es neesmu reģistrējusies, bet ļoti regulāri ieeju paskatīties, palasīties viesa režīmā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.05.05 Kur: maskējos par šokolādi uz cepuma ![]() |
jaa, vienaa Faula forumaa, veel paaris fanfikforumos..
reizeem iegriezjos, pastos, kas interesants.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
es esmu pierakstijusies T.Feltona foruma ,bet reti to apmeklēju.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
ja tā padomā., tad ir tik maz forumu un citu vietu, kur esmu pieteikusies... njā, nav neviena ārzemju foruma, bet ja ir interesanti, tad reti paskatos... uzsveru, ka reti, jo ja nav nekā interesanta... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.02.08 ![]() |
Reģistrējusies neesmu, bet pa laiciņam ieeju, paskatos.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
Neapmeklēju vispār. ```` man vajag, kā jau esmu teikusi visiem - ar kurbeli pietiek.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Esmu, (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Literārais Forums. nedaudz neaktīvs, bet ir ar ko parunāties.
http://www.literaryforums.org/forums/index.php |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.02.08 Kur: Starp debesīm un savām rētām, kur pāri plosās likteņa vējš... ![]() |
Neesmu -
man pietiek ar šo.... Bet nu gribeetos kkd ieregistreeties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.02.08 ![]() |
Esu registreejies jau daudzus gadus un loti biezi arii apmekleju! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Precīzi vienā formumā, kura ik pa laikam sekoju līdzi interesējošai tēmai.
Īstenībā kurbijkurne ir burvīga vieta un nav nepieciešamības pēc vēl vairāk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.07 Kur: starp daudziem, kas nav pūces ![]() |
Precīzi vienā formumā, kura ik pa laikam sekoju līdzi interesējošai tēmai. Īstenībā kurbijkurne ir burvīga vieta un nav nepieciešamības pēc vēl vairāk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Esmu reģistrējusies, bet nav laika iegriezties tur! Ja tā padomā - vai maz atceros savu niku?!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Man arī pilnībā pietiek ar mūsu mīļo kubijkurne! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) !! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 03:44 |