![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Nākošais pienesums burvju zēna fantastiskajā sāgā būs lielfilma pēc apmēram 2 mēnešiem un šajā filmā Harijs iegūs savu pirmo draudzeni. To tēlo jaunatnācēja, 18 gadus vecā Keitija Leunga no Madervelas, taču jau ir bijušas vēstuļu naida kampaņas pret viņu no skaudīgo Potera fanu puses.
Viņa sarunājas tieši ar Scotland Today žurnālistu Grantu Ločlenu par jauno filmu. Savā ceturtajā mācību gadā Harijs, ne tikai nokļūst sava nāvīgā naidnieka lorda Voldemorta tiešā tuvumā, bet arī pirmo reizi iemīlas. Meiteni, kura ir viņa brīnumainās sirds jūtu objekts,- Čo Čangu - tēlo Keitija Leunga. Viņa tika izvēlēta starp 5000 citām kandidātēm uz ilgoto lomu. Taču, ja tic teiktajam, tad tas gandrīz nenotika. Jautāta, vai patiesi viņa gandrīz neaizgāja uz noklausīšanos, jo vēlējās staigāt pa veikaliem tā vietā, lai stāvētu garajā rindā, viņa atteica: "Nu, ja, kad sākumā es tur ieraudzīju to garo rindu, tad nodomāju - nekādu izredžu! Tomēr tā bija tikai pirmā doma - veikalu apmeklēšana. Es sapratu, ka man tomēr tur ir jāpaliek, galu galā, jo tieši tas bija pirmais iemesls, kāpēc es nonācu Londonā... Jā, tas nav mīts." Vai savos vistrakākajos sapņos viņa nebija domājusi, ka varētu kļūt filmēšanas grupas dalībniece? Viņa atbild: "Nekādā veidā, īstenībā es nesaistīju savu nākotni ar aktiera darbu. Man nebija nojausmas par šo profesiju, kamēr es nekļuvu par lomu tēlotāju grupas locekli. Skolā es dejoju uz skatuves, bet es nedomāju, ka tas varētu būt kas nopietnāks." Jautāta, par naida vēstulēm no greizsirdīgajiem Harija Potera faniem, viņa atbild: "Es nesaprotu, no kurienes nāk šādas ziņas, tāpēc ka tās vispār nav patiesas. Es biju pastā, taču tur nekā tāda nav. Es saņemu daudz vēstuļu no faniem, un tās visas ir labvēlīgas un atbalstošas. Es nesaprotu, no kurienes nāk šādas ziņas!" Tomēr, vai viņa ir gatava tam, kas sāksies, kad filma izies uz ekrāniem? Viņa atbild: "Tas skan lieliski, tomēr mani vēl nepazīst, lai gan... Mani atpazina pastā un tas bija kaut kas pārdabisks." Tātad, viņa jau saprot, ka tēlo Harija Potera draudzeni? "Es domāju, ka spēšu to saprast tikai tad, kad pati patiešām ieraudzīšu savu seju uz lielā ekrāna." Tulkots no Scottish TV - Scotland Today. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 05:08 |