![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
http://www.mugglenet.com/viewer/?image_loc...er_extended.jpg
Te esot redzama pilna versija angļu izdevuma vāka attēlam! Vai tam var ticēt? Izskatās kā piezīmēts klāt. ? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Šo rakstu rediģēja ils: 08.07.2005 14:47 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Zils vāks? Lielbritānijas izdevumos ir zaļš vāks (bērnu) un melns (pieaugušo). Izskatās pēc piezīmējuma.
CITĀTS Te esot redzama pilna versija angļu izdevuma vāka attēlam! Ja tā būtu pilna versija - tad tur būtu redzams viss vāks, nevis maziņš kvadrātiņš.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
Tas nav gadījumā kaut kāds iekšējais vāks, vismaz angļu izdevumam? dazreiz tādi ir! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 ![]() |
Domaaju, ka tas nav vaaks, bet gan taa bilde, kas ir uz Britu vaaka, vienkaarshi pilniibaa uzziimeeta. To apaksheejo dalju uz iistaa vaaka neviens neredzees. Peec bildes izskataas, ka shii bilde ir taisiita reklaamas noluukos!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
Nu, es domaaju ka buus pilns vaaks(vismaz graamatas formaa)! Manupraat tas ir fragments no vaaka!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.07.05 ![]() |
Izskatās pēc lētas uzlīmes. Vai tiešām tas varētu būt oficiālais vāka noformējums? Kaut gan visticamāk tas varētu būt kāds conceptualart.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 18.06.04 ![]() |
CITĀTS(Flashback @ 15.07.2005 13:18) Izskatās pēc lētas uzlīmes. Bingo! Visticamak, ka tiesi ta ari ir... Stipri atgadina tas "naklenes", ko izgatavo reklamas nolukos..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.05 Kur: vieta, kur neivena cita nav. ![]() |
man viss labak patik tomer musu pasuvacins un par kaut kadu anglu vaku man ne silts ne auksts
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
CITĀTS(amandiona @ 25.08.2005 21:11) man viss labak patik tomer musu pasuvacins un par kaut kadu anglu vaku man ne silts ne auksts Pie mums ir amerikāņu vāks.Un vispār - nu jau mēs zinām, ka daļēji tāds tas vāks arī bija, tikai tā toč ir uzlīme vai kas tāds, jo īstais izskatās tā, kā te redzams. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 22:45 |