Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Forsaknen, [PZP] un C
BellaDiva
iesūtīt 05.08.2005 18:54
Raksts #1

Sēž zem Šķirmices
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 01.05.05
Kur: Tur.....dzili domaas..nevienam nesaprotamaas

Speeele saakas...

Bet pieteikties vel noteikti var..skatiit ATD...
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
21 Lapas V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (160 - 179)
Idril
iesūtīt 17.08.2005 18:51
Raksts #161

Lecina seskus

Pievienojās: 09.07.04
Kur: Valmiera :D

Zemes? Es esmu izceļojis visu pasauli, tā man ir kā uz delnas, ja vien atmiņa nesāks klibot un cilvēki nekļūs cūcīgāki un nepiemēslos vēl lielāku tās daļu.
Viņš mierīgi noteica tā ar nemaz neatbildējis uz to pašu jautājuma būtību, tācu dodams zināšanai, ko citu, vispār jau viņu nekasīja, vai cilvēki piemēslo pasauli, taču.. Viņš atbildēja šādi ittin labi saprotot, ka tas norāda uz iepriekšējā jautājuma bezjēdzību. Vampīrs nemeloja - pagaidām, nebija vajadzības - pagaidām, kā arī vēlmes.
Ko tieši jūs par mani gribat uzzināt? Kā es ieguvu savu titulu? Vai man ir cits vārds? Kāds tas ir? Kas esmu es?
Viņš vaicāja, lai gan apjauta, ka ragana noteikti grib uzzināt visu no minētajiem.

Šo rakstu rediģēja Selduīna: 17.08.2005 18:52

+Citēt rakstu
novemberunge
iesūtīt 17.08.2005 19:00
Raksts #162

Velvet goldmine

Pievienojās: 26.08.04
Stāstnieks 2009

Nu jau jūs sakāt par daudz priekšā. Jā, vēlos gan zināt, bet man pirms tam ir vēl viens jautājums. Cerams, ka uz šo jūs atbildēsiet nedaudz tiešāk. Tingela sacīja un ar rādītājpirkstu pieskārās kaklam, radot aizsapņojušās lēdijas iespaidu, lai arī uzreiz varēja pateikt, ka sapņotāja viņa pavisam noteikti nebija, lai arī galvā auklēja dažas neiespējamas domas un idejas.
Kā lai es zinu, ka jūs sakāt patiesību? Varbūt jums patīk spēlēties ar jaunu raganu prātiem? Tingela apvaicājās un viņas bezdibenīgajās acīs iedegās savāda liesma.

+Citēt rakstu
Idril
iesūtīt 17.08.2005 19:07
Raksts #163

Lecina seskus

Pie vārda -jaunu- smīns atkal iezagās sejā, taču tikai uz mirkli.
Jūs nevarat zināt, vai es saku patiesību - jums nāksies man vienkārši ticēt.
Viņš noteica, jo tik tiešām tā arī bija - viņš nevarēja pārliecināt raganu un viņs'to arī negrasījās darīt.
Taču, pagaidām man nav iemeslu jums melot, lai gan, ja jūs mani uzskatāt par meli, tad jūs domāsiet, ka meloju arī patlaban.
Viņš noteica, par raganu viņam teju viss bija skaidrs - jauna, knapi savus sešus gadsimtus veca, dzīvojusi Parīzē - izlutināta un pieradusi pie greznības un tīrā brīnuma pēc visnotaļ gudra, ja tā varēja klasificēt viņas attieksmi un raksturu. VIņš neuzskatīja par vajadžibu ar teikt, ka jaunu simpātisku meiteņu un raganu valdzināšanas laiks viņam sen bija aiz muguras, viņš ilgus gadsimtus bija valdzinājis sievietes, galu galā viņš taču bija glīts, taču tas bija pat lielākoties vēl pirms Tingelas dzimšanas.

+Citēt rakstu
novemberunge
iesūtīt 17.08.2005 19:13
Raksts #164

Velvet goldmine

Stāstnieks 2009

Grūti nāksies, bet jūtu, ka jūs gan man redzat gandrīz vai cauri. Tingela samiedz acis šaurās, neuzticīgās spraudziņās, it kā mēģinātu izdarīt to pašu, kamā vainoja savu sarunasbiedru.
Nav iemeslu melot? Hmmm...
Kāpēc? Kāpēc jums nav iemeslu man melot? dēmonragana vaicāja, tomēr šis jautājums vairāk bija domāts vampīra pavilkšanai uz zoba un pakaitināšanai, jo nekādu labumu nedeva un ragana jau apmēram nojauta atbildi.

+Citēt rakstu
Idril
iesūtīt 17.08.2005 19:17
Raksts #165

Lecina seskus

Man šķiet, jūs pati zināt atbildi, līdz ar to es neredzu iemeslu tērēt laiku un jums to skaidrot.
Viņš vēsā mierā noteica. Smaids - iezagās domās, kad viņš izdzirdēja, ko ragana jūt, taču neveltīja tam nekādu komentāru.
Ja vien neskaita dažus nevērīgus iemeslus, neredzu nepieciešamību vaicāt to, ko jau zināt.
Viņš noteica, tīri labi apzinoties, ka tieši šie kaitinošie iemesli bija dzinulis, taču vampīrs bija ledains un nesatricināms viņu izsist no sliedēm bija grūti.

Šo rakstu rediģēja Selduīna: 17.08.2005 19:23

+Citēt rakstu
novemberunge
iesūtīt 17.08.2005 19:57
Raksts #166

Velvet goldmine

Stāstnieks 2009

Jūs esat ciets rieksts. Cietāks nekā citi. Tingela skaļi izteica domas un viegli pasmaidīja, jo viņai nebūt nebija garlaicīgi, kā varbūt izlikās, jo ragana visu laiku izklaidīgi vicināja vēdekli un nevērīgi lūkojās apkārt, ar skatienu patiesībā klejojot sava prāta tumšākajos katiņos, kur valdīja visbaisākās un nekrietnākās domas. Ko viņa tur meklēja, pašai nebija skaidrs...
Un vai jūs katru vakaru pavadāt vientulībā? Nu, hmmm... deru, ka pat jums paliek garlaicīgi. Tingela nespēja iedomāties dzīvi bez izklaides un pat šeit bija daži veidi, kā izjaukt ierasto ritmu, tomēr vampīrs likās tik bezjūtīgs. Varbūt tā arī bija...

+Citēt rakstu
Idril
iesūtīt 17.08.2005 20:08
Raksts #167

Lecina seskus

Vientulībā? Šo māju ieguvu pavisam nesen. Un šis ir pirmais te pavadītais vakars.
Viņš mierīgi noteica neizsakot piezīmes, par raganas atzinumu.
Un vientulību var vērtēt dažādi, es nemēdzu justies vientuļš un nemēdzu katru nakti pavadīt viens, ja tas ir tas, ko jūs domājāt un man šķiet arī dmoājāt uzdodot šo jautājumu.
Viņš noteica, šajā gadījumā viņš neredzēja vajadzību kļūt mīklainam, lieta jau bija gana apmiglojusies, lai šoreiz viņš atbildētu skaidri - tāpat tas, ko viņš pateica bija gana nesvarīgi.

+Citēt rakstu
novemberunge
iesūtīt 17.08.2005 20:17
Raksts #168

Velvet goldmine

Stāstnieks 2009

Hm. Tingela tikai nopūtās un nogrozīja galvu. Viņa neizprata, tomēr cienīja tos, kuri nedz nogalināja, nedz darīja kaut ko, ko viņiem pienāktos darīt. Kaut kas viņā lika šo vampīru paturēt acīs, kaut vai tikai tas, ka viņš neatklāja visu par sevi, atšķirībā no raganas un tas lika Tingelai jautāt vēl un vēl. Tikai šovakaram gan pietika. Varbūt vampīrs vēl gribēja ko teikt? Ja nē, tad ragana iztukšotu glāzi un dotos prom- aprunājusies, nedaudz uzzinājusi, bet diezgan neapmierināta, ka nav bijis nekā vairāk...

+Citēt rakstu
Idril
iesūtīt 17.08.2005 20:26
Raksts #169

Lecina seskus

Viņš lēnām apdomāja, ko ragana varētu vēlēties, jebšu kā labāk rīkoties, viņš bieži mēdza rīkoties un domāt vēlāk, taču reizēm viņš arī mēdza apdomāt gājienus.
Ir kas tāds ko jūs vēlētos?
Viņš vaicāja atklāt nekaunīgi nopētot raganu.

+Citēt rakstu
novemberunge
iesūtīt 17.08.2005 20:34
Raksts #170

Velvet goldmine

Stāstnieks 2009

Nu, ha, pirmkārt jau uzzināt ko vairāk, bet esmu nogurusi no jautājumu uzdošanas, otrkārt... tas lai paliek noslēpumā. Tingela noteica un ledaini pasmīnēja, ievērojot bezkaunīgo skatienu ar kādu vampīrs viņu vēroja. Jāsaka, ka viņai nekas nebija pretī.
Ja es mācētu ielauzties viņa prātā un sajaukt tur visas domas... Ui! Pareizi, es to nevaru, negribu un ... nedrīkstu. ragana rūgti nodomāja un viņas smīns pazuda.

+Citēt rakstu
earnella
iesūtīt 17.08.2005 20:36
Raksts #171

Lecina seskus

Pievienojās: 05.02.04
Kur: here there be dragons.

Lisve izdzirdēja priekšā klusus soļus, un ierāvās ēnā, lai varētu redzēt viņu, toties viņš vai viņa, lai kas bija, neredzētu viņu. Gadsimtos uzkrātas zināšanas - vienmēr ir labi, ja tu par kādu zini visu, bet tas par tevi - itin neko...
Meitene klusi stāvēja un gaidīja. Pēc brīža viņas centieni tika atalgoti - tur nāca kāda pēc izskata jauna sieviete (Pandora - tough choice), un, nebūtu Lisve palēkusi malā, būtu tikusi uzreiz ieraudzīta... Bet varbūt viņa jau bija? Bet nē, otra meitene šķita veramies zvaigznēs.

+Citēt rakstu
Idril
iesūtīt 17.08.2005 20:37
Raksts #172

Lecina seskus

Ja reiz esat nogurusi no uzdošanas, tad arī negribēsiet atbildēt.
Viņš noteica, lai gan viņam šā vai tā nebija nekā vaicājama, par raganu viņš zināja visu, ko vēlējās.
Es jums varu piedāvāt ekskursiju pa māju, bet mēs protams varam arī atvadīties.
Viņš noteica, tā arī atstājot raganu neziņā, kāds bija viņa tituls, vai tāds bija, un kas viņš bija - un godīgi sakot - viņam tas patika.

+Citēt rakstu
novemberunge
iesūtīt 17.08.2005 20:44
Raksts #173

Velvet goldmine

Stāstnieks 2009

Nu, tik nogurusi, lai nevarētu baudīt nedaudz jūsu nama labo iekārtojumu, es neesmu. Tingela noteica un piecēlās kājās, jo tajās jau bija iemeties neliels stīvums. Galu galā- tik ilga sēdēšana un vēl šī apnicīgi smagā kleita.
Viņa aizvēra vēdekli un nolika to blakus Bībelei, kas visu laiku bija gulējusi uz dīvāna.

OOC: Es nu dodos mājās. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

Šo rakstu rediģēja Mia Mania: 17.08.2005 20:45

+Citēt rakstu
BellaDiva
iesūtīt 18.08.2005 08:22
Raksts #174

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 01.05.05
Kur: Tur.....dzili domaas..nevienam nesaprotamaas

OCC:Beidzot..jus beidzat runaat..es domaju, ka es nomirshu..hehe (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Mr.Black bus prom 1 nedel..taka savejo sarunu es nemaz nevaru nobeigt...(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

Azapata beidza runat ar Tomu un devas pastaiga pa naktsniigajam ielam..Saruna beidzzas ar pasaules galu..vins to velejas un tas ir iespeejams, bet vai vajadziigs..vina nodomaja..Cik daudz cilvekiem ir vel neizdzivotu muza mirklu...
Vina turpinaja solot..

+Citēt rakstu
Idril
iesūtīt 18.08.2005 11:30
Raksts #175

Lecina seskus

OOC::Viņa, nevis viņas tēls iet mājās. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

Viņš piecēlās kājās un piedāvāja Tingelai roku, lai tā galanti izvadātu viņu pa ēku. Šo istabu viņa bija redzējusi un noejot gar plašo galdveidīgo arku ļoti labi varēja pārskatīt modernā stila virtuvi, kur senlaicīgi bija vienīgi skapīši, plašajiem logiem bija tieši tādi paši aizkari, kā dzīvojamā istabā. Tad lēnā garā viņš izveda viņu hallē, aiz kāpnēm bija vēl viena durvju aile, ar divviru durvīm. Viņš ieveda Tingelu apjomīgā bibliotēkā, kur grāmatu plaukti sniedzās līdz griestiem, pie plauktiem gan bija piemontētas kustīgās kāpnes, taču vampīrs tās neizmantoja, ne te, ne jebkurās citās vietās kur bija bijis. Arī šīs taisnstūrīgās telpas logiem (to bija divi logs uz iekšpagalmu un logs un ielu) bija tādi paši aizkari, tādi bija visā mājā. Pie loga uz ielu bija smagnējs ozolkoka galds, vecmodīga stila, taču glīts ar melnu atzveltnes krēslu ar neizsakāmi garu muguru. Viņš vēl nebija neko teicis, viņš nolēma ļaut ragani brīdi visu izpētīt un tad pievērsties augštāvam.

+Citēt rakstu
novemberunge
iesūtīt 18.08.2005 11:41
Raksts #176

Velvet goldmine

Stāstnieks 2009

Tingela vērīgi nopētīja katru istabu, viegli ieķērusies vampīra rokā un, kad viņi nonāca biblotēkā, atļāvās izteikt savas domas:
Skaisti un eleganti, redzu, ka esat pieturējies pie viena stila. Ļoti raksturīgi. dēmonragana noteica, tomēr viņu joprojām nedaudz smacēja šīs tumšās sienas un krāsas.

+Citēt rakstu
Idril
iesūtīt 18.08.2005 11:50
Raksts #177

Lecina seskus

Es nemēdzu ierīkot mājas cenšoties ar katru istabu atdarināt ielu.
Viņš noteica, viņam bija bijušas daudzas un dažādas mājas un parasti viņš dzīvoja kādās muižās vai pilīs, kur pa spārniem bija izdalīti dažādi iekārtojuma stili, tādēļ viena māja - tas nebija nekas sevišķs. Tālāk viņš veda viņu uz augštāvu. Pa platajām kāpnēm viņi mierīgi varēja kāpt blakus. Rezultātā, augštāvā pirmā apmeklējamā telpa bija tā, kas bija virs bibliotēkas. Arī šeit grīdu klāja sarkans paklājs. Telpai nebija durvju, vien plaša aile, kā neslaicīga arka. Grīda šeit bija no marmora flīzēm, aizkari bija viegli gaišos toņos, kas ļāva telpai būt gaišai, bet neļāva noprast cik tas ir patiesībā, šeit bija daudz spoguļu, ar dažādiem grebumiem rotāti griesti, kolonnas pie pašas sienas un dažādi senlaicīga stila un zāles atdarinājuma sīkumi, drapērijas un viss pārējais - miniatūra zāle. Kādēļ tā te bija - varēja tikai minēt.. Un spoguļi? Priekš kam - vampīriem nebija atspulga.

+Citēt rakstu
novemberunge
iesūtīt 18.08.2005 12:00
Raksts #178

Velvet goldmine

Stāstnieks 2009

Tingela nopētīja šo telpu ar spoguļiem un viegli uzsmaidīja savam atspulgam. Viņu nemaz nepārsteidza tas, ka spogulis rādīja, ka ragana ir ieķērusies rokā tukšam gaisam- viņa lieliski zināja, ka vampīriem atspulga nav. Tomēr kam viņam bija vajadzīga šāda istaba?

+Citēt rakstu
Idril
iesūtīt 18.08.2005 12:19
Raksts #179

Lecina seskus

Pēc brīža viņš raganai parādīja mūsdienīgu vannasistabu ar džakuzi un tiem pašiem tumšajiem aizkariem - telpa bija apskaužami liela. Nebija nepieciešamības te ilgi uzturēties un tad nu palika pēdējā telpa mājā - guļamistaba. Tai bija plaša arka, kurai priekšā bija zila samta aizkars. Plaša gulta, tā varētu šķist pat mazliet vairāk nekā divguļama, ar baldahīnu, kura izgreznotie stabi bija ap loga aili. Baldahīnam bija gan gaišzila drapērija, gan tumšas samta drapērijas, kā arī viena vairāk vai mazāk caurspīdīga. Bet pašam logam priekšā bija viegli aizkari - ne tik smagnēji, kā citās telpās. Pati gulta izskatījās neapšaubāmi ērta un tajā bija gana daudz spilvenu. Katrā gultas pusē bija pa greznam naktsgaldiņam, telpas sienas bija ar seniem gleznojumiem, koka izciļņiem un citām sīklietām. Plašās telpas otrā galā bija grezns sienasskapis, bet pie griestiem bija senlaicīga kristāllampa, kā arī dažas lāpveidīgas lampiņas bija pie sienām.

+Citēt rakstu
novemberunge
iesūtīt 18.08.2005 12:42
Raksts #180

Velvet goldmine

Stāstnieks 2009

Tingela uzlūkoja vampīru ar saltu izteiksmi un pasmīnēja.
Ziniet, tas ir nepieklājīgi ievest mani savā guļamistabā, bet es pieņemšu, ka jūs man to parādījāt, jo tā ir skaista un patīkami iekārtota. ragana smīnot āzējās, bet tad atkal kļuva nopietna.
Jūsu nams ir saskaņots ar jūsu personalitāti. Tā vismaz liekas, lai gan īpaši labi jūs nepazīstu. viņa noteica un novērsa skatienu.

+Citēt rakstu

21 Lapas V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 21.06.2025 22:39