![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 24.08.04 ![]() |
ta ka ````anas sava starpa troliem un ziemelniekiem piedaras pie lietas tad izveidoju so pavedienu lai vini to daritu tiesi seit nevis visos tn pavedienos ik pa britinam
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 24.08.04 ![]() |
se apedu 2 ziemelniekus no rita es apedu 2 ziemelniekus pecpusdiena es apedu 2 ziemelniekus vakara es apedu divus ziemelniekus pirms es apedu 2 ziemelniekus
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
Tad jau tu esi ļoti labi paēdis un slinks trollis (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.05 Kur: Rīga ![]() |
Es riishu visu laiku zziemeljniekus... nu nezinu, pret vairogu un ja tas kas tur to vairogu var iztureet sitienu ar to divroci tad jau buus viegli, bet Grim, manupraat vinsh tevi aizlidinaatu pa gaisu, tu neesi sen vinju redzeejis ... !
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
paedis esmu loti labi bet slinks gan ne
taks es te redzeju kadu troli maniaku kas grib cinities ar diviem divrociem es ka trolis gribu pirmais vinu parmacit lai vins apdomajas un tomer kad iet cinities ar ziemelniekiem nem vienu divroci un tagad jasak izaicinat cilveki uz dueliem tadad pirmais ar ko gribu sarunat dueli ir farlainers tad seko grims un visbeidzot raine vai kads no jums piekritis vai ari visi ir nobijusies |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.05 Kur: Rīga ![]() |
Staajies rindaa, man jau visi shie apakshmineetie grib nosist, tikai Grims laikam nee, nezinu iisti (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ! soirvakt tu esi Trolju ligzdas kunigs?! Mees visi esam ar diviem swordiem, tikai viens no mums iet ar divroci un citreiz izvilks arii rezerves (nevis visu laiku ies , bet ljoti reti)!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
Soirvakt - protams, ar tevi uzvēzēties vienmēr ir interesanti. Kā jau rakstīju, viss atkarīgs no tā, vai man nebūs atkal jābūt kaut kur Igauņos vai Leišos tad kad TN notiks... ja nu netikšu uz TN, tad pacentīšos vismaz uz kādu no būfu treniņiem aizbraukt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
nu ja tatd viens no visiem nau nobijies un atsaucas uz manu izaicinajumu vel tikai janoskaidro r kadiem ierociem zobens +vairogs divrocis vai vienrocis kadu dueli tu velies?
pag pag ziemelnieki pietiks mums visiem taka nevaig satraukties ja es teu celu njost galu |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
CITĀTS(Mefisto @ 16.08.2005 11:55) Es riishu visu laiku zziemeljniekus... nu nezinu, pret vairogu un ja tas kas tur to vairogu var iztureet sitienu ar to divroci tad jau buus viegli, bet Grim, manupraat vinsh tevi aizlidinaatu pa gaisu, tu neesi sen vinju redzeejis ... ! Spēkam nozīme ir tikai tik tālu, lai varētu normāli vicināt zobenu, un tik daudz spēka ir praktiski jebkuram. Ja viņš man gāzīs no visa spēka pa vairogu... nu... vairogs ir izturīgāks par boofedu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
vairogs noteikrti iztures cirtienu tur nu es piegritu grimam it ipasi ja sitis ar divroci turot viena roka
Šo rakstu rediģēja soirvakt: 16.08.2005 12:17 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS(soirvakt @ 16.08.2005 11:53) nu ja tatd viens no visiem nau nobijies un atsaucas uz manu izaicinajumu vel tikai janoskaidro r kadiem ierociem zobens +vairogs divrocis vai vienrocis kadu dueli tu velies? Vismaz man būs zobens+vairogs, tu vari izvēlēties tādu kombināciju, kas tev iet labāk pie sirds. Grim - ja kāds būs gan dulls lai krautu no visa spēka ar būfu divroci pa vairogu, tad atliek nobloķēt ar vairoga apmali, un 90% varbūtība ka bus par vienu būfu mazāk. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
CITĀTS Grim - ja kāds būs gan dulls lai krautu no visa spēka ar būfu divroci pa vairogu, tad atliek nobloķēt ar vairoga apmali, un 90% varbūtība ka bus par vienu būfu mazāk. Starp citu, nee. Ja tas buus trubinieks, tad diezin vai tas sapliisiis. Ja nu vieniigais ljoti garsh un no plaanaas taisiits. Tad iespeejams aplieksies rinkjii, traapiis blokjeetaajam un paliks taads shkjiibs un greizs. Nu, ar koka serdes buufu viss kaut kas var gadiities. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tomeer trieciens pienaak arii blokjeetaajam kas sitienu sanjem... ja blokjeetaajs ir daudz vaargaaks par siteeju, tad vinju var izsit no poziicijas, blokjeetaajs var no trieciena zaudeet savu aizsardziibas pozu, un uzreiz var sekot naakamais sitiens no otras puses...! Shitaads bija mans pointsss.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
Notikt neapshaubaami var viss kaut kas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tur jau ir tas prikols ko es domaaju... manupraat tas ko es domaaju un par to ko runaaju vareetu mieriigi notikt...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
CITĀTS(Mefisto @ 16.08.2005 15:52) Tomeer trieciens pienaak arii blokjeetaajam kas sitienu sanjem... ja blokjeetaajs ir daudz vaargaaks par siteeju, tad vinju var izsit no poziicijas, blokjeetaajs var no trieciena zaudeet savu aizsardziibas pozu, un uzreiz var sekot naakamais sitiens no otras puses...! Shitaads bija mans pointsss. Bloķētājam jau nav jāliek pretī līdzvērtīgs spēks. Viņa pusē ir vairoga un arī paša svars. Ir jābūt tiešām iespaidīgam bliezienam, lai izsistu bloķētāju no pozīcijas. Tādas darbības īstā cīņā mēdza veikt ar kāju vai savu vairogu, un tās bija vairāk kā grūdiens nevis sitiens, liekot lietā arī savu ķermeņa masu. Ar zobenu izsist no vietas kadru, kurš bloķē ar vairogu nav nopietni. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Andža, ja nemaldos, tad TN:l viens būfs tieši tā arī nomira, saduroties ar mana vairoga malu. Cik atceros, tas gan bija viens no kociniekiem, par plastmasu viss kas var būt. Mefisto - nu, ja kāds grib ar zobenu iztriekt no vietas manus 75 kg (+ whatever no bruņām un vairoga) tad best of luck (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Šo rakstu rediģēja Farliner: 16.08.2005 15:10 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Un vispār. Zobens nav vāle. Rūpīgi palasiet noteikumus:
KODS Troļļu Nakšu kaujas noteikumi: 1. TN kaujas notiek brīvi, bez izteiktas bremzēšanas vai simulēšanas, taču dažas lietas ir cīnoties jāņem vērā: a. Nedrīkst sist no visa spēka. Ir atšķirība, vai Tu mēģini iesist ātri, lai trāpītu, vai arī Tu mēģini iesist ātri un no visa spēka. Pirmajā gadījumā galvenais spēks sitienā tiek ieguldīts sākumā, bet tālāk var ļaut tam lidot inerces dēļ, turpretī otrajā gadījumā spēks tiek pielikts visa sitiena laikā, liekot sevišķu uzsvaru uz saskares posmu, un to nevajag darīt.... Ar būfoto zobenu nesit, lai nodarītu trulus miesas bojājumus, ar zobenu sit, lai iecirstu. Tas, ka cīņas notiek ātri, nenozīmē, ka sitējs sit tā, lai ar savu būfoto zobenu nodarītu otram sāpes vai reāli savainotu to. Tas ir diezgan idiotiski. Mērķis ir trāpīt. Un ja arī uzdevums ir caursist bloku, arī tur tas nav bezprāta pilnspēka vēziens - tas vienkārši ir spēcīgs sitiens. Ikviens cīnītājs TN respektē tomēr otru, jo, kamōn, tā ir tomēr spēle un ja mēs gribētu pilnīgu reālismu, mēs cīnītos ar noasinātiem metāla zobeniem. Mēs gribam dabisku cīniņu nevis maniakālu blietēšanu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Runa jau iet par sitieniem pa vairogu. Nav jau nekāda nelaime, ja kāds sit otram pa vairogu no visa spēka. Pats vien savu zobenu lauž.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es nesistu no visa speeka pa cilveeku, ja es sitiishu no visa speeka, sitiens buus domaats kaada cita zobena aizishanai, vai bloka neintralizeeshanai, pa pashu cilveeku es protams mochiiishu NE no visa speeka, tikai lai buutu akcenteets sitiens, kas ir vajadziigs...! Nejau es veelos nonest kaada galvu vai buufu, bet uzveikt vinju nenodarot saapes, vai ja cilveex ir extreemi juutiigs nepaaraak lielas saapes...!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Nu tas ir labi. Es neapšaubu, ka tā darīs visi (jo tā līdz šim visi spēlēs ir bijuši korekti), taču reiz pie būfa tika viens slāvu izcelsmes jauneklis vieglā reibumā. Nevienam viņš netrāpīja, jo mēs tomēr bijām veiklāki, taču tas tik un tā bija galīgi garām.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 18:45 |