Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ziņu iesūtīšana

Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.

Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.

> Kā sazinās ordeņa biedri?
eyedam
iesūtīt 15.07.2005 18:51
Raksts #1

Neuzbilstamais
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 23.07.03
Kur: Latvija, Rīga
Klusais okeāns 2010

Roulinga beidzot ir atbildējusi uz savas aptaujas uzverētājjautājumu (par ko mēs rakstījām un aicinājām balsot šajā rakstā), un, lūk, ko viņa raksta (oriģinālu skaties rakstnieces mājas lapā):

-----------------------------------------
Kā Fēniksa ordeņa biedri īsti sazinās savā starpā?

Es biju pārsteigta, ka tieši šis jautājums aptaujā uzvarēja, tāpēc ka atbildi (kā jau es esmu teikusi) var atrast jau publicētā grāmatā (Uguns biķerī), turpretim abi pārējie jautājumi ir saistīti ar sesto grāmatu. Bet, iespējams, mani iespaidoja fakts, ka es zinu - abiem pārējiem jautājumiem bija interesantas atbildes, un jūs tās, protams, tāpat drīz uzzināsiet.

Lai sazinātos viens ar otru, ordeņa biedri izmanto savus aizstāvjus. Viņi ir vienīgie burvji, kas savus gara aizstāvjus māk šādā veidā izmantot, un iemācījis viņiem to ir Dumidors (kurš šo sazināšanās metodi ir arī izdomājis). Aizstāvis ir ārkārtīgi efektīvs ziņnesis vairāku iemeslu dēļ: tas ir mehānisms, kas darbojas pret tumšajām zintīm, kas to padara ļoti izturīgu pret tumšo burvju iejaukšanos; to netraucē fiziski šķēršļi; katrs aizstāvis ir unikāls un atšķirīgs, tāpēc nekad nav šaubu par to, kurš ordeņa biedrs to ir sūtījis; neviens cits nevar uzburt kāda cita cilvēka aizstāvi, tāpēc ordeņa biedriem nepastāv briesmas saņemt viltotas ziņas; lai radītu aizstāvi, ordeņa biedram nav jānēsā līdzi nekas uzkrītošs.

Un, kā jau daudzi no jums ir izsprieduši, Dumidora aizstāvis patiešām ir fēnikss.
-----------------------------------------

Paldies skatitajam_no_malas par norādījumu!
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (1 - 2)
Millinsh
iesūtīt 15.07.2005 18:55
Raksts #2

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 19.07.04
Kur: I-ciems

par fēniksu es jau lasiju kaut kādā intervijā, bet man liekas ka uguns biķerī nebija teikts, kā sazinās ordeņa biedri....

+Citēt rakstu
eyedam
iesūtīt 15.07.2005 19:03
Raksts #3

Neuzbilstamais
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 23.07.03
Kur: Latvija, Rīga
Klusais okeāns 2010

CITĀTS(Eviane @ 15.07.2005 19:56)
Eyedam, šāds pavediens jau ir bijis, ka Roulinga ir atbildējusi uz jautājumu. skatitajs_no_malas jau visu šo uzrakstīja.
*

Skatitajs_no_malas šo atbildi patiešām pārstāstīja (šajā pavedienā ir tiešs tulkojums), un es viņam par norādījumu raksta beigās saku paldies.

Lai nebūtu dublēšanās, HP pasaules forumā es attiecīgo pavedienu izdzēsu.

eyedam

+Citēt rakstu

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 31.05.2025 15:00