Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Pašnāvība, Tavas domas
Antons Ego
iesūtīt 26.06.2005 18:52
Raksts #1

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Grupa: Biedri
Pievienojās: 30.06.04
Labākais GP atdzejotājs 2007

Nu vispār jau - arī pašnāvība kristiešiem ir slepkavība. Ja tev jāizvēlas - nogalināt citu, vai - lai nogalina tevi, tad abos gadījumos nokļūsi ellē.

Nē, es nesaprotu. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/meele_a.gif)

Šo rakstu rediģēja B.D.: 26.06.2005 18:52
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
8 Lapas V  « < 4 5 6 7 8 >  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (100 - 119)
Elony
iesūtīt 23.04.2008 09:57
Raksts #101

Alveus anima

Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

Nezinu kāds idiots izdomāja, ka pašnāvība ir baigas grēks?
Kāpēc sliktāks par to, ka nogalini kādu citu?
Grēks ir grēks, un grēka alga ir viena - nāve.

Tur jau ir tā lieta, ka par visiem grēkiem viens sods - nāve.
Tāpēc daži gudrie padomāja - kā lai iebiedē tos, kam nāve nav sods, bet atvieglojums? Un izdomāja - pašnāvība ir lielāsk grēks!
Muļķības.

Cilvēks ir cēlies no pīšļiem un par tiem arī paliks. Nav svarīgi kādā veidā.

Vai pašnāvība ir drosme vai gļēvums?
Drosme ir savu baiļu pārvarēšana, rīcība par spīti tām.
Bailes no nāves ir dabīgas. Tās piemīt katram, kas pieskaitāms un lielai daļai nepieskaitāmo.
Beit reizēm bailes dzīvot un izturēt dzīves grūtības, kļūst lielākas par bailēm no nāves. Tad cilvēks izdara pašnāvību. Bēgot no vienām bailēm viņš izrāda gļēvulību. Pārvarot otras bailes - drosmi.

+Citēt rakstu
Klāra
iesūtīt 21.05.2008 19:24
Raksts #102

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 04.12.07
Kur: tavā sirdī

pašnāvība ir grēks, tāpēc, ka tādā veidā visvairāk sāpina, piemēram, savus vecākus. ir taču bijis, ka māte vai tēvs nomirst no bēdām, ka viņu bērns ir miris pašnāvības rezultātā. tāpēc tas ir grēks nevis tāpēc, ka tā ir slepkavība(protams, tā ir slepkavība).
baigā jēga beigt dzīvi tik ātri un palaist garām to, kas varēja būt...
esmu taisījusi pašnāvību, bet zinu, kas tas ir stulbi.

+Citēt rakstu
kikjo
iesūtīt 21.05.2008 19:33
Raksts #103

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 16.03.06
Kur: somewhere beyond your happiness and sadness.

CITĀTS(Northona @ 21.05.2008 20:24) *
pašnāvība ir grēks, tāpēc, ka tādā veidā visvairāk sāpina, piemēram, savus vecākus. ir taču bijis, ka māte vai tēvs nomirst no bēdām, ka viņu bērns ir miris pašnāvības rezultātā. tāpēc tas ir grēks nevis tāpēc, ka tā ir slepkavība(protams, tā ir slepkavība).
baigā jēga beigt dzīvi tik ātri un palaist garām to, kas varēja būt...
esmu taisījusi pašnāvību, bet zinu, kas tas ir stulbi.

Vienu gadījumu, kad vecāki ir nomiruši, jo viņu bērns ir uztaisījis pašnāvību. Viss, kas ir iespiests drukātā veidā uzreiz nekļūst par patiesību.
Normāls cilvēks tāpat sevi nogalināt netaisās, lai izvēlēstos nāvi ir jābūt patiešām nopietnam iemeslam, ja jau ap tevi ir bijuši cilvēki(aka māte un tēvs, draugi), tu līdz lēmumam izbeigt dzīvi diez vai nonāksi. Bet ja viņi eksiste tīri teorētiski, tad man ir pie kreisās kājas īkšķa, vai viņi tiks sāpināti vai nē. Kur viņi bija tad, kad man viņus vajadzēja?
Grēks ir turpināt eksistēt, bez vēlmes dzīvot, nemācēt apstāties un pielikt punktu, ja ceļš ir beidzies.
Nekad nevar zināt, kas tev varēja būt. Humāni bliest pa zaudētajām nākotnes iespējām un vamanājošajiem radiniekiem ir mazliet vairāk kā bērnišķīgi un demagoģiski.
Ja tu būtu taisījusi pašnāvību, tagad te nerunātu. Tu izmēģināji savas spējas un izgāzies. Ar to arī apsveicu.

+Citēt rakstu
Flightless Bird
iesūtīt 21.05.2008 19:40
Raksts #104

Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 12.08.06
Kur: tur kur putni dzied.

CITĀTS(kikjo @ 21.05.2008 20:33) *
Normāls cilvēks tāpat sevi nogalināt netaisās, lai izvēlēstos nāvi ir jābūt patiešām nopietnam iemeslam, ja jau ap tevi ir bijuši cilvēki(aka māte un tēvs, draugi), tu līdz lēmumam izbeigt dzīvi diez vai nonāksi.

Naivi. Imesli ir dažādi, tāpat kā cilvēki. Es personīgi zinu cilvēku, kam bija mīloša ģimene, draugi, viss ko var vēlēties, bet jau kopš 2007. gada jūlija viņa vairs nav. Un mini trīs reizes, kāpēc.

+Citēt rakstu
Klāra
iesūtīt 21.05.2008 19:44
Raksts #105

Vienu gadījumu, kad vecāki ir nomiruši, jo viņu bērns ir uztaisījis pašnāvību. Viss, kas ir iespiests drukātā veidā uzreiz nekļūst par patiesību.
Ja tu būtu taisījusi pašnāvību, tagad te nerunātu. Tu izmēģināji savas spējas un izgāzies. Ar to arī apsveicu.

jā, esmu pirms dažiem gadiem, kad sastrīdējos ar vecākiem un nebija draugu. sadzēros tabletes, aizveda uz slimnīcu, bija drausmīgi slikti un ļoti nožēloju, ka tā darīju, pēkšņi atradās tik daudz iemesli, lai dzīvotu. īstenībā arī tagad bieži sūdzos, ka dzīvei nav jēgas, bet cenšos tā nedomāt.
tas gadījums-skolā viens džeks 17 gados nomira nelaimes gadījumā. es viņu pazinu. pēc 3 mēnešiem nomira viņa tēvs, kurš cik es sapratu nespēja to pārdzīvot. par laimi, neviens pazīstams pašnāvību nav taisījis, tāpēc tāda gadījuma nav.

+Citēt rakstu
kikjo
iesūtīt 21.05.2008 19:50
Raksts #106

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 16.03.06
Kur: somewhere beyond your happiness and sadness.

Bet ja viņi eksiste tīri teorētiski, tad man ir pie kreisās kājas īkšķa, vai viņi tiks sāpināti vai nē. Kuo sjau izteiktās domas, bet man jau nav grūtir viņi bija tad, kad man viņus vajadzēja?

Jo man ir slinkums atkārtot vienu un to pašu. Turklāt tur ir piebilde, normāls. Es cerēju, ka man nav katrā jaunā postā jāatkārto arī iepriekšējos postos izteiktās domas, bet man jau nav grūti. Jā, ikviens cilvēks var salūst, arī tāds, kuram ir patiešam mīloša ģimeni un labi draugi. Un viņš sevi nogalinās, kut gan apzinās, ka nav viens, jo katram ir individuāli svarīgākas lietas, notikumi un pārliecība, kura aizstāj pat mīļotos cilvēkus. Taču, runājot par vidēju cilvēku, mīlestība pret cilvēkiem ar laiku pārspēj visu iespriekšnosaukto. Katrs cilvēks un nāves gadījums ir individuāls, un šeit nav iespējams apskatīt katru atsevišķi, tāpēc arī mani spriedumi ir vispārīgi.
To Northona.
Ar tabletēm ķēpāties ir ļoti sarežģīti, ja neiedzersi pietiekami, pamodīsies un raustīsies krampjos+ellīgās sāpēs līdz, varbūt, nomirsi.
(Man ir nopietna aizdoma, ka man uzliks procentus par šādu postu likšanu forumā).
Jo tava dzīve nebija beigusies, tāpēc arī gribēji dzīvot. Lielākajai daļa cilvēku tā ir.
Cik tu saprati, teorētiski var nomirt, ja neiztur sirds, bet velns viņu zin, teorētiski arī no nelaimīgas mīlestības var nomirt. Teorētiski.

Šo rakstu rediģēja kikjo: 21.05.2008 20:00

+Citēt rakstu
Klāra
iesūtīt 21.05.2008 20:05
Raksts #107

tu pats kādreiz pašnāvību esi taisījis vai vismaz domājis par to? nu ja drīkst zināt.

+Citēt rakstu
Flightless Bird
iesūtīt 21.05.2008 20:13
Raksts #108

CITĀTS(kikjo @ 21.05.2008 20:50) *
Cik tu saprati, teorētiski var nomirt, ja neiztur sirds, bet velns viņu zin, teorētiski arī no nelaimīgas mīlestības var nomirt. Teorētiski.

Arī diezgan praktiski, jo nelaimīgas mīlestības dēļ arī tiek taisītas pašnāvības.
Northon, tas ir ārkārtīgi netaktisks jautājums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) kaut gan es saprotu tava aizkaitinājuma iemeslu.

+Citēt rakstu
Klāra
iesūtīt 21.05.2008 20:16
Raksts #109

CITĀTS(Meitene Ar Rozīnīti @ 21.05.2008 21:13) *
Northon, tas ir ārkārtīgi netaktisks jautājums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) kaut gan es saprotu tava aizkaitinājuma iemeslu.

nu jā, es zinu, bet tas nav aizkaitinājuma dēļ. vienkārši domāju, kā ir tam cilvēkam, kas tā izsakās. es jau par sevi pateicu un nav obligāti jāatbild, ja negrib (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 21.05.2008 20:27
Raksts #110

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Es domāju, jūs varētu beigt viens otram mācīt ērtākos pašnāvības veidus. Vai arī veidus, kā pabiedēt līdzcilvēkus, bet tomēr izdzīvot (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Jā, jā, ir daudz tādu, kas pa īstam nemaz nevēlas nomirt, tikai pabiedēt. Bet sanāk visādi - nāve nav lieta, ar ko jokoties.
Ja par mani - man vectēvs pakārās. Es nestāstīšu, kāpēc, nav svarīgi. Pati nekad līdz šim neesmu grasījusies izdarīt pašnāvību, nekāda iemesla dēļ. Vai to nedarīšu kādreiz? Nezinu!
Te par teoriju minēja - nomirt nelaimīgas mīlestības dēļ. Var! Nelaime (satriecoša nelaime, var būt dažādas)-depresija-nāve. Un pašnāvību nevajag. Reizēm tas notiek ātri, reizēm pēc vairākiem gadiem.

Šo rakstu rediģēja Roviela: 21.05.2008 20:27

+Citēt rakstu
Klāra
iesūtīt 21.05.2008 20:31
Raksts #111

CITĀTS(Roviela @ 21.05.2008 21:27) *
ir daudz tādu, kas pa īstam nemaz nevēlas nomirt, tikai pabiedēt.

man liekas, lielākā daļa pašnāvnieku (pusaudžu un jauniešu) to dara, lai pabiedētu. kaut vai tie paši, kas vēnas griež griešanas pēc nevis, lai mirtu...

+Citēt rakstu
Flightless Bird
iesūtīt 21.05.2008 20:40
Raksts #112

CITĀTS(Northona @ 21.05.2008 21:31) *
man liekas, lielākā daļa pašnāvnieku (pusaudžu un jauniešu) to dara, lai pabiedētu. kaut vai tie paši, kas vēnas griež griešanas pēc nevis, lai mirtu...

Tiesa, tikai dažreiz šī pabeidēšana beidzas letāli (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
Ā un pat graizīšanos - arī taisnība, ka griež griešanas pec, bet daudziem (arī man pazīstamiem) tam vairs nav sakara ar kāda beidēšanu. Nodarīt sev sāpes - tas arī izraisa atkarību, dīvainu un mistisku azartu. Un vispār - fiziskas sāpes vismaz uz laiku aizstāj morālas. Bet manuprāt tā ir vājuma izpausme.

+Citēt rakstu
Viesis_Viesis_Maris_*_*
iesūtīt 30.07.2008 23:02
Raksts #113

Viesi

Sakat gljeevi?Egoists?Man saagajis putraa?Kas veel man ir?
Un tie aklie aitu biibeles greeki?Dievs?....Kuraa debesu,zemes vai kaadaa citaa malaa ir dievs??Ja taads dievs vispaar pastaav,tad es speetu vinjam un tieshi vinjam noraut galvu!!Bet par cik es apzinos,ka dievs ir cilveeku formaala paraadiiba,dievs ir biibele,dievs ir biibelee sarakstiitie burti,burti no kuriem veidojaas teikumi,taapat kaa 1-aas klases ABC,tad es aptveru ka visa shitaa greeku padariishana ir skaists meesls,taa ir cilveeka fantaazija!Nu...piesakaas,sakiet man,kas tad notiek peec naaves...noformulee man to mirkli,kas notiek peec taam 3jaam...4traaam....okay,10 sekundeem kad TU esi nospiedis to gaili tam ierocim,kursh TEV atrodas tieshi pie deninjiem un lode vnk izsleedz TEVI kaa poga uz TV pults....nu kas ir peectam?Gaismas tunelji??ohoooo,tieshaam??Kura cilveeka fantaazija taa ir?Nekaadu pieraadiijumu,vnk pasakas.Runaajot par sho....primaarais ko gribeeju teikt ir,ka.... ir tachu tik ljoti daudz cileeku,kas reaali ciesh,kas juut tik ljoti pamatiigas saapes,kas vnk neveelaas vairs dziivot,kapeec vinjiem,vinjaam buutu jaadziivo??````in izskaidrojiet??Taapeec,ka nonaaveejot sevi un izbeidzot vinju mokas un saapes un cieshanas,ko shii dzii vinjiem sagaadaajusi,vinji nokljuus ellee?? what a ````?Kaaapeec??Taapeec,ka paarkaapushi biibeles...k-kaadas trulas graamatas bausli??Veel nesen noskatiios raidiijumu par eintanaaziju....sieviete prakstiski 10 gadus bija piekalta pie gultas ar neaarsteejamu veezi,nevareeja ne staigaat nedz ko jeedziigi dariit ar rokaam,neko taadu,ko varam dariit mees...nu ko...vinja nolaadeeja taadu dievu sitaam reizhu,jo....par ko vinjai shaads sods?vai tas maz ira sods,jeb vnk anomaalija,kas nekaadi nemaz netiek saistiita ar 'DIEVU' vai dieva burtniicu 'BiiBELE' ? ....
varat nemaz neatbildeet,mana nostaaja nekad netiks vairs izmainiita.Idioots?Nu lai taa buutu.

+Citēt rakstu
Sfinksa ar uguns...
iesūtīt 05.08.2008 20:00
Raksts #114

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 01.03.08
Kur: Cēsis.

Manai draudzenei draudzene ir vairākas reizes mēģinājusi pakārties, bet nav izdevies! Jūs taču man piekritīsiet ka viņa ir galīgi nokūkojusi prātu!!!!! Tad viņu ielika ārstēties( viņai tagad ir kādi 17 g.) un tagad kādu laiku ir izlaista. Viņa dauzīja visus sīkos, gāja manā skolā. Labi ka es arī biju kā tāda viņas paziņa, n labās puses, jo bieži viņa mani ar manu draudzeni aizstāvēja un tie kas bija saķērušies ar mums strīdiņos- aprāvās un dabūja. Nu, jā zinu ka jātiek galā pašam....., bet viņa patiešām ir ķerta.

Ja atbildu uz jautājumu dmāju ka tas nav īsti normāli ka cilvēki grib sev padarīt galu...
bet no otras puses, ja pats to vēlas un ienīst dzīvi, tad priekš kam dzīvot?? Žēl tikai ka tam cilvēkam neviens nav iemācījis kā iozbaudīt dzīvi un kā saskatīt dzīves jēgu!

+Citēt rakstu
Shadowstalker
iesūtīt 05.08.2008 21:27
Raksts #115

Acīgais ex-mods

Pievienojās: 15.06.04
Kur: Dark Dark Forest
Mods 2007

CITĀTS(inta159 @ 05.08.2008 21:00) *
Manai draudzenei draudzene ir vairākas reizes mēģinājusi pakārties, bet nav izdevies!
Skāde. Ko tur lai saka. Varētu atvērt speciālus pašnāvības kursus ar lekcijām, piemēram, "kā pareizi pakārties jau pirmajā piegājienā un nemaisīt dzīvot citiem", kā arī citus, tikpat noderīgus priekš šādiem neveiksminiekiem, kuri episki failo pat šādās nodarbēs.

+Citēt rakstu
Klusums.
iesūtīt 06.08.2008 11:19
Raksts #116

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 22.05.07

Kāds sakars Bībelei ar elli? Ja kāds ir pievērsies Jēzuliņa mācībai, tad nu gan derētu zināt, ka pastāv Pastarā diena, kad mirušie augšāmceļas un dzīvo mūžīgā Paradīzē Zemes virsū. Neviens ellē netiek cepts, Jēzuliņš taču nav sadists.

Piedzimstot cilvēks iegūst tiesības uz nāvi.
Ne vienmēr pašnāvība tiek izdarīta bezizejas situācijās, ciešanu dēļ utt. Vienkārši cilvēks saprot, ka ir pienācis viņa laiks aiziet no dzīves un viņš to arī izdara. Taču aiz viņa paliek bars dzīvniecisku instinktu māktu cilvēku, kuriem svarīgākā ir savas eksistences novilkšana līdz galējai robežai, tas ir visparastākais savas sugas un pašsaglabāšanās instinkts. Tam nav nekāda sakara ar spēku, instinkti nav spēks.
Protams, izdarīt pašnāvību tāpēc, ka mamma nenopirka lācīti/pameta boifrends/rīt fizikā kontris nav pārāk gudri, tomēr kāpēc jūs apskatāt tikai šādus variantus?

Nedomāju, ka izmantošu savu dzīvi līdz galam, es gribu mirt īstajā brīdī un pati izvēlēties savu nāvi.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 06.08.2008 12:13
Raksts #117

Angel of Music

Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

CITĀTS(Klusums. @ 06.08.2008 12:19) *
Kāds sakars Bībelei ar elli?

A vot vistiešākais.
Jo pēc Bībeles rakstiem izdarīt pašnāvību ir grēks par kuru saņem sodu mūžīgi atrasties Sēra jūrā.
Jā, jā Pastarajā dienā ceļās augšā, lai taptu notiesāts uz mūžīgām ciešanām.
Tā vo.
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

Un Paradīze, ja nemaldos nebija nekādā zemes virsū.
Tā bija kaut kāda cita vieta, bet oh well, neatceros.

Šo rakstu rediģēja Lady Sylvanas: 06.08.2008 12:14

+Citēt rakstu
Torquemada
iesūtīt 06.08.2008 12:51
Raksts #118

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 08.01.04
Kur: The grim darkness of the far future
Dīvainākais forumietis 2010

Oh, GOD! People, please...labi, lai neiebraukt upārāk lielā offtopicā - pirmkārt, vairākums kristiešu Bībeli neuztver burtiski. Nevienus svētos rakstus nevajag uztvert burtiski. a vot, ````, jūs sarakstiet augstu, filosofisku tekstu par dzīves būtību, lai 0tā gada cilvēki saprot, un paskatīsimies, cik jums viņš labi sanāks, ja?

Otrkārt, heaven in christian meaning, is ascending into a new, higher, spiritual plane of existance. Hell, is, well, void. Actually, hell is pretty much what atheists think will happen to all of us.

Tā, un tagad - on topic. Pašnāvības ir debīlas. Paldies Dievam, ka tās dara/mēģina darīt tikai ````i. Life is pain - get over it. Lai dzīvotu cauri visādām problēmām, vajag spēku, lai iedzertu dafiga miega zāļu tebletes vajag tikai glāzi ar ūdeni. Vienīgais, ko es neciešu vairāk, par pašnāvībām, ir pozeri, kuri piedraud ar tām, lai pievērstu uzmanību. It's all bullshit anyways. Otrkārt - .klusums, a tu domā, ka tu varēsi izvēlēties? I've been close to deah, i've experienced it, first hand. So, what do you know about death? We all have another chance. We all do - un ja kāds saka, ka nav, tad, sure - let him do the suicide. One idiot less on the planet.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 06.08.2008 12:52
Raksts #119

Alveus anima

Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

CITĀTS(Lady Sylvanas @ 06.08.2008 13:13) *
A vot vistiešākais.
Jo pēc Bībeles rakstiem izdarīt pašnāvību ir grēks par kuru saņem sodu mūžīgi atrasties Sēra jūrā.
Jā, jā Pastarajā dienā ceļās augšā, lai taptu notiesāts uz mūžīgām ciešanām.
Tā vo.
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

Un Paradīze, ja nemaldos nebija nekādā zemes virsū.
Tā bija kaut kāda cita vieta, bet oh well, neatceros.

Tā ir noteikta bībeles interpretācija. Ne absolūta, nenovēršama patiesība.

1. Sākumā paradīze bija uz zemes. Ēdenes dārzs ar Ādamu un Ievu. Dievs gribēja, lai cilvēki tur dzīvu mūžīgi, vairojas, augļojas (dievs runāja par seksu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) ) un piepilda zemi. Viņa nodoms bija, lai paradīze ir uz zemes.
2. Mūžīgās ciešanas vienmēr ir minētas simboliskā nozīmē - Jēzus līdzībā ar nabagu Lācaru un bagātnieku. galu galā, ja bagātnieks burtiski cieš mokas, vai tad Lācars burtiski sēž Ābrahamam klēpī, pie tam tā, ka redz, kas notiek ellē? Un Atklāsmes grāmatā arī tas pats - tā ir simbolu grāmata. Jādomā, ko uztvert burtiski un ko nē.
3. Un nez vai pašnāvība ir baigais grēks. Vismaz nezinu, kur bībelē tā teikts.

Bībelē gan teikts, ka grēka alga ir nāve. Visi cilvēki (izņemot Jēzu) ir grēcinieki, visi viņi mirst. Tas arī viss.

Un nez vai Dievs par vidēji 80 gadiem drausmīgu grēku visļaunākajā gadījumā lemtu mūžīgām ciešanām. Tas nav diezko loģiski, ne? Bet Dievs lietum un saulei liek spīdēt kā par ļaunajiem tā pār labajiem. Un tāpat mirst kā ļaunie, tā labie.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 06.08.2008 12:57
Raksts #120

Angel of Music

Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Reliģija jau nekad nebalstās uz loģiku, Elony, bet uz aklu ticību (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Sto pudova, pašnāvība skaitās nepiedodams grēks. Nenosaukšu, kurā vietā tas Bībelē parādās, bet tā bija.
Tu nedrīksti sev atņemt dzīvību, jo tā Tev dota, lai slavētu to Kungu!
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

P.S. un tomēr man liekas, ka Ēdenes dārzs nebija saistīts ar zemi.
Bet oh well.. būs jāuzprasa Daynam

+Citēt rakstu

8 Lapas V  « < 4 5 6 7 8 >
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 18.06.2025 07:43