![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.12.04 Kur: Somewhere far beyond ![]() |
Raphiasts - senais, gudrais, varenais un ļaunais melnais pūķis.
Viņa vara bija ilga un briesmīga, Raphiasts valdīja pār pilsētām un valstīm, pastāvīgi pieprasot cilvēku upururs un lielus dārgumu kalnus. Bet reiz tas beidzās. Varenais karotājs Halneks atnesa Atnarkas valsts karalim Raphiasta melno un ļauno sirdi. Bardi stāsta par vareno kauju starp Raphiastu un Halneku, kā Halneks pēc smagas un grūtas kaujas beidzot iztriecis savu vareno šķēpu caur Raphiasta sirdij un izrāvis to no viņa miesas. Pagājuši jau daudzi gadi, Halneks ir kaut kur nozudis, kā arī Raphiasta sirds. Pēkšņi Atnarkas karalis ir izsludinājis, ka vēlas atgūt Raphiasta sirdi. Sirds atrodoties Naksas cietoksnī, un tas kurš karalim atnesīs Raphiasta sirdi tiks apbalvots ar lielām dāvanām... Daudzi ir devušies uz tumšo un noslēpumaino Naksas cietoksni, citi bagātību dēļ, citi slavas un piedzīvojumu, bet atgriezušies ir tikai daži, un tie paši jukuši un nespējīgi neko saprātīgu pateikt. Te nu esat jūs spēlētāji pie Naksas cietokšņa vārtiem, katrs savu iemeslu dēļ, bet visi ar mērķi iegūt Raphiasta sirdi. Spēle notiks mazliet citādāk nekā ierasts. Es esmu DMs jūs playeri, jūs sakāt ko darat, es saku, kas iznāk (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Spēles zvēri balstīsies uz D&D(nav svarīgi, ja nezināt kas tas tāds). Pieteikumus uz pz, tēlu aprakstus ATD. Tēla aprakstam jābūt tādam, lai es izlasot saprastu, ko jūs spējat(vai esat karotājs vai burvis, vai varbūt zaglis). Neesiet pieticīgi, bet nepārcenšaties ar visu mākošiem varoņiem ar minigunu. (BTW, spēle ir tipisks fantasy, ja nepamanījāt, tātad šaujamieroču nav) Šo rakstu rediģēja Jaladin: 20.06.2005 21:38 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.05.04 Kur: Protestantu baznīcas dievkalpojumā. ![]() |
Nimeja no kapuces apakshas paluukojaas uz jaunatnaaceeju un nodrebinaajaas. Savaadi paziistamais staavs, kursh vienmeer ieradaas skaisti. Hordaness. Nimeja agraak bija vinju redzeejusi un arii dzirdeejusi par vinju dazhaadus staastus. Sieviete noveersaas un devaas uz cietokshnja pusi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.12.04 Kur: Somewhere far beyond ![]() |
Cietokšņa ieejas divviru durvis bija greznas, ar barokāliem rotājumiem un pietiekami augstas lai varētu jātnieks iejāt nemaz nepieliecoties. Kad piedzīvojumu meklētāji ierodas pa durvīm, tad tumšais jātnieks - Hordaness vairs nav redzams.
Lielā ieejas zāle - Ar skaistām barokālām kāpnēm uz priekšu un divām durvīm pa labi kā arī pa kreisi, jūs sagaida kāds bāls, smalki tērpts kungs "Sveicināti! Jūs jau esat gaidīti. Mani sauc Valdo, un esmu Naksas lorda sulainis. Lūdzu sekojiet man!" Teica Valdo un aicināja ceļiniekus augšup pa kāpnēm. Šo rakstu rediģēja Jaladin: 16.07.2005 02:36 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Hordaness iejāja pa izjukušajām cietoksņa durvīm, tikai lai ieraudzītu tukšu pusgruvušu telpu, ar kāpnēm, kuras beidzas pusceļā un zem tām paveras dziļa aiza, kurai dibenu nevar saskatīt...
Pēs kāda laika pa durvīm ienāk pārējie ceļinieki, kuri izskatās tā it kā apburti ar telpas "skaistumu", un pilnībā neredz Hordanessu, kurš sēž zirga mugurā arens un stalts. Pēkšņi no ēnām iznirst, kāds sūmakā tīts tēļs, kurš sāk šņākt ceļinieku virzienā, bet viņi neizskatās nobijušies no spocīgā vīra, kā arī ne no viņa šņākšanas, tēls pietuvojas pie pusbrukušajām kāpnēm un aicina ceļiniekus sev sekot... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.05 ![]() |
Hordaness nokaapj no zirga, skjiet apburts taapt kaa paareejie un tuvojas sveshajam, liidz ir paspeeris soli tam garaam,tad skjietami neveeriigi noslidina roku pie saaniem, un naakamajaa mirklii vinja platais karacirvis ar elegantu pusapgriezienu atpakalj triecas sveshajam muguraa.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 14.04.05 Kur: Tumšas,pamestas mājas bēniņos... ![]() |
Elfa paskatījās uz Valdo un uzmanīgi noētīja vīru.
Man viņā kat kas nepatīk... viņa nodomāja un sekoja solīdjam vīram. OCC: Vai zirgs arī nāk līdzi? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Kaede lūkojās apkārt un nespēja noticēt tam, ko redz. Viņai likās, ka cietoksnis no iekšienes būs nemīlīgs, ledaini auksts un sapostīts, taču izrādījās, ka viņma redz pavisam ko citu.
Šeit pat ir mājīgi... viņa nodomāja un devās tālāk, sekojot sulainim. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.06.05 Kur: away ![]() |
Arthur bija iegājis cietoksnī līdz ar visiem pārējiem un tagad aplūkoja to. Izrādījās, ka cietoksnī bija diezgan mājīga gaisotne. Pie pulciņa piegāja kāds vīrietis un aizcināja viņus sekot līdzi. Arthur paklausīja un devās līdzi vīrietim, aplūkojot cietokšņa iekārtojumu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.05.05 Kur: tur, kur jūs nekad nebūsiet... ![]() |
Sofija iegājusi iekšā aplūkoja apkārtni. Dizgan mājīgi te izskatījās. Viņa sekoja pārējiem. Meitene noņēma kapuci, jo nu jau vairs nebij jāuztraucās par lietu. Viņa izbužināja matus un turpināja iet.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Valdo negaidīti saļimst uz grīdas.... divdaļīgs. Pēkšņi nez no kurienes varoņiem acu priekšā parādās Hordaness. Zāles izskats sāk mainīties un skaistā mājīgā zāle paliek pavisam pelēka, pusgruvusi, un tur, kur Elfa jau tikko būtu spērusi kāju ir redzama dziļa bedre...
Valdo līķis vairs nav redzams, tā vietā redzama tikai viegla dūmaka, kura ātri pazūd grīdas daudzajās plaisās. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 14.04.05 Kur: Tumšas,pamestas mājas bēniņos... ![]() |
Megana parāva nost kāju. Zirgs nosprauslojās. Viņa paskatījās uz zirnekļutīklu klātajiem griestiem un tad uz dziļo bedri.
Man jau no sākuma kaut kas te nepatika...viņa noteica. Megana vēlreiz palūkojās uz bedri un tad griežās atpakaļ. Šeit bija neomulīgi, bet elfai nebija bail. Kas notika ar Valdo..viņa nodomāja.Vai patiešām tas bijis rēgs? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Ā! Kaede klusi un spalgi iekliedzās un noraustījās. Ak šausmas! Tā bija tikai optiskā iluzija!!! Un meitene to redzēja...savām acīm!!!
Ak debess! viņa izdvesa un apklusa. Kas būs tālāk...? Kaede piegāja pie dziļās bedres un palūkojās iekšā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.06.05 Kur: away ![]() |
Arthur sadzirdēja Kaedes kliedzienu un palūkojās apkārt. Mjā...optiskais māns vai izlūzija. interesanti, ja jau pašā sākumā notiek šādas lietas, tad, kas viņus gaida dziļāk- iekšienē...?
rthur cerēja, ka Kaede nav pārāk nobijusies. Pēc tam viņš piēvērsa acis Sofijai. Šķiet, viņa īpaši neuztraucās. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.05.05 Kur: tur, kur jūs nekad nebūsiet... ![]() |
Sofija kādu brīdi nereaģēja nesaprazdama kas notiek, bet tad viņa jauta kā viņas kājas sāk ļimt.
Viņa izmisīgi meklēja kaut ko pie kā pieķerties. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.08.04 Kur: Es esmu nekur, nekad un necikos... ![]() |
Romiela sekoja visam notiekošajam un nespēja noticēt tam,, kas notika. Kā tas varēja būt. Vienā brīdī pils bija jauka un skaista, pat ļoti mājīga, bet jasu nākamajā- zaņķu bedre! Sieviete nespēja noticēt savām, acīm. Palikusi uz vietas, viņa visu kārtīgi aplūkoja.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Labāk nelien tur... elfa noteica (Kaedei) pat netskatoties uz meiteni.
Zirgs klusi sprausloja un Megana glaudījā tai ānus. Tagad elfa bia saņēmusi pavado cieši, jo negribēja savu uzticamo draugu pazaudēt. Labāk iesim... viņa uzsauca Keadei. Lai nenotiek vēl kas. Negribētos lai kāds aiziet bojā... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Telpaa ir dreegns(kad viss veel izskatiijaas jauki, tad bija patiikami silts). Pa labi ir pusizjukushas divviru durvis, kuras kaa liekas sen neviens nav izmantojis... Uz priekshu ir kaapnes kuras beidzas pusceljaa, pa kreisi ir triis ljoti putekljainas durvis, vinas izskataas taa it kaa buutu apdedzinaatas, un ir notraipiitas ar kaut ko diivainu... varbuut asiniim... pie durviim meetaajas galvaskauss.
Ik pa laikam liekas, ka kaads chukstetu vai vaideetu, bet varbuut jums tikai izliekas.... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nelīdīšu! meitene apstiprināja elfai.
Kaede nodrebinājās. Viņai šeit sāka nepatikt.Bija drēgnt un nemīlīgs. Meitene palūkojās apkārt. Kas tie par savādiem trokšņiem?! Vaidi...ceru, ka man tikai liekas... Viņa pie kādām durvīm ieraudzīja mētājamies galvaskausu un sarauca pieri pretīgumā. nu jā. pati vien uzprasījos... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.08.04 Kur: Es esmu nekur, nekad un necikos... ![]() |
Romielai šeit aizvien vairāk sāka nepatikt. Bija auksti un sēri, skanēja savādi vaidi un visur bija tumšš. Ieraduzījusi pie kādām durvīm galvaskausu, sieviete tikai novērsās. Uz tām durvīm bija vēl kas...
Ceru, ka tas viss ātrāk beigsies! viņa tikai pie sevis noteica. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.05.04 Kur: Protestantu baznīcas dievkalpojumā. ![]() |
Nimeja it kaa maigi noglaastiija cietokshnja ieejas durvis un sekoja visiem, lai dzirdeetu sulainja vaardus. Kareive nepaspeeja nodomaat, ka vinja neveelas uzticeeties tam viiram, kaa peedeejo kaut kas sashkjaidiija, un tad vinjsh vairs nebija redzams. Nimeja piegaaja tuvaak bedrei un ieluukojaas taas tumsaa. Savaadi, knapi dzirdami chuksti reibinaaja un mulsinaaja.
Par shaadu izraadi mees nebijaam vienojushies |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.05 ![]() |
Hordaness tikmeer, uzmaniibu paarejiem nepieveersdams, piekaara cirvi pie jostas un saaka ruupiigi apskatiitit telpu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 22:32 |