Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Raphiasta sirds
Jaladin
iesūtīt 20.06.2005 21:34
Raksts #1

Sēž zem Šķirmices
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 09.12.04
Kur: Somewhere far beyond

Raphiasts - senais, gudrais, varenais un ļaunais melnais pūķis.
Viņa vara bija ilga un briesmīga, Raphiasts valdīja pār pilsētām un valstīm, pastāvīgi pieprasot cilvēku upururs un lielus dārgumu kalnus.
Bet reiz tas beidzās. Varenais karotājs Halneks atnesa Atnarkas valsts karalim Raphiasta melno un ļauno sirdi.
Bardi stāsta par vareno kauju starp Raphiastu un Halneku, kā Halneks pēc smagas un grūtas kaujas beidzot iztriecis savu vareno šķēpu caur Raphiasta sirdij un izrāvis to no viņa miesas.
Pagājuši jau daudzi gadi, Halneks ir kaut kur nozudis, kā arī Raphiasta sirds. Pēkšņi Atnarkas karalis ir izsludinājis, ka vēlas atgūt Raphiasta sirdi. Sirds atrodoties Naksas cietoksnī, un tas kurš karalim atnesīs Raphiasta sirdi tiks apbalvots ar lielām dāvanām...
Daudzi ir devušies uz tumšo un noslēpumaino Naksas cietoksni, citi bagātību dēļ, citi slavas un piedzīvojumu, bet atgriezušies ir tikai daži, un tie paši jukuši un nespējīgi neko saprātīgu pateikt.

Te nu esat jūs spēlētāji pie Naksas cietokšņa vārtiem, katrs savu iemeslu dēļ, bet visi ar mērķi iegūt Raphiasta sirdi.

Spēle notiks mazliet citādāk nekā ierasts. Es esmu DMs jūs playeri, jūs sakāt ko darat, es saku, kas iznāk (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Spēles zvēri balstīsies uz D&D(nav svarīgi, ja nezināt kas tas tāds).
Pieteikumus uz pz, tēlu aprakstus ATD. Tēla aprakstam jābūt tādam, lai es izlasot saprastu, ko jūs spējat(vai esat karotājs vai burvis, vai varbūt zaglis). Neesiet pieticīgi, bet nepārcenšaties ar visu mākošiem varoņiem ar minigunu. (BTW, spēle ir tipisks fantasy, ja nepamanījāt, tātad šaujamieroču nav)

Šo rakstu rediģēja Jaladin: 20.06.2005 21:38
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
10 Lapas V  « < 8 9 10  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (180 - 189)
Hikari
iesūtīt 12.10.2005 11:54
Raksts #181

Skatās acīs baziliskam

Pievienojās: 19.07.04
Kur: Latvija <-> Japāna
Sakuras ziediņš

Kaede klusēja. Vēl neatguvusies no visa pārdzīvotā, viņa sekoja Hordanessam un lūkojās apkārt, tumsā. Kur gan viņš iet...?! nodomāja Kaede, taču skaļi neko neteica...

+Citēt rakstu
Riame
iesūtīt 12.10.2005 12:15
Raksts #182

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 31.08.04
Kur: Es esmu nekur, nekad un necikos...

ooc; sorry, bet man laika nu galīgi nebija...

Romiela atradās blakus Kaedei un Hordanesam un visu šo laiku bija klusējusi un nekā neteikusi, jo tas, kas notika ar Kaedi, bina sievieti pilnībā satriecis.
Viņa tikai lūkojās meitenē, vēl joprojām nesaprotot, kas īsti bija un kā bija.

+Citēt rakstu
The Savage
iesūtīt 13.10.2005 12:47
Raksts #183

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 20.06.05

"Vai tu tur ilgi taisies tupeet?" noshnjaaca Hordaness... Vinsh bija iesoljojis telpaa aiz izgaaztajaam durviim. Mazais beernelis, kursh bija vinjam dziiviibu paraadaa (vinjas dveesele gan tagad bija vinja varaa, bet visam ir sava cena), veel joprojaam nebija attapies no shoka.

Suns saaka atjeegties un sajuta kjeedi ap kaklu, kjeedi, aiz kuras vinju vilka auksts, kluss un dzelzhains speeks.

+Citēt rakstu
Hikari
iesūtīt 13.10.2005 13:10
Raksts #184

Skatās acīs baziliskam

Pievienojās: 19.07.04
Kur: Latvija <-> Japāna
Sakuras ziediņš

Kaede, vēl joprojām klusējot, gāja blakus Hordanesam un Romielai un lūkojās visapkārt, cerēdama, ka viņa vairs neko tādu nekad neizjutīs. Tas, ko viņa piedzīvoja...
Es zinu, ka varu. Neesmu nekāda šmurgule!!! izdarīsu un skaļi pasmiešos!

+Citēt rakstu
Nemesida
iesūtīt 13.10.2005 15:16
Raksts #185

Pievienojās: 27.05.04
Kur: Protestantu baznīcas dievkalpojumā.

Nimeja aizveera acis, ieelpoja, izelpoja, lai paarliecinaatos, ka vinja tieshaam juut to, ko juut. Shii proceduura tikai pastiprinaaja neveelamo sajuutu, un sieviete teju vai pret savu gribu devaas zemapzinjas noraadiitajaa virzienaa.

+Citēt rakstu
Riame
iesūtīt 18.10.2005 14:36
Raksts #186

Pievienojās: 31.08.04
Kur: Es esmu nekur, nekad un necikos...

Romiela iesāņus lūkojās Kaedē. Sievietei šķita, ka jaunā meitene ir par kaut ko ļoti pārbijusies. Pašai dsievietei sala, taču viņa to neizrādīja. Pamazām viņa sāka nožēlot to, ka vispār piekritusi uzsākt šo lietu...

+Citēt rakstu
Jaladin
iesūtīt 19.10.2005 21:23
Raksts #187

Sēž zem Šķirmices
**

Kad Nimeja atjēdzās, viņa atkal skatījās dziļajās, tumšajās Naksa acīs. Vampīrs parādīja ar roku uz trijiem cilvēkiem, kuri tikko bija ienākuši lielajā zālē. Zāle izskatījās, ka tā varētu būt bijusi liela svinību zāle, bet tagad tā bija tukša. Pie sienām karājās dažas gleznas, daudzās no kurām bija attelots pats Nakss, bet daudz dzīvīgāks, liekas, ka gleznotas, kad viņš vēl bijis cilvēks, lielps logus rotāja melni aizkari, kuri stiepās līdz pat nodilušajai parketa grīdai.
Nimeja uzreiz saprata mājienu...

+Citēt rakstu
Nemesida
iesūtīt 20.10.2005 10:02
Raksts #188

Pievienojās: 27.05.04
Kur: Protestantu baznīcas dievkalpojumā.

Vinjai radaas diivaina sajuuta, it kaa taa buutu vinja, bet tai pashaa laikaa arii kaut kaads cits. Sievieti paarnjeema ieprieksh neizjusta sajuuta - slaapes, izsalkums. Un veelme nogalinaat. Slepkavot. Nodariit saapes.
Vinja pameta veelreiz ieluukojas Naksa aciis, it kaa gaidiidama kaadu apstiprinaajumu, un nozuda skatienam. Mirkli veelaak vinja atkal paraadiijaas shoreiz saviem celjabiedriem aiz muguras.
Man jau shkjita, ka biju juus pazaudeejusi. Vinja uzrunaaja celjotaajus, un vinjas balss atkal izklausiijaas kaa parasti.

Šo rakstu rediģēja Nemesida: 20.10.2005 10:03

+Citēt rakstu
The Savage
iesūtīt 04.11.2005 18:59
Raksts #189

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 20.06.05

Hordaness nemaz neskjita iipashi paarsteigsts un pat nepagriezaas...

"Izskataas, ka shii vieta tev naakusi par labu," vinsh pieziimeeja, paceldams cirvi un paarliecinaadamies, vai Nimejas atspulgs tajaa redzams.

+Citēt rakstu
Jaladin
iesūtīt 15.11.2005 10:54
Raksts #190

Sēž zem Šķirmices
**

*BWAHAHAAHA es pēc ilgiem laikiem updietojos (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

Tieši tā kā Hordaness bija paredzējis, atspulga nebija. Bet tas nebija vienīgais, kas nodeva Nimeju. Nimeja bija auksta, viņas sirds bija apstājusies, Hordaness to dzirdēja...

+Citēt rakstu

10 Lapas V  « < 8 9 10
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 19.06.2025 14:49