![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Dienas lapā "Dzīvesstils. Attiecības" slejā "Privātā dzīve" pašreizējā tēma ir "Skolēnu vasara", un 13. maija numura raksts ir par pagājušā gada Potera nometni Gārsenes pilī Jēkabpils rajonā. Iespaidos dalās nometnes dalībniece Una un viņas mamma Sanita.
"Norunātajā izbraukšanas vietā uz nometni Gārsenes pilī visiem bērniem bija jāierodas pašu gatavotās cepurēs. "Tas izskatījās tik forši," būdama pavadītāju pulkā, atceras mamma Sanita." "Unai atmiņā palikusi kājām domāta krēma gatavošana: "Tur ņēma dažādas ārstnieciskas zālītes, sasmalcināja un tad (ilgi domā) piejauca klāt krēmu."" "Nometnē Una sadraudzējusies ar vairākām meitenēm, ar kurām joprojām ik pa laikam sazinās. Viņa jau ir redzējusi šā gada plakātu, kas šovasar aicina doties uz līdzīgu Harija Potera nometni Saldū. "Man jau ļoti gribas," neslēpj Una. Vai iecere izdosies, viss atkarīgs no vecāku lēmuma." Pilnu rakstu lasi šī gada 13. maija Dienas numurā vai Dienas arhīvā internetā. Vairāk informāciju par Harija Potera un citām Mirandas nometnēm meklē šajā vietnē. Paldies ilam par norādi! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Mīļi. Vispār jauki, ka šādās nometnēs iegūst draugus, ka nometne ir ar kādu tēmu, kurā arī ko iemācas. Kā arī ir sagatavošanās. Ļoti interesanti. Jau pagājušogadu škrobījos par vecumu. Kur nu vēl šogad?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 Kur: pašlaik šeit :) ![]() |
Jauki, ka bērni var piedalīties šādās nometnēs, ka viņus interesē un kur var iegūt daudz jaunu draugu. Man pašai ir ļoti mīļas "3x3" nometnes, kurās kopj latviskumu, bet kas ir pilnas are dažādām interesantām ievirzēm. Bez tam vakara tusēšana ir vienkārši... (nezinu kā pateikt, bet mani ļoti aizrauk latvju danči).
Ja es būtu atbilstošajā vecumā, es arī gribētu un varētu doties uz HP nomenti, bet nu jau esmu pārāk liela (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.05 Kur: ko lai daram! d****** un dalam! ![]() |
es biju shinii nometnee un tur patieshaam bija lotyi interesanti(tikai taa smeere nekam nedereeja) bet es visiem iesaku uz turieni aizbraukt! tur ir loti interesanti un var iepaziities ar daudz jauniem draugiem!
es tikai ceru kas shis nau offtopics |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.05 Kur: uz Zemes es lidoju apkaart, kad sapnjoju... ![]() |
Ļoti jauki, ka nometnē var iepazīt jaunus draugus un savus domubiedrus... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) tiešām mīļi...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 08:46 |