Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ziņu iesūtīšana

Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.

Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.

> Spēlējoties ar uguni
ils
iesūtīt 01.08.2005 08:25
Raksts #1

Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas
Grupas ikona

Grupa: Dienas Pareģis
Pievienojās: 29.07.03
Kur: Rīga
Dienas Pareģis 2009

Vai esat satraukti par nākošo filmu Harijs Poters un Uguns biķeris - ceturto iemiesojumu maģiskajā sērijā, kas parādīsies kino 18. novembrī? Tad jau jums ir jāsatiek aktrise Ketija Leunga, kas ieguvusi kāroto Čo Čangas lomu, Harija slepeno nelaimīgo mīlu. Atklājiet, kā viņas kāre uz iepirkšanos ir palīdzējusi viņai iegūt kāroto darbu!

Kā jūs ieguvāt Čo lomu?
Mans tētis un es ieraudzījām sludinājumu, ka var pieteikties tēlot manu lomu. Tas bija liktenīgi, tāpēc ka derēja man pilnīgi: jums ir 16 gadi, ir gari, tumši mati, un jūs esat aziāte. Viņš mēģināja pierunāt mani, un es atbildēju šādi: "Es neesmu pārliecināta, jo nekad agrāk neesmu tēlojusi." Bet viņš teica, ka noklausīšanās notiks Londonā, un es iedomājos, ka Londona, tā ir laba iespēja pastaigāt pa veikaliem, tāpēc es teicu: "OK - braucam!" Rinda bija ļoti gara. Es domāju, ka nav vērts - esmu gatava iet iepirkties! Taču mans tētis pierunāja mani palikt, tā nu es gaidīju četras stundas. Kad nu es beidzot tiku iekšā, atlases vadītājs paņēma manu foto un teica, ka viņi man piezvanīšot. Viņi piezvanīja man pēc divām nedēļām un sacīja, ka es varot braukt uz studiju.

Vai tu vēlētos turpināt nodarboties ar aktiermākslu?
Es noteikti gribētu būt saistīta ar aktiermākslu, bet es negribētu paļauties tikai uz to. Varbūt, ka pēc skolas es došos uz universitāti vai mākslas skolu, jo man patīk māksla.

Kā ir strādāt kopā ar Denielu Redklifu?
Viņam ir labas manieres un viņš tiešām rūpējas par visiem. Viņš vienmēr jautā: "Vai ar tevi viss ir kārtībā? Vai tev nav vajadzīgs ūdens?" - un līdzīgas lietas.

Vai aktieri bija kopā arī ārpus uzņemšanas laukuma?
Kad mēs nefilmējāmies, mēs parasti mācījāmies. Taču, kad mums bija brīvs laiks, mēs patiešām pavadījām laiku kopā - mēs centāmies kopā pavadīt nedēļas nogales.

Ziņa no Teen magazine. Bilde ir šeit.

Šo rakstu rediģēja eyedam: 03.08.2005 15:09
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (1 - 1)
Bandists
iesūtīt 28.08.2005 11:28
Raksts #2

Gāž podus mikstūrās

Grupa: Biedri
Pievienojās: 15.05.05

CITĀTS(ils @ 31.07.2005 21:25)
"Es neesmu pārliecināta, jo nekad agrāk neesmu tēlojusi."
*

Man jau nepatīk, ka tie jaunie aktierīši dabū lomas, kaut arī agrāk nekad nav tēlojuši... un tad visi sūdzās par sliktu aktierspēli. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 02.05.2025 16:16