![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 ![]() |
es personigi lasitu! nja, bet tomer, ja ta butu loti neinteresanta, tad nelasitu gan. bet no otras puses, roulinga tacu nerakstitu garlaicigas gramatas! nu pie ka tad nonakam?-nonaku pie ta, ka noteikti lasitu! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Šo rakstu rediģēja raganina: 02.06.2005 11:20 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
nu shaubos es vat būs tik bieza grāmata, bet nu es jau labprāt lasītu pēs iespējas biezāku un nebeidzamāku grāmatu,jo atzūstat mīlīši...tā ir pēdējā,un vairāk nebūs ko gaidīt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.10.04 Kur: In my little corner of the world ![]() |
Protams, ka lasītu. Vienmēr jau ir žēl, ka tik ātri beidzas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.07 ![]() |
Es lasītu. Liels lappušu daudzums man nav šķērlslis. Tas ir pat labāk, jo grāmata tik ātri nebeigtos. Vienmēr ir bijis žēl, ka ātri izlasu un atkal gads jāgaida, kamēr tiek izdota nākamā grāmata. Tas ir mokoši! Vienīgi šaubos, ka tad grāmata būtu tik interesanta... Un neinteresantas grāmatas nelasu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.06.04 Kur: Galvaspilsēta ![]() |
Nu es noteikti lasitu ,bet tas sanaktu reali ilgi!
Jo man nepatik lasit atri un ta ka piesesties un visu dienu lasit ,tatad daudz ar nepatik lasit! Mazas dozas gan jau pievaretu gramatu! |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.07 Kur: Somewhere in the sky... ![]() |
Es lasītu.Mani interesē visas Harija Potera grāmatas.Tomēr, ja tā izrādītos absolūti garlaicīga es lasīšanu noteikti neturpinātu.Turklāt šāda grāmata būtu arī drausmīgi dārga, maksātu, ja parēķina kadus 30 latus.Tādu man nepirktu un es arī naudu netērētu.Un bibliotēkās jaunās grāmatas tik ātri neparādās(vismaz manējā) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.02.07 Kur: kaut kur rīgas ielās ![]() |
man sanāktu lasīt 6/7dienas, ja dienā lasītu kādas 2h.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Jā,lasītu. Mēs taču esam pārliecinājušies,ka lai cik biezas HP grāmatas nebūtu mēs viņas izlasam un pēc tam vēl žēlojamies,ka viņa par maz sarakstijusi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) . Muļķīgs jautājums.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.05 Kur: Slīdeņa koptelpā sarunājas šņācmēlē ar Tomu ![]() |
ja,taa buutu tik gara,tad tas buutu vienkār6i super,jo man ļoti patīk lasīt HP grāmatas...ļoti interesantas...un vismaz tik ātri nebeigtos lapaspuses (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.07 Kur: Plašā pasaule ![]() |
100% izlasitu jo ko var tik fantastisku laist garam???
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
vai nav vienalga cik lapu??? galvenais, ka ir ko lasīt, kas attiecas uz Potera pasauli....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 ![]() |
protams, lasītu. es pat gribētu tik biezu grāmatu. man patīk interesanta literatūra, bet esmu jau izlasījusi visu interesanto, kas atrodams bibliotēkas plauktos.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.07 Kur: Strupa kabinetā ![]() |
jā protams es lasītu kaut vai grāmata būtu 5000 lapu bieza
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
lasīt poteru kuram ir 2000 lapas būtu tā pat kā lasīt 2-3 poterus pēc kārtas un kuru gan tas rausta.... lasītu arī tā patās, jo pagaidām nav bijis tā ka kāda potera grāmata būtu bijusi garlaicīga ...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 ![]() |
tiktāl skaidrībā esam.
bet ko jūs teiktu par ,piemēram, 8`000 lapām? tas nozīmē-16`000Lpp I bet you`d like that (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Lasītu, ja grāmatā nebūtu viss vilkts pārāk lielā garumā...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
jo garāka grāmata, jo labāk. lasītu, lasītu, lasītu. [!] (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
bet neaiziesim galējībās attiecībā uz lappušu skaitu. šaubos vai lasītu grāmatu tad, ja tā par daudz vairākām reizēm pārspētu bībeli. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.07 ![]() |
Jā, tas būtu vienkārši brīnišķīgi. Protams, ja vien nebūtu neizturami garlaicībi, bet tas jau nemaz nav iespējams.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 ![]() |
Tas atkarīgs no tā, vai grāmata būtu pietiekami interesanta.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.06.07 ![]() |
es lasiitu, buutu ko dariit
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.10.06 Kur: Balvi, Balvu rajons. ![]() |
Lai gan neesmu "pārākā" HP fane, es lasītu, jā.
Viņas ir interesantas un piesaistošas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.05.2025 18:07 |