![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 ![]() |
es personigi lasitu! nja, bet tomer, ja ta butu loti neinteresanta, tad nelasitu gan. bet no otras puses, roulinga tacu nerakstitu garlaicigas gramatas! nu pie ka tad nonakam?-nonaku pie ta, ka noteikti lasitu! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Šo rakstu rediģēja raganina: 02.06.2005 11:20 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.06 ![]() |
Kāpēc gan ne? Nav jau starpības, vai viena grāmata ar 2000 lapaspusēm, vai četras ar 500 lapaspusēm! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
CITĀTS Es viņu lasītu,pat ja viān būtu 10 000 lappušu bieza un vairāk! Es taču esmu maksimāla HP fane!!! Galyu galā - man būtu nodarbe ilgākam laikam! tas butu super!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.06 ![]() |
Ja grāmatu būtu tiešām ļoti interesanta, kāpēc gan ne? Es zinu, ka HP grāmatas ir ļoti interesantas, tāpēc es būtu ļoti priecīga, ja būtu 2000 pāri lpp. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 ![]() |
ehhhh vairs jau nav ko cerēt, ka tāda laime mums uzsmaidīs. ja jau J.K. ir pateikusi, ka septītā grāmata nebūs tik bieza kā FO, tad cerība par 2000[vēl labāk jau būtu 10`000 ] lpp mums ir zudusi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.06 Kur: Rīga,Latvija ![]() |
Es noteikti lasiitu,ja buutu tik pat interesanta!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.09.05 ![]() |
Es jā. noteikti lasītu. man patīk lasīt biezas grāmatas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
protams!!! apsolūti noteikti lasītu-tas taču ir Poters (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) bet tik bieza diemžēl nebūs...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.06 Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā... ![]() |
khe khe...ja taa grāmata buutu tik bieza, tad es taa nopriecatos, ka saaktu slienāties......
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.07.05 Kur: šausmu un murgu pasaulē. ![]() |
Visā nopietnībā: Jā! Jā! Jā! Jāā!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.06 Kur: Rēzekne ![]() |
Es lasītu kamēr apriebtos un paliktu neinteresanta.Protams es nezinu vai tā būs neinteresanta.
meiginātu izlasīt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.06 Kur: ☆ ![]() |
Diez ko Roulinga varētu tik daudz izdomāt priekš vienas grāmatas?
[spoiler]Laikam viņa prātā sajuktu.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) [/spoiler] Droši vien palasitu. Mēģinātu. Lielas aizdomas, ka visas neizlasītu. Nevar taču ar visu dienu sedēt un lasīt grāmatas... Šo rakstu rediģēja Maple: 30.08.2006 20:43 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.06 Kur: Meklē pusgarās zeķes zem krēsla. ![]() |
Vispār tas jau būtu nereāli labi ja būtu itk daudz lapaspušu tad nebutu ak a trešdien iešaku n piektdien pabeidzu piem. Jaukstasiņu princi man ta bija.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 Kur: Sapņu mākoņos ![]() |
Es taču esmu Harija Potera fane kāpēc es nevarētu izlasīt arī tik biezu grāmatu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
es esmu HP fane!!!
lai izlasītu HP jaunākos piedzīvojumus es varētu izlasīt arī biezāku grāmatu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.10.05 Kur: šeit, tepat un te ![]() |
Jā, vismaz kādu laiciņu būtu ko lasīt. xD
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
Nav runa tikai par HP - jo biezāka grāmata, jo ilgākam laikam pietiek, ko lasīt!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Wairaak ko lasiit.Tikai apsweicami.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.04 ![]() |
nju ja hp butu 2000 lpp biezs es no laimes tiesham apcuraatoss... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.04.05 Kur: maaja ![]() |
lasiitu-oligaati lasiitu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
roulinga nerakta garlaiciigas graamatas!!!!!!!!! ak, kaa es gribeetu tik biezu hp graamatu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/innocent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.05 Kur: Rising from the ashes... ![]() |
Es lasītu, ja biezums būtu lielāks kaut vai par 10000 lapaspusēm vai vēl vairāk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Jo biezāka grāmata, jo labāk! Īstenībā būtu forši, ja visas interesantās grāmatas būtu tik biezas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.05.2025 18:05 |