Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ziņu iesūtīšana

Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.

Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.

> "The Observer" izraudzītā
eyedam
iesūtīt 01.06.2005 18:25
Raksts #1

Neuzbilstamais
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 23.07.03
Kur: Latvija, Rīga
Klusais okeāns 2010

Viena no pirmajiem, kas izraudzīta piedalīties sestās HP grāmatas sagaidīšanas pasākumā (mēs par to rakstījām šeit) ar Roulingas piedalīšanos, ir 10 gadu vecā Rouzija Dženkinsa no Kambernoldas Skotijā. Viņa ir uzvarējusi The Observer rīkotajā konkursā un nevarot vien nociesties, kad varēs tikt uz skolu [tagad jau būs tikusi...] un to pavēstīt saviem draugiem, jo tikai tā viņa šo patīkamo jaunumu tā pa īstam spēs aptvert.

Kā raksta The Observer, Rouzija kopā ar pārējiem laimīgajiem 15. jūlija vakarā ieradīsies Edinburgas pilī zirgu pajūgā un īsi pēc pusnakts varēs klausīties Roulingas priekšlasījumu – fragmentu no jaunās grāmatas "Harijs Poters un Jauktasiņu princis".

Tad viņai būs visa sestdiena, lai izlasītu savu autores parakstīto grāmatas eksemplāru, un pēc tam piedalītos svinīgās pils vakariņās. Svētdien Rouzija kļūs par The Observer reportieri ekskluzīvajā preses konferencē (vairāk lasi šeit).

"Dž. K. Roulinga ir mana mīļākā rakstniece," savā konkursa darbā, kurā bija jāpastāsta, kāpēc dalībnieks gribētu tikties ar rakstnieci, saka Rozija. "Viņa padara visus teikumus patiešām labus un aizraujošus. Viņa mani ir iedvesmojusi vēlēties kļūt par rakstnieci, žurnālisti vai varbūt par skolotāju."

Vēl desmitgadīgā dalībniece kā iemeslu min to, ka grāmatas viņu iemācījušas nepaciest apcelšanu. "Harija Potera grāmatās Hermione un Rons visi turas kopā, kad Drako apceļ Hariju. Man tā skolā nav bijis, bet es zinu dažus draugus, kuriem ir."
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (1 - 3)
mazā peciņa
iesūtīt 01.06.2005 18:32
Raksts #2

Tvarsta pūķus Rumānijā

Grupa: Biedri
Pievienojās: 24.07.03
Kur: Rīga
Grafiķe 2005

Ak laimīgais bērns! Domājams, ka tas viņai bija ļoti liels pārsteigums un 10gadīgs bērns, ko tādu uzzinot bija ļoti, ļoti, ļoti priecīgs.

Bet viņas pamatojums pats par sevi bija ļoti labs, labi uzrakstīts.
Un domājams, viņa vēl pati varbūt nenojauš, cik tas pasākums ir īpašs, un cik īpaša viņa tagad ir.

Citiem veicas, citiem veicas mazāk (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

+Citēt rakstu
krikija:::
iesūtīt 01.06.2005 22:43
Raksts #3

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 26.03.05

Iespaidīgumu piedod patiešām tas, ka viņai tikai 10 gadi. Tikai var iedomāties var kā iespējam citi daudz vecāki cilvēki rakstīja savus gluži pārgudrus darbus, bet uzvarēja tāds vienkāršāks, patiesāks. Kas par veiksmi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/dance_a.gif)

+Citēt rakstu
saulove
iesūtīt 02.06.2005 16:31
Raksts #4

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 21.06.04
Kur: pašlaik šeit :)

Patiešām laimīgs bērns! Varu iedomātiesk ā viņa jūtas, jo es arī būtu sajūsmā. Prieks, ka vismaz dažiem būs šī laime būt tajā pilī, lasīt pirmajiem grāmatu un tikties ar aktieriem.
Par to apcelšanu arī ir taisnība.

+Citēt rakstu

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 06.06.2025 10:47