![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.01.05 ![]() |
Tā, vispirms vēlos teikt, ka ceru aktīvu jūsu piedalīšanos. OK? Okzzz. Sākam.
* Tātad: ir 1. septembris un jūs ierodaties akadēmijā un ejat iekārtot savas istabas. Par tālāko darbību tiks ziņots. * Spēles laikā katram tēlam tiks piešķirtas maģiskas spējas... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.04 ![]() |
Laiena apmulsusi skatījās uz Danielu. Jāmeklē gredzeni? Ko tādu viņa nebija gaidījusi... Jā man ir jautājums - cik daudz ir tie gredzeni? Viņa prasīja.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.10.03 ![]() |
Selene bija domiigi noskatiijusies, kaa Laiena uzveic spoku un tad ieklausiijaas vinjas un Daniela sarunaa. Neshkjita, ka pagaidaam staavoklis buutu paaraak nopietns, jo vinjiem vismaz bija iespeeja tikt aaraa. "Man arii ir jautaajums. Cik liels apmeers ir shai vietai?" Vinja jautaaja, paluukodamaas apkaart.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Arī Darina bija bišku apmulsusi no pēkšņā uzbrukuma un tad paskatījās uz Danielu. Jā man arī ir jautājums. Ja jau sakari ir sabojāti,bet visas šitās lietiņas darbojas ar skolotāju palīdzību, vai tev nešķiet ka ja pat mēs tos gredzenus atradīsim, portāls neidarbosies? Varbūt skolotājai tas būtu jāieslēdz bet viņa nevar? Kautkas nogājis greizi? Un mēs vairs neatgriežamies? Darina nespēja aopvaldīt daudzos jautājumus kurus vienkārši nevarēja pārtraukt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.01.05 ![]() |
(OOC: no šī jautājuma (par gredzenu skaitu) es cerēju izvairīties, jo nezinu, cik daudzi vispār vēl piedalās)
- Tie esot seši, bet varbūt ir arī kāds apslēpts gredzens, par kuru skolas vadība nezin. Vispār, viņi par tiem gredzeniem tā arī neko nav noskaidrojuši. viss ir miglā tīts. Gredzenu vara ir ārpus šīs pasaules, tāpēc tiem noteikti ir jādarbojas. Un šī pasaule esot apmēram tik liela, cik ASV. Iespaidīgi, ne? Daniels turpināja iet. Mežs palika aizvien retāks un retāks, līdz skolēnu priekšā bija liels un plašs tuksnesis. -To vēl tikai vajadzēja. - norūca Daniels. Kad viņš pagriezās, meža vairs nebija, bija tikai tuksnesis. -Vienkārši ideāli, esam tuksneša vidū, kā uz plaukstas. Bet tas taču mūs neapturēs? Viņš pasmaidīja un devās uz priekšu. Šo rakstu rediģēja Aeris: 31.05.2005 22:23 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.04 ![]() |
Laienai atkārās žoklis, kad viņa pamanīja milzīgo, sauso tuksnesi... Tieši tad viņa sāka nožēlot, ka nebija iedomājusies paņemt līdzi dzeramo. Ēē... Paklau, kādam līdzi ir kaut kas ēdams vai dzerams? Es, piemēram, nezināju, ka šis pasākums būs tik ilgs iecerēts, tāpēc arī neko nepaņēmu... Laiena nobažījusies teica
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Man ir! Darina no somas izņēma ````šķiti kas bija izrotāta ar kautkādiem dzīvnieku ilkņiem. Darina to pasniedza Laienai. Es jau arī nezināju ka būs tik ilgi. Forši mēs te klejosim kā pa visu ASV?! Darina bija sašutuši. Tad pasgriezusies pret Laienu viņa teica: Tur iekšā ir parasts ūdens,ja kas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nē, paldies, es negribu dzert. Es vienkārši interesējos. Ja šis tuksnesis būs liels, mums dzeramais no tiesas noderēs. Laiena atteica. Jā, tikpat kā mēs būtu apmaldījušies ASV, kura vienīgie iedzīvotāji būtu monstri un mēs būtu kā cūkas, ko apēst vakariņās. Tiesa gan, šīs cūkas ir bruņotas, atšķirībā no īstajām. Laiena smīnot teica, jusdama zobenu sitamies gar kājām.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Daniels pasmaidīja.
-Mēs neiesim kājām visu laiku. Šajā pasaulē ir arī transports. Tad Daniels plati pasmaidīja. -Runājot par transportiem... Skolēniem no mugurpuses sāka kaut kas tuvoties. Tas bija vilciens, kurš brauca pa smiltīm. Kad tas tika līdz skolēniem, tas lēni apstājās. No vilciena izkāpa pāris vecu un netīru elfu, kuriem bija atļukušas ausis un gari līki deguni. -Esiet sveicināti Tunijas provincē, ceļinieki! Mani sauc Bobs. -Un mani sauc Robs. -Mēs esam brāļi. -Kas jūs atvedis uz šo kluso un sauso vietu, ceļinieki? Pie kupeju logiem bija pielipuši vēl vairāki līki un ziņkārīgi deguni. -Laikam mums ir pa ceļam - ierunājās Robs. - mēs jūs varam aizvest. Līdz Zalienas robežai. Daniels pasmaidīja. -Ja jau mums visiem ir pa ceļam, tad mēs pieņemam jūsu dāsno piedāvājumu mūs aizvest. Draugi, kāpjam iekšā. Elfi ieleca vienā no kupejām un Daniels ar pērējiem tiem sekoja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Laiena kopā ar visiem iekāpa vilcienā un prasīja Danielam: Kas ir Zaliena?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Daniels atkal pasmaidīja:
-Tur viss ir zaļš, atšķirībā no šīs vietas. Ir vēl Lediena, kur ir auksts, Klaudiena, kura atrodas mākoņos, Metropa, kur ir daudz mašīnu un elektronikas...eeem..., un Tropiena, kur ir tropiskie meži. Laikam viss. Abi elfi saskatījās un pasmaidīja. -Nāciet, lūk ir brīva kupeja, kad būsim pie Zalienas, pasauksim. Elfi aizgāja un atstāja skolēnus vienus, kupejā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Laiena aizgāja un apsēdās pie loga. Viņai nebija ko darīt, tāpēc viņa vēroja tuksnešaino ainavu un gaidīja līdz kāds sāks runāt. Viņai likās, ka pirmais runāt sāks Daniels - viņš ir ļoti pļāpīgs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Darina bija noklausījusies par Zalienu,Ledienu,Klaudienu un pārējām. Viņa aizgāja sēdēt blakus Laienai. Tad iejautājās: Tu zināji ka te viss būs tik...es pat nezinu kāds, bet tik dīvains. Es domāju ka mūs aizsūtīs uz mazu vietiņu,nevis uz Ameriku un iedos pāris monstrus, un nekādus gredzenus nebūs jāmeklē! Darina pamāja arī Selenei lai viņa nāk te.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.03.05 Kur: riiga, aagenskalns ![]() |
heidija domiigi seedeeja kupejas stuurii. no kura gala gan saakt mekleet gredzenus? likaas diezgan bezceriigi. ja jau reiz monstrs bija iists, tad vajadzees kjerties pie lietas. vinja atspieda galvu pret diezgan neeerto atzveltni.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Kornēlija arī apsēdās kādā brīvā vietiņā aiz muguras Danielam.Viņa nemaz nebija kaut ko šādu gaidījusi,tagad Kornēlija bija burtiski iesprotstota virtuālajā pasaulē,ja vien šī vieta tagad varēaj suakties virtuāla.Iekārtojusies kaut cik ērtāk viņa mēģināja vairs nedomāt par sliktajām lietām,bet domāt par labajām,kaut gan tādas atrast bija ļoti grūti.Vismaz mums ir mantas un arī transports.Bet tad viņai prātā iešavās slikta doma - bet ja nu par vilcienu būs jāmaksā?!Naudu Kornēlija nebija paņēmusi līdzi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pāris stundas ceļojums bija mierīgs. Skolēni aizrautīgi sarunājās par dažādām tēmām, taču pēkšņi viņu sarunas kaut kas pārtrauca. Vilciens asi apstājās. Varēja dzirdēt citu kupeju durvis atveramies; ziņkārīgie elfi izgāja gaiteņos. Tad atkal viņi iegāja savās kupejās un aizvēra to durvis.
Gaitenī atsanēja ātri soļi. Skolēnu kupejas durvis atvērās un tur stāvēja Bobs un Robs: -Jūs tikai neuztraucieties. Tuvojoties smilšu vētra, tāpēc vilciens ir apstājies. Palieciet kupejā, labi? Abi elfi aizgāja. Aiz loga varēja pamanīt nelielu smilšu putenīti, kurš pēc brīža draudēja pieņemties spēkā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Lukass klusēdams sēdēja un domāja. Viņi bija nokļuvuši pasaulē, kur monstri bija īsti, kur vajadzēja atrast gredzenus, kaut kādus un tagad sēdēja vilcienā, kam tuvojās smilšu vētra.
"Vienmēr esmu vēlējie dzīvē redzēt īstu smilšu vētru," viņš pēkšņi ierunājās, "tikai nezinu vai šādos apstākļos." |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Daniels lūkojās, kas notiek aiz loga.
-Es arī nekad neesmu redzējis. Šajā pasaules daļā tā ir pilnīgi normāla parādība. Smilšu vētra pieņēmās spēkā. Tā plosījās un gribēja tikt iekšā pie pasažieriem. Tās spēks ir tik liels, pēc katra tās uzbrukuma, vagons notrīcēja. Iestājās kapa klusums. Tad pēkšņi sacēlās tāds putenis, ka dažiem vagoniem izsita stiklu. Atskanēja ātri soļi gaitenī. Tie bija tie pasažieri, kuru kupejās vairs nebija loga. Vērta aizvien vairāk pieņēmās spēkā. Daniels palūkojās pa logu. Tad viņš palūkojās uz citiem un viņa skatiens apstājās pie Kornēlijas. -Tava plauksta...tā spīd! Un patiešām, meitenes labā roka spīdēja blāvi dzeltenā krāsā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Laiena visu laiku bija skatījusies laukā pa logu, bet izdzirdējusi Daniela pēdējos vārdus, paskatījās uz Kornēliju. Lūk, tas ir kas jauns... It kā nepietiktu ar visiem šitiem monstriem, smilšu vētrām un gradzeniem, nu arī dzeltenas rokas... Laiena pesimistiski noteica. Viņa ar dīvainu skatienu nopētīja Kornēlijas roku un teica No kā tas varēja atgadīties?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Lukass novērsās no aizraujošā skata un paskatījās uz Kornēlijas roku, tad uz Danielu.
"Vai tas varētu būt saistīts ar tiem gredzeniem, kas mums jāatrod?" viņš pavaicāja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Kas...Ai,kas tas ir?!Kornēlija bija apstulbusi,ka visi skatieni bija pievērsti viāni,bet tad pamanīja dzelteno roku.
-Kas tas ir?!Ko tas nozīmē?! Viņa tiešām bija uztraukusies un mazliet nobijusies. -Vai tas ir kaut kas saistībā ar tiem gredzeniem? Varbūt jautājumu bija par daudz,bet tas,ka viņas roka pēkšņi kļūst dzeltena un mirguļo,un arī tas ka viņi tagad ir pasaulē kura ir pilna ar briesmoņiem,katru dienu neatgadījās! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 23:53 |