![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Aktieris, kas teelo Frodo nemaz nav idiots! Elaija Vuds (Elijah Jordan Wood) teelojis daudzaas filmaas. Vienaa no muusu TV kanaaliem pirms kaada laika raadiija "Haka Fina pidziivojumus", bet filmaa "Fakultaate" vinjsh vispaar ir galvenajaa lomaa.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.05 Kur: LV ♥ ![]() |
Es viņu arī nemazam nekad nebiju uzskatījusi par idiotu.. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: Manchester, UK. ![]() |
Ka vispar var teikt, ka kads ir idiots, pat vinu nepazistot? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
Pats galvenais- GP fani atradusies. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.12.05 ![]() |
Patiesiibaa filmas nekad neattaisno nekaadas ceriibas!!!! Filma nespeej paarspeet muusu fantaazijas teelus kuri rodas graamatas lasiishanas laika. Man filmas vienmeer likushas vilties!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
Man gan patiik shis aktieris, taads smukuliitsi - i like he. Man vinsh taa patiik, tikai izskata deel, vina zilajaas aciis(ja taa nav leecas) ir taada gaismina un spozhums un pats vinsh ir taad mazins, miilshu un smukinsh un kad vinsh smaida...(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
Viesis_Viesis_Līva_*_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
es atceros to filmu, kur viņš tēloja ar to Viens pats mājās puiku, tā filma bija baigā, bet beidzās manuprāt labi. Vispār Vuds ir tēlojis daudzās filmās un visas vinjas ir rādītas pa tv3, bet žēl, ka sen neviena nav rādīta, vienīgi vismaz parādīja filmu Katastrofa, tā bija laba, tikai Vudam tur bija drausmīga frizūra...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: Manchester, UK. ![]() |
Tu doma Good Son? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Tapec ir ari video nomas un veikali. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.06 Kur: kur gribu tur esmu ![]() |
Jā Elaijam ir patiešām daudzas filmas, kurās viņš tēlo, es daudzas esmu redzējusi, bet tā pa īstam man viņš patika tikai gredzenu pavēlniekā, bet idiots viņš nu nav nekādā gadījumā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.05 Kur: Ciemos pie Toma Bombadila.... Senmežā...... ![]() |
Esmu redzējis daudzas viņa filmas.Un teikt ka viņš or idiots, nu nezinu diez vai.GP viņš tēoja patiešām labi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.06.06 Kur: Kedās, atsaldē kājas. ![]() |
nu man vuds pec izskata nepatik!
man loti nepatika GP vinja tela raxturs!GP man vinju gribejas nožmiegt! nu katram savas domas-citam patik, citam ne! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.06 Kur: kaut kur jau noteikti esmu... ![]() |
16. julija Elaidza Vuds ciemojas Giffoni Film Festival, kur atbildeja uz bernu uzdotajiem jautajumiem.
P.S. Ak, sis zilasa acis! Vins bija tikai dazu metru attaaluma... P.S.S. Ceru, ka sada pavediena jau nav, un ka es rakstu pareizaja vieta. Ciao. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.08.06 Kur: ciemos ![]() |
Cika jauki ka vinjsh bija dazju metru attaalumaa....
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Vai vinjs izskataas tik pat labi kaa filmaa? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Kurš te Eliju sāka saukāt par idiotu?!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/dwarf_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif)
Viņš nav pelnījis tādus vārdus. Un vispār kā var šitā runāt par cilvēku, kuru nemaz nepazīst?! Tikai tāpēc, ka kaut kas viņā nepatīk [izskatā, tajā kā viņš spēlē] nedod nekādas tiesības viņu apsaukāt. Fui, man kauns par tādiem cilvēkiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) Šo rakstu rediģēja Andromeda: 06.08.2006 13:21 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Elija noteikti nav idiots! Cik lomās viņš nav labi parādijis labu sniegumu! Tas tāču ir smags darbs,šaubos,vai vairākums varētu nospēlēt labi kaut mazu lomiņu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) . Es neesmu par viņu stāvā sajūsmā,bet viņa darbu novērtēju.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
Haklberijs Fins,Labais dēls un Fakultāte bija labas filmas ar lielisku artiertēlojumu.Un E.Vuds parādīja labu sniegumu.
Bet GP Frodo loma bija nekāda..Bāls un neizteiksmīgs tēls.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 16:05 |