![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 Kur: on my way to greatness ![]() |
Zinu, ka shaadu testu ir miljoniem, bet tomeer buutu interesanti uzzinaat, kas kursh sanaaca....
My Slytherin pride! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:http://nimbo.net/quiz/slyth.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.01.06 ![]() |
esmu sliidenii (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.06 ![]() |
Congratulations on making Slytherin!
Nu vai ziniet! Ar šiem testiem man patstāvīgi tiek jaukta galva un man jāskaita skaitāmpantiņš lai atbildētu uz pēdējo jautājumu, bet es jau nesūdzos... |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.06.06 Kur: Pasaules mala ![]() |
Es sanaaku neta Grifindors, neta elshpuutis. Visu izskjir peedeejais jaut.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.07.06 Kur: Own no weaknesses or faults. ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
(IMG:http://nimbo.net/quiz/slyth.gif)
Es pavism godīgi atbildu taisnību! Nemeklēju tur savu iznākumu! Man piemēram patīk Maksūra un melna krāsa,bet es tik un tā tiku Slīdenī.. Un es vispār nekad nemeloju..Nu gandrīz nekd.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.05 Kur: Rīga ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.06 Kur: Rīga,Latvija ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.09.05 ![]() |
my slytherin pride (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif)
(IMG:http://nimbo.net/quiz/slyth2.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.08.03 ![]() |
Kraukļnags...
tā jau man likās.. man liekas, ka pedejais jautajiens izskir visu... Šo rakstu rediģēja Anna: 30.08.2006 09:49 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Griffindor (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.06 Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā... ![]() |
Congratulations on making Ravenclaw!
...nuu nav jau ne vainas... ...man ar taa liekas...par peedējo jautajumu... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.12.06 ![]() |
jāa.. grifidoraa
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.06 Kur: ..after the sunrise.. ![]() |
Congratulations on making Ravenclaw!
ahh, pēdējais jautājums jau nu ir labs. Un vispār jau viņos visos varēja labāk nomaskēt tos torņus - kurš attiecas uz kuru jautājumu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.06 ![]() |
Hmm..Kraukļnags ..varbuut..lai gan nezinu gan, cik tas tests vareetu atbilst...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 ![]() |
Slīdenis es esmu bet es jau zināju, visi testi šito saka.
Šo rakstu rediģēja Optimisma iemiesojums: 12.12.2006 16:19 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.06 Kur: In the middle of Crossroads ![]() |
ha ha slyderin (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
Congratulations on making Slytherin!
So basically, you're cunning, ambitous, and willing to use any means to meet your ends. Lots of people think Slytherins are cold, evil, heartless people.. and although some are, some are not. Slytherins are the most misunderstood people.. You're not all evil! We're misconceived and misunderstood, and have been given a bad rep.. The movie makes us look terrible. People just have this thing about people about ambition.. Hmm.. Well, you know you're the best, so I guess it doesn't matter. Gryffindor may beat you at everything.. but you still keep trying! COME ON, SHOW SOME SLYTHERIN PRIDE! Šo rakstu rediģēja Cecilia: 14.01.2007 19:03 |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 03.01.07 ![]() |
Es ar Grifindorā.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.06 Kur: ☆ ![]() |
Nebiju to gaidījusi..
(IMG:http://nimbo.net/quiz/slyth2.gif) Atbildēju godīgi. I guess. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Šo rakstu rediģēja Maple: 15.01.2007 20:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.06.2025 04:45 |