![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 Kur: on my way to greatness ![]() |
Zinu, ka shaadu testu ir miljoniem, bet tomeer buutu interesanti uzzinaat, kas kursh sanaaca....
My Slytherin pride! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:http://nimbo.net/quiz/slyth.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.01.06 Kur: Cēsu rajonā ![]() |
OoOoOo..... es ar' tiku Grifidorā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) (IMG:http://nimbo.net/quiz/gryffindortop.jpg) Congratulations on making Gryffindor! Basically, you're brave, daring, chivalrous, and pretty much.. an all around good person. Of course, some see you as a goodie-two-shoes. But hey, it's true! You're really good at winning, and normally always come out as the hero. Everybody likes you.. except, maybe, the Slytherins. You're too perfect. No, really.. You're too perfect. It's annoying to watch you win, repeatedly. Oh well. Be proud anyway. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.05 Kur: he he tew aiz muguras! :) ![]() |
grifidors! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) wuhuu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) laps Basically, you're brave, daring, chivalrous, and pretty much.. an all around good person. Of course, some see you as a goodie-two-shoes. But hey, it's true! You're really good at winning, and normally always come out as the hero. Everybody likes you.. except, maybe, the Slytherins. You're too perfect. No, really.. You're too perfect. It's annoying to watch you win, repeatedly. Oh well. Be proud anyway
Šo rakstu rediģēja xbloodyangelx: 09.05.2006 20:39 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.12.05 ![]() |
ahh...mans miiljais labais Sliidenis es jaw domaju ka tikshu krauklii
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.06 Kur: my private imaginary world ![]() |
Grifidorā!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.01.06 Kur: Netalu no hercoga Jekaba.... ![]() |
Krauklanags. Un atbildeju visu godigi. Bet starp citu, to testu nav jegas pildit. Tu tiec taja torni , kuru tu pedejaja jautajuma atzime. Varteikt - kura velies. Bet viena skollinja, bija dala no sita testa. Tiesam viegli visu pateikt....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 Kur: Balvi ![]() |
esmu grifindora!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.04 Kur: cūkkārpā preperē ņurcragu šņākakšus ![]() |
Tas, kas es esmu! JUU! Man likaas, ka tas ko nosauc peedeejo arii tiek, nevajadzeeja visu testu pildiit! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
(IMG:http://nimbo.net/quiz/raven.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 Kur: Pie Cerības ![]() |
Esmu Kraukļanags - tā jau arī domāju...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.06 ![]() |
es tiku grifidoraa....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.06 Kur: vasaras apreibinaata ![]() |
Hmm... Kraukljnags.....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.04.06 Kur: Mājās ![]() |
es esmu gridorā
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.06 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.05 ![]() |
Kraukljanags...Nu jaa...bij paredzams... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
Grifidorā! Super! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
(IMG:http://nimbo.net/quiz/gryff2.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.10.05 Kur: šeit, tepat un te ![]() |
Kraukļanags. Jā. Man jau patīkās tas tornis. Aha. Bet vai gadījumā svarīgs nav tikai pēdējais jautājums? Man liekas, ka pēc tā nosaka kurā tornī.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.06 ![]() |
Duh... No galvas jau zinu, kas man sanāks citos testos. Ā, bet tas ir labi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
SLYTHERIN, HERE I COME! Šo rakstu rediģēja Serpensortia: 21.06.2006 15:46 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.06 Kur: nav tava daļa Lecīgākais forumietis 2006 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.12.05 Kur: Aiz vēja ģenerātora. ![]() |
Nju protams ka sliidenis
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
Kurš būtu domājis grifindors. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.04.06 Kur: Jūrmala, Kauguri ![]() |
Es grifondoraa!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.06.2025 12:03 |