![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.04 Kur: Savā mazajā iedomātajā sapņu pasaulītē,kur nekad nenotiek kaut kas ļauns. ![]() |
26.maijā,es absolūti grēcīgais biedrs saņēmu 40 procentus un biedri- grupu. Par masveida reklamēšanu. Nesākšu gānīt tos,kuri man nosūdzēja,bet tikai gribētu zināt-vai nav tā kā laiks noņemt to biedri- grupu,ja ir pagājis tik ilgs laiks?
Prasītu to gan caur e-pastu,bet šo adresi atrast nevaru. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
Un kur ir "Es esmu apzinājusies savu kļūdu un vairs tā nedarīšu"? Jeb tu darīsi? Jo laiks noņemt procentus pienāk tikai tad, kad biedrs ir apzinājies savu kļūdu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 04.10.03 Kur: Rīga, Jēkabpils ![]() |
1. Kurš gan pārbauda e-pastus? Lieto PZ.
2. Pirms mēģināji ko tādu pieprasīt, būtu vismaz noteikumiem atbilstošu avataru uzlikusi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
CITĀTS(erty @ 06.08.2006 12:57) [snapback]1017306[/snapback] 1. Kurš gan pārbauda e-pastus? Lieto PZ. 2. Pirms mēģināji ko tādu pieprasīt, būtu vismaz noteikumiem atbilstošu avataru uzlikusi. Pirms mēģini ieteikt biedram lietot PZ, būtu vismaz paskatījies, kādā biedru grupā ir šis biedrs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Biedri- nevar lietot PZ. Šo rakstu rediģēja Siri: 06.08.2006 12:28 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.04 Kur: Savā mazajā iedomātajā sapņu pasaulītē,kur nekad nenotiek kaut kas ļauns. ![]() |
Un jūs tiešām tā uzreiz ticētu,ja es teiktu,ka apzinos savu vainu? Varu jau pateikt,ka apzinos,bet...šaubos,vai tā vien man kāds uzliktu normālu grupu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Ja šaubītos, tad taču nebūtu sākusi par to runāt. Turklāt vēl publiski.
Jāpiebilst, ka publiski gan savu procentu lietas forumā apspriest nevajadzētu. Turpmāk, lūdzu, par to runā ar regulatoriem privāti. eyedam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 28.05.2025 22:34 |