![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Manis jau agrāk minētajā krievu poterfanu lapā http://muggleborn.narod.ru/index.htm ir izsludinājuši konkursu par to , kas varētu kļūt par Strupa līgavu, ja viņš tiešām iemīlas. Tēli droši vien var būt, kādi vien patīk.
Es NEAICINU piedalīties un arī pats NETAISOS piedalīties, bet interesanti būtu uzzināt visu domas šajā jautājumā? Gan nopietnās, gan humoristiskās. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Strupam gan newareetu buut liigava...bet...Man nezkaapeec liekas, ka vinjsh miileeja Liliju Evansu...
Tas ir vēl viensizskaidrojams iemesls par naidu pret Džeimsu... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Riiga:) ![]() |
manupraat vinju vareetu iemiileet tikai kaada mikstuuru miiljotaaja,, kurai looti patiik viiriesi ar gariem, taukainiem matiem, liiku degunu utt...un ja vinji apreeceetos vinjai uzvaards buutu Strupe....nabadziite...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
Es Strupam dotu Bellatrisi...
Viņi abi necieš Hariju un visu viņa ģimeni.Viņiem vismaz būtu jauna nodarbe "Harija Potera nīdēju klubs ģimenes lokā" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.04 ![]() |
Nu kābūtu ar kādu, kura būtu klusa, tāda, kas izlīdzinātu viņu attiecības un kas parādītu viņam, kā tas ir - būt mīlētam.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.04.06 ![]() |
Strups varētu būt kopā ar Bellatrisi...
Neviens no viņiem necieš Hariju. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.05 Kur: he he tew aiz muguras! :) ![]() |
es domaaju, ka viņš varētu salaist ar mošķi... nedaudz gejiski, bet vinji kopā labi izskatiitos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 Kur: Pie Cerības ![]() |
Man ir ideja - Lūcijs ir cietumā, tātad Narcissa (viņa sieva) varētu precēt Strupu. Man neliekas ka Strupam būtu kas pretī pret Drako uzņemšanu savā mājā...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.04.06 ![]() |
Strupa liigava vareetu buut ..........
........Taa tur Bella vai Bellatrise(laikam jau shitaa) Jaa taa vareetu buut Bellatrise. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.12.05 ![]() |
Ewzz, es domāju ka viņam varētu iegodēt vienu no PAZEMJIEM........būs atbilstoši viņa izskatam!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.03.06 Kur: Mājās. ![]() |
Nu varētu jau iesmērēt jau Mokšķi, vai uzdāviāt viņam piepūšamu lelli[*bik ieņirdz*], bet tas būtu par ļauni. Viņam piestāvētu Bellatrise, lai gan viņai Strups nepatīk, vai arī Narcissa. Vienīgi žēl Lūcijs un Drako. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Šo rakstu rediģēja za4iic(ai kaa dievinu Drako):**: 20.04.2006 18:51 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.10.05 ![]() |
man jau patīk variants, ka strups ieliek kloķi lūcijam un noceļ viņam narcisu...
bella varētu būt līgavas māsa, bet vaidu vaira un mosķis varētu būt vedēji... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) tās tik būtu kāzas...=) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.12.05 ![]() |
CITĀTS(mazaa13 @ 21.04.2006 17:34) [snapback]615816[/snapback] man jau patīk variants, ka strups ieliek kloķi lūcijam un noceļ viņam narcisu... bella varētu būt līgavas māsa, bet vaidu vaira un mosķis varētu būt vedēji... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) tās tik būtu kāzas...=) pilnībā piekrītu!!! Bet vai narcissai patiktu stups? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
CITĀTS(Sauron @ 12.08.2003 13:05) [snapback]5186[/snapback] nabaga strups |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
CITĀTS(Sauron @ 12.08.2003 13:05) [snapback]5186[/snapback] Luuk piekriitu shim (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Tas tik buutu labais skats...protams vinju kaazaas peidaliitos arii maardzzas tantes "jaukie" sunjukinji (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bet vai narcissai patiktu stups?
viņa zin, ka strupam ir normālas attiecības ar voldemortu, un taa viņa varbūt varētu būt aizsargātāka... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
as atvainojos, tas bija domāts kā:
CITĀTS Bet vai narcissai patiktu stups? viņa zin, ka strupam ir normālas attiecības ar voldemortu, un taa viņa varbūt varētu būt aizsargātāka... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
Severuss un Narcissa ..... vai tomēr ..... Severuss un Bellatrise
kuru no māsām izvēlēties??? Gaišmataino vai tumšmataino? nu man liekas ka drīzāk Bellu, jo tad viņi varētu kopā nicināt Hariju. tikai tam ir viena problēmiņa, uz bellu tēmē arī Voldemorts. tā kā tur sanāktu cīniņš. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Es nespētu iedomāties Strupu iemīlējušos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) .Viņam varētu būt aprēķina laulības. Kāpēc gan Strups nevarētu būt gejs?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.09.06 Kur: man neļāva okupēt Marsu, es okupēju Saturnu. ![]() |
Nesaprotu kāpēc visa pasaule grib HP personāžus vienu ar otru aprecināt, tas jau nav romāns. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Nedomāju,ka Strups vispār ar kādu aprecēsies un pat ja tā, tad visdrīzāk ar kādu no nāvežiem(vienalga kurā dzimumā). |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
man liekas ja viņš ar kādu aprecēsies, tad tas būs kāds kurš grāmatā vēl nav parādījies...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 18:15 |