![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 Kur: rīga ![]() |
Spēles noteikumi.
Katrs (izņemot pirmo) vispirms pajautā jautājumu, tad uzraksta kādu atbildi (ne uz minēto jautājumu). Jautājums ir domāts iepriekšējā raksta atbildei, bet atbilde savukārt būs uz nākamā raksta jautājumu (kuru vēl, protams, zināt nevar). Ja šo nesapratāt, paskatieties piemērus, tad gan jau taps skaidrs. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Cik reizes naktī pamodies no tās kaukoņas aiz loga?
Stāvēju uz galavas un žonglēju ar pēdām. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
Atgādini, kāda bija tava meditācijas metode?
Jo es ilgi nedzīvošu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Atgādini man, kāpēc tu to dari?
Līķītis iepakojumā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.08 Kur: bērnudārzā. :D ![]() |
Kas ir tavs iecienītākais deserts?
Šokolāde saldējumā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.08.06 Kur: tur kur putni dzied. ![]() |
kas tev ir saķepis zobos?
miķelis |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kā sauc jaunāko hekejistu ar uzvārdu Rēdlihs?
Ziloņtārps. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.08.06 Kur: tur kur putni dzied. ![]() |
kas ielīda ausī makgaiveram un izēda viņa smadzenes?
recesija (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.10 Kur: Skaistākā vieta uz pasaules ![]() |
Nosauc svešvārdu, kuru neviens cits nezin, kā vienīgi tu.
Ģeometrija. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.04.10 Kur: kautkur, nezin kur........ ![]() |
Man nemiilaakais maaciibu prieksmets skolaa?
N'ac pie manis katr'a laikaa... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.10 Kur: Skaistākā vieta uz pasaules ![]() |
Kad es varu pie tevis aiziet?
"Waka waka"- Shakira |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Kas ir tas, kas tagad skan?
Čuksti Tavai dvēslei. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kas ir tas, kas skan katra sirdī visklusākajā brīdī?
Drako Malfojs |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.12.09 ![]() |
Kā sauc to blondo zēnu?
Discworld |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.06 ![]() |
pasaki man kaut ko, kas man neko neizsaka, labi?
pretjautājums |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.08 Kur: bērnudārzā. :D ![]() |
Tu zini, kas mani kaitina?
matu gumija. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kas bija tas, ko tev uzdāvināja dzimšanas dienā?
Avanterra |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.09 ![]() |
Kāda planēta tev šķiet viss dīvainākā?
Sapnis... |
|
|