![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 Kur: rīga ![]() |
Spēles noteikumi.
Katrs (izņemot pirmo) vispirms pajautā jautājumu, tad uzraksta kādu atbildi (ne uz minēto jautājumu). Jautājums ir domāts iepriekšējā raksta atbildei, bet atbilde savukārt būs uz nākamā raksta jautājumu (kuru vēl, protams, zināt nevar). Ja šo nesapratāt, paskatieties piemērus, tad gan jau taps skaidrs. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.04 ![]() |
Ko teica Rons Hermionei, kad Blēžkājis ieņaudējās?
Profesor, es redzēju kartē Pīteru Sīkaudzi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.08.03 Kur: Visur kur... ![]() |
Ko teica Strups 4 gadu vecumā melno burvju bērnudārzā?
Nē! Tikai ne cūkas degunu! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.04 ![]() |
Ko sauca Hagrids, kad ieradās bende, lai nonāvētu viņa mīl''ako cūku?
Tā ir augstākā maģija, Harij. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.06.04 Kur: virs zemes ![]() |
Ko Sirdsaakjis teica, kad bija "izaarsteejis" Harija roku pēc kalambola machaa guutaas traumas?
Nee, luudzu ejiet prom!!! labaak aizvediet mani pie medmaasas! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ko teica Harijs, kad pie viņa pienāca Ambrāža ar zizli rokās un teica: es tevi nogalināšu!
Pat Pamata eksāmenos burvestībās tā vēl nav jāmāk. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.04 Kur: Duh?? pie datora,kur citur? ![]() |
kO TEICA MAXUURA KAD hARIJS PAARVEERTA STRUPU PAR ARNOLDU SHVARCNEGERU?
ooo, Ron, |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ko teica hermione, kad ieraudzīja Rona jaunās zaļās apakšbikses.
Es tevi ienīstu, tu esi vienkārši atbaidošs!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Universālais kedmāsters ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.04 Kur: skype ![]() |
Ko teica Rons, kad ieraudzīja Kašķi?
Ak. Mans. Harijs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ko teica Vīzlija kundze, kad ieraudzīja Grifidora ģīmetni pie sienas Dumidora kabinetā.
Es taču biju tev labs draugs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.04 Kur: kastē un betonā ![]() |
Ko teica Strups iemesdams savu mīļāko trīctārpu burbuļojošā mikstūras katlā?
Viņa taču vakar jau nomazgājās! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Harijs uztraukts teica Filčam, kad viņš Ronam lika atkal noberzt bruņas (vajag taču mājkalpotāju iegadaties (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) )
Paskat tik! Tie aug acīmredzami! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
ko teica Maksūra, kad rādīja Fadžam skolēnus lielajā zālē?
Viņi taču tevi neatlaida vai ne? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.04 Kur: kastē un betonā ![]() |
Ko teica Harijs Dobijam, kad viņš pēkšņi bija uzradies pēc vizītes Malfoju mājā?
Cik smuks, un vēl smaida! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.04 Kur: Riiga ![]() |
To nodomaaja hermione pirmo reizi ieraugot Malfoju.
Es nevaru saprast kas man tur vislaik kasaas. Šo rakstu rediģēja Zanish&Sharlotish: 30.06.2004 10:42 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ko taica Goils pirms Slīdeņu tornī atklāja pedikulozi?
Viņš taču nav agresīvs, vai ne! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.04 Kur: Riiga ![]() |
Harija vaardi kad vinjsh uzzinaaja ka Dumidors ir skolas direktors.
Juus laimiigie es nekad to nevaru dariit! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ko teica Rons pamanīdams Fredu un Džordžu laimīgi atgriežoties kāju mazgāšanas
Paga, kas tas īsti bija? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.04 Kur: šūpuļtīklā zem bumbieres... ![]() |
Teica Rons atgriezdamies no Cūkmiestiņa.
Nolāpīts, ir gan! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Hariojs jautāja sev: tas taču nav Strups?, ko atbildēja
Es strādāju Cūkkārpā vairāk nekā 10 gadus. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Taa atbildeeja Maksuura kad Hermione vaicaaja vai te kaads straadaa par apkopeeju.
Tev ljoti labi iznaak. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 01:19 |