![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
staastiet par to saviem draugiem radiem pazinnaam teetiem un maaminnaam
daudz veel kas ir neskaidrs un pat nosaukums veel nav iisti izdomaats taccu ir zinaams ka speele buus un visticamaak otrajaa augusta nedeellaa taapat ir zinaams ka taas buus visu laiku labaakaas trollu naktis jo ir grandioza GM komanda ir grandioza velme uztaisiit grandiozu speeli un galvenais ir grandioza velme dariit to atkal un izbaudiit no sirds VARI SAAKT PIETEIKTIES SPEELEESSANAI (rases un siikaaks info buus veelaak jo ir izstraadaassanas stadijaa (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) ) Šo rakstu rediģēja aivvv/green wind: 29.03.2005 22:36 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.04 ![]() |
Augusta 2. nedeelja? Tas ir uzreiz peec "Celja", ja?
Es piesakos! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 13.07.04 ![]() |
*Sāk spārdīt sienu, norauj kalendāru, iebāž galvu ledusskapī*
*$%&*(%(#(&^()(_*(*^$#@@ Man tieši tad jābūt laukos (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) Laikam nāksies sūtīt ratā visus savus radagabalus....Mietu..tikai mieru... Nu, es jau laikam esmu pieteikusies, pat leģendu aizsūtīju (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Gan jau arī uz šīm būšu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Zemāk atrodamā informācija ir mans personiskais subjektīvais viedoklis un domas, ko vēlējos izteikt par spēli. Aicinu arī visus pārējos TN GMus izteikties šeit par topošo spēli tīri no sava subjektīvā viedokļa, lai spēlētājam ir priekšstats kādi(un kuri) cilvēki tad taisa šo spēli.
[========================================] Heh, informācijas noplūde, sasodīts...mēs šitā slēpām a jūs..sasodītie paparazzi, izošņāja un safočēja kompromitējošus kadrus! Bet, ja nopietni, sīkāka informācija sekos itin drīz, tāpat kā oficiāli anonsi un pārējās lietas. Vilcināšanās ar informāciju saistīta kā reiz ar vēlmi pēc iespējas potenciālajam spēlētājam labāk un saistošāk pastāstīt par topošo spēli. Tuvākajā laikā saņemsiet informāciju no mums - TN GMiem par katru lauciņu, kas ir viņu pārziņā. Es ceru, ka Tija Jums interesanti, pastāstīs par ekipējumu, apģērbu, Laura par konceptuālo spēles nostādni (ko gaidīt no spēles?), es, Mārtiņš par spēles pasauli un Kaspars - par ieročiem, kauju sistēmu. Ja ir kādi jautājumi, droši "postējiet" tos šeit, lai arī visi citi redz. Jautājiet visu, kas ienāk prātā, kāds no GMiem noteikti centīsies sniegt atbildi, ja tas būs iespējams. Tad nu, gaidām jūs visus, lai kas arī jūs nebūtu - piedzīvojumu meklētāji, ceļotāji, kareivji vai intrigu vērpēji - uz jauno TroļļuNakšu spēli augustā. Mēs gribam, lai jaunajā sērijas spēlē ikvienam spēlētājam būtu iespēja nodarboties ar to, ko viņš grib darīt RPG un iejusties TroļļuNakšu pasaulē. No savas puses varu apsolīt un visā TN GMu komandā - cik man nācies redzēt - valda vienota attieksme, ka spēlei jābūt daudzpusīgai. Ja jums šķiet, ka TN spēle ir tikai trula dauzīšanās ar būfediem, tad topošā spēle ir mūsu izaicinājums šim stereotipam. Viens no spēles pamatkonceptiem, ko Jums sīkāk izskaidros Laura - tā ir balstīšanās uz četriem vaļiem, kuri aptuveni ieskicējami, manuprāt, šādi - iespēju tapt ierautam interesantos grāmatu, filmu un galda RPG cienīgos piedzīvojumos un ceļojumos, iespēju attīstīt savu tēlu (tieši tā!), iespēju plecu pie pleca cīnīties varenās kaujās, kas ieies pasaules vēsturē, iespēju kļūt par pelēko kardinālu - iegūt varu un manipulēt ar visu spēles pasauli bez zobina, tik asu prātu. Bet pats galvenais - to darot nenozaudēt piekto elementu - Holy phun jeb spēles prieku. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 13.07.04 ![]() |
Allrighty then..
1)Cik ilgi spēle notiks? Negribētos pieredzēt to pašu,ko iepriekš, kad spēles laikā pēkšņi paziņoja, ka TN beidzies. 2)Ar ko jārēķinās, braucot uz šo pasācienu? 3)Cik liels būs spēles laukums?Kaut vai apmēram...ceļošana aizņēma lielāko daļu laika, turklāt bija sasodīti nogurdinoša un ilga. 4)Visbeidzot - Ja izdodas kādu pierunāt, tad var šamejo ņemt līdzi? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Es neatteiktos parakstīties uz ko tādu, jo tas ir super!
Es piesakos... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
*sheit un turpmāk es izsaku informāciju, kas ir manā rīcībā un labprāt aicinu pārējos GM papildināt/labot manus izteikumus*
1)Cik ilgi spēle notiks? Negribētos pieredzēt to pašu,ko iepriekš, kad spēles laikā pēkšņi paziņoja, ka TN beidzies. Nea, tā nebūs. Plānojam uz 3-4 dienām. 2)Ar ko jārēķinās, braucot uz šo pasācienu? Ar ļoti daudz ko. Sāksim ar to, ka jārēķinās, ka jābūt gana vecam, jo ir vecuma ierobežojums. Jārēķinās ar faktu, ka šī spēle, lai arī tiešs TN,TN2, TN3 pēctecis, tomēr nav tā pati spēle. Kā jau teicu, TN4 nebūs un šī spēle nav TN4 - ir gan cita vieta, gan laiks, gan sižets, gan tēli, gan arī koncepcija. Jārēķinās, ka spēlē būs izvēle tikai starp divām grupām - vai nu troļļi vai ziemeļnieki. Jārēķinās ar to, ka spēlē patiesībā būs divas paralēlas spēles - troļļu un ziemeļnieku, pie kam abām pusēm būs līdzvērtīgs "geimplejs" - gan kvesti, gan intrigas, gan kaujas, gan piedzīvojumi. Jārēķinās ar to, ka ieroču ar sitiena bonusiem praktiski nebūs, tas ir, jebkurš ierocis nodara -1. Jārēķinās ar to, ka jūs visticamākais nevarēsiet sākt spēli kā kaut kāds kruts tēls (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) . Jārēķinās ar daudz ko - tā var turpināt gari un dikti, bet tā informācija nāks pamazām no visu GMu "atskaitēm". 3)Cik liels būs spēles laukums?Kaut vai apmēram...ceļošana aizņēma lielāko daļu laika, turklāt bija sasodīti nogurdinoša un ilga. Precīzi nav iespējams pagaidām pateikt, bet ir vēlme, lai tas būtu diezgan liels. Personīgi es jau nu skatos uz kaut ko lielāku kā TN1-3 poligons, bet kā būs īstenībā, to rādīs laiks. Ceļošana noteikti būs nogurdinoša, taču neviens tev neliek ceļot:), ja nevēlies. Atdzimšanas jautājumi ir sarežģīta lieta, taču viens no pamatprincipiem, par ko - manuprāt - esam vienojušies, ir tāds, ka TN3 stila atdzimšanas staigāšana īsti nebūs. Bet tas nenozīmē, ka atdzimt būs viegli ātri un bez sekām. 4)Visbeidzot - Ja izdodas kādu pierunāt, tad var šamejo ņemt līdzi? Teiksim tā - es varētu izsludināt balvu (individuāli) tam, kas uz spēli ataicinās visvairāk cilvēku:). Es ceru, ka kļuva skaidrs, ka aicināt var un mēs būsim ļoti priecīgi, ja jūs piesaistīsiet spēlei arvien jaunus un jaunus cilvēkus. Akcija "Paņem līdzi radus un draugus uz TN" turpinās. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.03.05 Kur: Kaut kur starp zemi un mākoņim... ![]() |
Cik ilgi spēle būs un kas tajā notiks? Es piesakos!
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
CITĀTS(Zeltiņš @ 29.03.2005 16:38) Cik ilgi spēle būs un kas tajā notiks? Es piesakos! Izlasi augšējo postu. Vienu virs tavējā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.05.04 Kur: Bedrē. ![]() |
Jā, diemžēl baumas ir apstiprinājušās un jūs būsit spiesti pieredzēt vēl vienu projektu, ar kodēto nosaukumu TN, ja vien savā neuzmanībā nepieteiksieties.
Kā ierasti, nabaga GM cenšas labot kļūdas, kas tika bagātīgos daudzumos pielaistas iepriekšējās spēlēs. Ja esat kādu pamanījuši, dodiet ziņu. Mūsu mērķis ir lai cilvēki labi pavadītu laiku. Interesanti un saturīgi. VISI cilvēki, kas ir uzdrošinājušies atbraukt. Bet GM diemžēl nav visspēcīgi un tāpēc PC, lai viņiem pašiem un arī visiem pārējem nebūtu garlaicīgi ir jāievēro daži noteikumi: 1) Gatavojies spēlei laicīgi, un paziņo kas Tu vēlies būt. Ja esi pieteicies priekšpēdējā vakarā, esi gatavs būt Jānis Ziemeļnieks bez īpašām pazīmēm un mērķa šai pasaulē. 2) Aizej uz kādu boofed treniņu. Tie ir bez maksas, notiek samērā regulāri un nevienu nedzen projām. Tev pašam būs interesantāk batālijās. 3) Aizmirsti par dzimumu diskrimināciju. Jebkura pēc paskata daiļa un vārga būtne var būt apburoši nāvīga ar ieroci rokās. 4) Ja jums liekas, ka GM ir sasodīti muļķi un nekā nesaprot, sakiet to PIRMS spēles, spēles laikā, kad esat ar GM DIVATĀ un netraucējat spēli citiem spēlētājiem. Bet noteikti pasakiet. Es lūgšu visus atcerēties, ka mēs nelarpojam vieni paši. Parūpēsiemies par savu ietērpu, lai tas būtu atbilstošs un nebūtu ikdienišķs. Džinsi, botas un T-krekls, kam virsū pārmests apšaubāmas izcelsmes apmetnis, nav LARPa apģērbs. Atstājiet to HP datorspēlei. P.S. Visi laipni gaidīti! Nebaidieties pieteikties un darboties! Vēl nevienam nav atteikts piedalīties un visticamākas, ka tā būs arī turpmāk. Tija. Šo rakstu rediģēja K...: 29.03.2005 16:00 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.05 ![]() |
Kas ir ar tiem vecuma ierobežojumiem? Bet ja fiziskais neatbilst garīgajam vecumam? T.i. ja persona apgalvo, ka ir gudrāka par vidusmēra popkultūras apžilbināto tīni? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
A noteikumi saglabāsies apmēram tie paši kas iepriekš? Es domāju attiecībā uz food zagšanas atļauju un cita veida kaitniecību.
Kādas apmēram solās būt izmaksas par ceļu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Noteikumi būs jauni, bet bāzēti uz TN3 noteikumiem. Par tiem parunāsim, kad pienāks laiks, bet jā, food spert varēs. Tiesa, tiem, kas sakjer galvu un saka, ka vinji neediis ko pagadaas - liidz galam nav apstiprinaats, bet diezgan droshi, ka speelee buus iespeeja kaut kaadas savas mantas noglabaat iipashaa vietaa aarpus teritorijas un speeles laikaa taas pasuutiit ar tirgonju paliidziibu (par in-game naudu). Taadeelj tiem, kas veeleetos piedaliities speelee kaa tirgonji, buus taada iespeeja, jo - IMO - tirgotaajam shaadaa situaacijaa paraadaas liela noziime. Jaa, tirgoni var aplaupīt. Taapeec paraadaas jeega vinjam/ai algot savu apsardzi un piepeshi rodas jeega no kaada, kas prot vicinaat zobinu. Un es domaaju, ka tirgonim buus saakumaa kaut kaads saakumkapitaals, bet tas, protams, sapulcees veel nav izspriests un es tik iedomaajos, ka taa vareetu buut.
Izmaksas par ceļu neskaidras. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kamazs - kas ir ar tiem vecumiem? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.05.04 Kur: Bedrē. ![]() |
Vecuma ierobežojums - spēlē drīkst piedalīties no 16 gadiem. Cilvēki līdz 16 gadu vecumam nav sliktāki par pārējiem, tikai par viņiem ir jāuzņemas atbildība, kas diemžēl nav iespējams, jo TN - tie ir meži, purvi, akači un ievainojumi.
Cilvēkiem no 16 - 18 gadiem ir vajadzīga vecāku parakstīta atļauja. Ja jums vēl nav 16 - gaidiet! Kādreiz pienāks. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ah svētlaime, ir ir 16 (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Es jau sabijos.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
khmm...
man ir viens mazs jautajums.... mani shi lieta pashu neskar, jo man ir itka 20 gadi.... ....bet lieta tada....ka bus ar tiem speletajiem, kas ieprieksh piedalijas TN2, TN3 un bija jaunaki par 16.....ka bus ar viniem....vai tagad sanak, ka viniem nebus lauts spelet.... jo cik es pats biju uz TN3 ....man bija izdeviba noverot, ka uz TN novacas gados jaunaka publika neka uz citiem LARPG..... jusus galvena speletaju publika ir gadu vecauma no 12 lidz 17.....un leila dala ir starp 12 un 15 gadiem.... ta, ka padomajat.... es negribu nevienu speletaju izcelt ipashi...bet piemeram musu pashu foruma biedrene Zanete, cik man zinams piedalijas gan TN2, gan TN3.....vai tagad sanaks, ka vina nespeles TN..... citos LRPG shis cilveks ir pieradijis, ka spej spele nesavarot lielus meslus.....kaut ari vianai tad bija 13.... apdomajat......var but nolaizat gadu laktinu zemak......citadi nekad nesasnieksiet Kamaza sapnu skaitli 300 speletaji viena placdarma... ceru, ka nevienu neaizvainoju... Šo rakstu rediģēja Hisie-Gaur: 29.03.2005 16:46 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 24.08.04 ![]() |
principa ar vecuma ierobezojumu vel nau zinams bet ja tu esi zem si vecuma ierobezojuma tu esi tad tu varesi piedalities ja kads pieaugusais par tevi uznemas atbildibu un ir ari sini spele kopa ar tevi
nu nau jau neviens gm pateicis ka vecuma ierobezojums ir no 16 gadiem tas vel nau izlemts no cik dadiem Šo rakstu rediģēja soirvakt: 29.03.2005 16:57 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.09.04 Kur: Rīga ![]() |
Mani noteikti varat pieskaitiit pie speeleetaajiem (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
izklasuaas jau varen labi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) a cik buus jaamaksa par pashu speeli? un kur tieshi varees izlasiit visu par speeli..... vai to varees izdariit sheit kurbijkurnee vai arii taapat kaa TN tiks veidota atsevišķa weblapa? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 31.05.2025 10:00 |