Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Kādu jūs gribat TN:C poligonu?, ..jo ir svarīgi noskaidrot
Kādu (vispārīgos vilcienos) jūs gribētu redzēt jauno TN:C poligonu?
Kādu (vispārīgos vilcienos) jūs gribētu redzēt jauno TN:C poligonu?
Nevajag jauno, lai ir vecais! [ 3 ] ** [7.69%]
Tādu pašu kā veco, tikai citur. [ 2 ] ** [5.13%]
Vairāk egļu, celmu, biezokņa. "Rūķīšu mežš". [ 13 ] ** [33.33%]
Pļavas, laukus ar meža skupsnām! [ 4 ] ** [10.26%]
Kalnus! [ 6 ] ** [15.38%]
Ezeru, upi, uudenjus! [ 7 ] ** [17.95%]
Paklau, Kamaz, izlasi, ko es rakstu komentārā - [ 4 ] ** [10.26%]
Kopā balsis: 40

Kamazs
iesūtīt 17.04.2005 20:04
Raksts #1

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Grupa: Biedri
Pievienojās: 26.01.04

Ja jums būtu kāda iespēja izlemt, kādu jūs gribētu redzēt jauno poligonu? Tas ir tīri informatīvi, jo diez vai spēsim visas jūsu vēlmes apmierināt:).
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
3 Lapas V  < 1 2 3  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (40 - 50)
Kamazs
iesūtīt 22.04.2005 12:53
Raksts #41

Jā, Crash, tev ir pilnīga taisnība. TN tak vienmēr būs hack`n`slash, ne tā? Nu ja. Ja negribam hack`n`slash jāķeras pie kardināliem risinājumiem. Ja gribi kādu novākt, tev vispirms jāuzzvana GMam un jāpajautā vai drīkst. Tad speciāla 7 GMu padome šo jautājumu izskatīs un sniegs rakstisku atbildi. Tā mēs noteikti izvairīsimies no hack`n`slasha! Ja kāds nepakļausies, izraidīsim no spēles!

Jā, tie, kas samulsa, tas ir joks. Ciest nevaru pēc joka pabrīdināt, ka tas bija tikai joks, bet diemžēl šādi paziņojumi var samulsināt.

Es gribēju tikai norādīt uz absurdu, kas pavīd tekstos. Nostāja "Jā, tas protams ir baigi kruta Kamazs, bet mēs visi labi zinam, ka būs h`n`s." Nu ta ```` ```` censties? Es jums kāds h`n`s hardcore fans esmu? Esmu baigā sajūsmā? Kāds no GMiem ar lieliem burtiem ir rakstiijis, ka "MEES SPECIAALI TAISAM SPEELI, LAI VAREETU IZDAUZIITIES AR BUUFOTAJIEM WEAPIEM"? Kaada jeega mums piedaavaat jums kaadu risinaajumu, ja viss noniveleejas uz to pashu veco "Jaa, jaa, protams, bet beigaas buus pa vecam." Kas pa vecam? Tā vietā, lai palīdzētu citiem spēlētājiem domāt ne-pa h`n`s-iski jūs visu laiku boreejat tiem apzinjaa fishku, ka TN ir h`n`s. Par ko tad suudzaties, ja pashi to gribat?

Vai tieshaam vajag cilveekam tiiri deus-ex-fingerus paraadiit, ka nee, tu nevari tagad galinaat, jo tavs teels to nedariitu visticamaak. Vai tieshaam juus gribat to? Vai tieshaam ir tik gruuti redzeet, ka to, ko juus gribat saukt par hack`n`slash iisteniibaa sauc par izveeles briiviibu? Dari ko gribi. Jaa, protams, ir sarezhgjiitaak novaldiit speeleetaajus, kuri var dariit, ko grib, bet vai meerkjis nav labs?

Dakanalji uzhe.

+Citēt rakstu
Kurbads
iesūtīt 22.04.2005 13:16
Raksts #42

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 15.08.04
Kur: Rīga

khmmm... kh khe weee... FREEEDOOOOOOM !!!

+Citēt rakstu
Kedriks
iesūtīt 22.04.2005 13:37
Raksts #43

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 04.11.03

Heh, nu pastav vēl arī trešā iespēja bez "eu, davai nogriežam viņus" tipa tekstiem un zvana GM-am - iespēja izdomāt iemeslu pa spēlei, kāpēc "viņus nogriezt"... jeb te visiem ir totāls izdomas trūkums iestājies, ka jāmetas absolūtās galējībās...

Nu piemērs iz SLS III - manam peronāžam patīk virsaiša meita. Bet viņu lenc arī kāds lībiešu biezā dēliņš. Ejot mežā tipa ķert sliktos, mans personāžs paņem nazīti un šo pa kluso gauži sabaksta. Tikai no rīta visi apķeras, ka šamējā nevaid. Toties mans neko un jūtas itin apmierināts.

P.S. Runā, ka spēles pasaules paraksta izlasīšana šo lietu (pamatojuma atrašanu) atvieglojot. Izlasīšana vismaz divas reizes padarot to pavisam vienkāršu... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

Šo rakstu rediģēja Kedriks: 22.04.2005 13:40

+Citēt rakstu
soirvakt
iesūtīt 22.04.2005 14:20
Raksts #44

Mācās koptelpas paroles
**

Grupa: Izraidītie
Pievienojās: 24.08.04

bet ja tu nevari nogriest ko gribi kad gribi tad ta jau atkal sakas brivibas ierobezosana kas paradas ar deus-ex-fingerus palidzibu un no ta mes censamies izvairities mes nesakam ka tu nedriksti nogriest to cilveku tapec ka teu vina seja nepatika tu to vari darit neviens teu to neliedz darit tikai reikinies ar to ka pasaule uz to vairak vai mazak reages

+Citēt rakstu
Aikis
iesūtīt 22.04.2005 14:37
Raksts #45

Mācās koptelpas paroles
**

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 22.03.04

Pilnīgs offtopiks.

Es piemēram biju TN2 un došos uz TN-X, ja sanāks, un nemaz neuzskatu ka TN ir tikai h'n's.

Šo rakstu rediģēja Aikis: 22.04.2005 14:37

+Citēt rakstu
Kedriks
iesūtīt 22.04.2005 15:25
Raksts #46

Nu nekā nebija! Nevar vazāties apkārt un močīt visus kas nāk pretī, ja jūs pēc setinga un leģendām neesat kaukādi haotiskie orki un go````i un tā tālāk, vai arī spēle nav jau no sākta gala ar h`n`s ievirzi.

Kolosāls piemērs tam, kā no nekā sākt kašķi lai varētu tauta pakarot, ir spēlē "Erta II" Korneļa iniciētais "zandaļu karš" - lielisks piemērs radošai un ģeniālai izdomai, kas ir visnotaļ atbastāma. Reiz jau šo piemēru šeit forumā minēju, bet laikam būs jāatkārto. Proti - cilvēkam nākot no kalna noplīsa zandales siksniņa. A šis to, pats būdams kaimiņu valsts diezgan kaukāda atbildīga amatpersona, lieliski izmantoja lai aizsūtītu depešu kaimiņiem par sūdīgo ceļu stāvokli viņu attiecīgajā provincē. Un ta nu sākās. vārds pa vārdam un process panesās... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)

Kur ir problēma - vai tiešām būt radošam ir tik grūti?

+Citēt rakstu
Niamh
iesūtīt 22.04.2005 15:29
Raksts #47

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 13.07.04

Man liekas, ka jūs viens otru nobeigsiet pirms spēle vispār tiks saorganizēta. Un tādā gadījumā nebūs jāčakarējas ar poligona meklēšanu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

Šo rakstu rediģēja Mini Kaza: 22.04.2005 15:30

+Citēt rakstu
Kamazs
iesūtīt 22.04.2005 15:48
Raksts #48

Kedrik, galvenais moments, ko tu palaid garām ir tāds, ka mēs tev piekrītam pilnībā. Absolūti. Tas ir lielisks piemērs un es to nebiju piemirsis. Tā ir lielisks spēlētājs, malacis! Ej un pasaki to spēlētājam nevis GMam. Mēs, GMi gribam redzēt tādu spēlētāju spēlē. Bet mēs negribam pateikt, ka kaut kas ir aizliegts. tas ir tas pats, ja bērns kaut ko dara un vinjam uzbrēc "Nedrīkst!" viņš apvainojas un pēc kāda laika dara atkal to tikai par spīti. Viņam vajag izskaidrot, kāpēc nedrīkst, vajag parādīt, ka ja bāzīs pirkstu ugunī sāpēs. Bet neviens neliedz tev bāzt. Jā, tu vari iet slaktēt tāpat, bet sāpēs - tevi sāks medīt (un ticiet man, ar laiku tas vairs nav aizraujoši, kad mieru nerodi pat nāvē), jo vairāk, kad tiks izsludināta atlīdzība par galvu. Tad tu konstatēsi, ka nevari izpildīt daudzus kvestus, jo tavi kvesta personāži šobrīd tevi medī, lai, nu jā, noslaktētu. Atklāsi, ka tirgoņi ir biku sapūtušies uz tevi par to, ka viņu noslaktēji, lai paņemtu mantu nevis par to samaksātu un lai kā lūgsies, jaunu tev nestieps, jo kāda garantīja, ka atkal nepiečakarē.

Nē, slaktēt pa labi pa kreisi nav aizliegts, tikai rēķinieties, ka pasaule nav akla un kurla, bez atmiņas. Tad meklēt iemeslu slaktēšanai un slēpties vairs nav nekāda iedomāšanās vai piespiedu prasība, tā ir REĀLA vajadzība. Un tas ir tas, ko mēs, TN GMi, gribam - lai spēlētājs pats saprastu, ka mjasobojs nav īsti labi. Viņam pašam jau pirmkārt, ja ne citiem.

+Citēt rakstu
Kedriks
iesūtīt 22.04.2005 15:59
Raksts #49

Lieliski! Man patiess prieks par savstarpēju izpratni, cieņu un brāļu mīlestību! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Galvenā problēma rādās tā tā, kā parādīt to visu tevis nosaukto spēlētājam, lai nebūtu puņķu un asaru no sērijas: kā tad tā, mani atkal jau trešo reizi šodien kaukādi ````i tāpat vien nogrieza...(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) Pats esmu to uz savas ādas izbaudījis un zinu par ko runāju - neko patīkama tā sajūta nav, it īpaši ja spēles mērogs ir liels un ne vienmēr būs tā ka "pasaule, zinās, kuriem ļaundariem jāatdara"... Pabrīdināt - klau, tu gatavojies gatavojies, taisi krutu pērpu un leģendu bet tevi pirmajās 5 minūtēs novāks un tu varēsi iet ieskrieties ar visu savu gatavošanos, jo tāpat steigā tagad jādomā jauns personāžs? Nu nez.

Daudz ko atrisina manis jau pieminēto pasaules aprakstu un visas citas papildus infas vismaz vienreizēja izlasīšana...(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Nopietni! Baigi palīdz viskauko uz tā bāzes izdomāt un pēc tam arī tēlot (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
Dinaer
iesūtīt 22.04.2005 16:42
Raksts #50

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 28.10.03
Kur: lielceļš

liekas ka speelee buus par vienu pieredzeejushu un gudru speeletaaju vairaak, vai ne kedrik?

+Citēt rakstu
Kedriks
iesūtīt 22.04.2005 16:55
Raksts #51

Nu solīts makā nekrīt...(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Bet kā jau esmu to savulaik minējis, tad nebūt šādu iespēju neizslēdzu, jo līdz šim visa mūsu draudzīgā domu apmaiņa ar biedru Kamazu ir notikusi balstoties uz patapinātām ziņām par otra spēli un būtu jauki, svētīgi un tā tālāk, ja mēs veiktu kulturālu pieredzes apmaiņu ar savu personīgo klātbūtni viens otra projektos (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu

3 Lapas V  < 1 2 3
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 31.05.2025 10:09