![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Šāda aptauja tiek taisīta, jo nu jau ir pagājis krietni ilgs laiks, kopš vispār ir šis forums, kurš vāc kopā daudzus HP fanus, kā arī ilgs laiks, kopš ir Jumavas Harija Potera fanu klubs.
Oficiāli pati es esmu HP fanu klubā. Un mans kartes nummurs bija kaut kāds. 225 vai 255, nezinu, jo neatceros, kur karti liku :blush2: . Tātad - no SPAM (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) ! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.05 Kur: violet hill ![]() |
nope, neesmu gan. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
man tas nav vajadzīgs, iztieku ar kurbeli. un ar draugiem reizēm pārspriežu. nu jā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.10.05 ![]() |
Nē, neesmu... Bet mana māsa gan ir... Es uzskatu, ka var tā pat lasīt... Bet fanot... tas man tā kā naw piemērots.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.06 ![]() |
Nē neesmu, bet būtu jauki, ja būtu. Internetā vairs reģistrēties arī nevar... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/glare.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
nu man šķiet ka esmu, bet kaut kādu kartiņu jau esmu pazaudējusi...un nemaz uz nevienu pasākumu neesmu brauksui un netaišīos pat braukt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.01.06 ![]() |
neesmu laikam arii nebuushu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
Diemžēl neesmu!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.06.06 Kur: pļāpā ar gandrīz-bez-galvas niku ![]() |
Jaa esmu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.08.05 Kur: nav ![]() |
nē, neesmu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
nee neesmu un kaut kaa nevelk uz turieni... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) viss liekas tads samakslots un ne isti piemerots istiem HP faniem... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) nu es nezinu...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
jā biedra karte man ir (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ,man to grāmatnīcā iedeva,bet neko vairāk es nezinu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.05 Kur: Luksemburga. ![]() |
es tagad esmu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) ma tajaa klubaa taa patiik.!. blea vnk psc ku kruda (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 Kur: Sapņu mākoņos ![]() |
Nēesmu bet gribātu pieteikties.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.04 Kur: Šur tur ![]() |
Nu jau es arī esmu.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.10.05 ![]() |
nee, neesmu. ko es tur mekleetu. vienreiz aizgaaju paskatiities un mani gandriiz nonesa 5-gadiigo bars. nee, paldies, vairaak mani tiem pasaakumiem tuvumaa nedabuus. nezinu kaa citur, bet muuseejais ir vnk ''graujoss''
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 03.01.07 ![]() |
ew..!a kaa war pieteiksties fanu klubā..??(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) :)pasakiet plzz...(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.07 Kur: mēnes staros asarām ritot dejoju pēdējo Orhideju deju.... ![]() |
eee.. ezinu.. laikam man līdzi kautkasm nāca arī biedra karte... varbūt viņa kkur mētājas bet nekad nav izmantota un par tās viengabalainību arī šaubos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
Esmu. Bet man tas neko diži nedod. Un to biedra karti es esmu kaut kur mājās pakāsusi. Un diez vai man vajag to atrast. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.06 ![]() |
es laikam piederu pie tiem, kas nav. ja neskaita filmu skatīšanos un to ka es šeit tulkoju vienu stāstiņu diez ko daudz par hariju poteru neinteresējos
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
nē neesmu, bet ja būtu iespēja labprāt to izdarītu...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 09:39 |