![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Šāda aptauja tiek taisīta, jo nu jau ir pagājis krietni ilgs laiks, kopš vispār ir šis forums, kurš vāc kopā daudzus HP fanus, kā arī ilgs laiks, kopš ir Jumavas Harija Potera fanu klubs.
Oficiāli pati es esmu HP fanu klubā. Un mans kartes nummurs bija kaut kāds. 225 vai 255, nezinu, jo neatceros, kur karti liku :blush2: . Tātad - no SPAM (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) ! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.06 Kur: nezin.... parasti pie kompja ![]() |
itkaa esmu jo anketu aizsuutiju tikai atbildes neesmu sanjeemis un netaa 1000x vai vairaak reizes
Šo rakstu rediģēja maugliits: 01.02.2007 15:17 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Nē,neesmu.Pašlaik nejūtos ieinteresēta par šo fanu klubu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.06.05 ![]() |
Es neesmu. Un nevēlos braukt uz Kuldīgu, lai kļūtu. Bet man ir Harija Potera fanu kluba karte, kuru es dabūju no Harija Potera IQ grāmatas pirmĀS.
Labrāt būtu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.07 ![]() |
Es neesmu fanu klubā. Esmu tāda maza fanīte, kura paseko līdzi jaunumiem kādā interneta lapā, palasa grāmatas, paskatās filmas un viss. Man ar to pietiek.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
nesaprotu, ko es vēl gaidu?... es gribētu būt fanu klubā, bet tur jau ir tik daudz cilvēku:(
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.05 Kur: Slīdeņa koptelpā sarunājas šņācmēlē ar Tomu ![]() |
fanklubs vēl eksistē?es neesmu,bet vēlētos.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.07 ![]() |
diemzeel neesmu!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.06.07 ![]() |
neesmu gan. draugi vienkārši `noēstu` (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) ja uzzinātu, ka man viss šitais pasākums neliekas kā pēdējā nūģiba . . .
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 Kur: Jelgava ![]() |
Es neesmu HP fanu klubā. Vispār nezināju ka tāds fanu klubs vispār ir. Varbūt kaut kad nākotnē iestāšos...(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 ![]() |
Es neesmu šājā fanuklubā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.07.07 Kur: Nav Atrodama. ![]() |
Es Ar neesmu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.03.07 Kur: Jelgava ![]() |
es esmu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) bet visp neesmu dzirdējusi pēdējā laikā par kkādām sanāksmēme or smth (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) derētu man kļūt par prezidenti. vo jā. nekādas kartes man nav, tikai kkāda grāmatzīme ar HP zīmogu un manu vārdu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Khemm...
Tāda lieta vel pastāv? Es atceros ka uz mirkli tur nekas nenotika.... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.08.07 ![]() |
nop, bet kur tādā var pieteikties?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.07 ![]() |
Nē neesmu tādā klubā pieteikusies...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
nē, man vienkārši nav tas vajadzīgs. esmu fane. garīgi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
Nē neesmu un domāju ,ka tas nav nepieciešams.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.07 Kur: starp daudziem, kas nav pūces ![]() |
Neesmu .
Vēlētos. Esmu mēģinājusi sazvanīt 1 personu, kuras telef.nr.te kaut kur atradu - nesazvanīju. Tātad - ceru, ka reiz man izdosies tā pieteikšanās procedūra, kaut gan...kas ir galvenais?!! - būt fanam pēc būtības vai uz papīra - būt pieskaitītam!!?!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.02.08 Kur: Starp debesīm un savām rētām, kur pāri plosās likteņa vējš... ![]() |
Istajaa neesmu, bet te tacu protems (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
sis ju ir it kaa Potera Forums, ka kaads jau teica (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.08 Kur: Rīga ![]() |
Neesmu un patreiz arī nedomāju par to. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 21:11 |