Vai Strups atkal paliks ļauns? |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
Vai Strups atkal paliks ļauns? |
30.07.2003 12:59
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 |
Varbut arii Strups ir vampiirs, bet vinjsh ir labais! Gan jau beigas veel poteru izglaabs, nu nav vinsjh tik ljoti ljauns kaa visi staasta, nu skaidrs, ka graamtaa vajag kaadu ljauno, bet viens ljaunais jau ir - Voldemirts, varetustrupu pataisiit par galiigi labo!
MNA ir viena taada skolotaaja, ka sir viss..... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) NU vismaz vinja taa pati domaa! |
|
|
16.03.2005 19:44
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.05 Kur: Kur teka Daugava līčotiem krastiem |
Strups launs nepaliks, bet nepaliks arii NEriebiigs... Bet vispaar labs domugaajiens...
|
|
|
09.06.2005 10:37
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.04 Kur: Šur tur |
Var jau arī būt ka viņš paliks ļauns (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
09.06.2005 10:39
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām Grupa: Biedri Pievienojās: 21.05.05 |
Hmm...ja gribat dzirdēt manu viedokli, tad - Strups nemaz nekad nav bijis ļauns...varbūt viņš ir bijis nejauks, un jaukumu neizrādījis, bet viņš ir un paliek labs...!Jo viņš tak aizgāja no Voldija prom...viņš tak bija viens no FO vadošajiem...!
|
|
|
15.06.2005 20:21
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices Grupa: Biedri Pievienojās: 16.04.04 Kur: Rīga |
Manliekas, ka nēe... viņš palīdz ordenim un glābj Harija dzīvību... nu nez... bet man liekas Dumidors viņam pamatoti uzticas!!!! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
20.06.2005 11:31
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.04 Kur: Kaut kur starp trijām pasaulēm... |
Strups nav ļauns. Viņš vienkārši tur ļaunu prātu uz Harija tēvu par to, ka viņš izglāba Strupam dzīvību, bet uz pārējiem tādēļ, ka viņu vecāki vai radi tā izsmēja skolas laikā
|
|
|
08.10.2005 22:43
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.05 Kur: ...Flawed Perfection... |
šeit neviens nav laikam lasījis 6. grāmatu ko? nu ta teikšu tikai to ka Strups ir ļauns, zemisks slepkava.
|
|
|
18.02.2006 21:01
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju Grupa: Bijušie Pievienojās: 04.10.03 Kur: Rīga, Jēkabpils |
Diezgan interesanti palasīt teorijas, kas izvirzītas pirms sestās grāmatas izlasīšanas. Tomēr tagad gan šo pavedienu varētu pārsaukt uz "Vai Puņķim...", tas ir - "Vai Strups pavisam palicis ļauns?".
Tas, kā es šobrīd ienīstu Strupu (savā ziņā arī Dumidoru - par viņa aklo (?) uzticību Strupam), nav vārdos izsakāms vai uzrakstāms. Pēc tam, kad izlasīju par Strupa liktenīgo rīcību sestās grāmatas beigās, biju gatavs kaut ko vienkārši nežēlīgi izšķaidīt. Tādēļ man tagad arī parakstā ir šis attēls - kurā ironiski parādīts Dumidors un Strups, stāvot blakus un visai mierīgi par kaut ko spriežot. Par to, ka Strups tomēr izrādījies Dumidora nodevējs nav šaubu, bet vai viņš būtu pilnīgi apmierināts, pilnīgi nostājoties Voldemorta pusē, varētu vēl diskutēt. Pamatdoma jau ir skaidra - Strups sestajā grāmatā ir atklājis savu īsto nostāju, tagad pievienosies Voldemortam un kļūs par viņa mīļāko nāvēdi, par viņa labo roku. Bet, tai pat laikā iespējams, ka Strups, sešpadsmit gadus atrodoties Dumidora paspārnē, jau izkalis savus plānus kam pievienoties un kam nē, un vai Voldemorts būs viņa īstais sabiedrotais. |
|
|
22.02.2006 14:15
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.04 Kur: Kaut kur starp trijām pasaulēm... |
Pabeidzu lasīt 6. grāmatu un apskatīju savu iepriekšējo postu un sāku domāt - kā gan es varēju būt tik akla (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Tagad man grūti pateikt, ko es īsti par viņu domāju - no vienas puses viņš ir nodevējs, bet no otras... Varbūt viņam nebija ctas izejas, sakarā ar Nesalaužamo zvērestu...
Galu galā - vilks met spalvu, bet nemet tikumu... |
|
|
24.02.2006 11:37
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos Grupa: Biedri Pievienojās: 07.05.05 Kur: savā lielajā draugu pasaulē. |
paliks, paliks, paliks, paliks... viņš taču nogaliāja Dumidoru!!!! un es turpinu paliks,paliks,ppaliks,paliks,paliks...
P.S.- man šķiet ka es jau šādā vai līdzīga aptaujā esmu balsojusi... |
|
|
24.06.2006 15:11
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 |
Strups ir ............ un man viņš riebjas.
|
|
|
24.06.2006 15:17
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 |
vinjsh paliks ljauns. vinjsh jau ir nogalinaajis Dumidoru un tas nu gan neliecina par kautkaadu progresu...tad jau driizaak ka vinjsh paliks VEEL ljaunaaks....bet ka vinjsh labosies es neticu...jo lai kautko panaaktu ir jaaveelaas tas bet neizskataas ka Strups gribeetu kljuut labs!
|
|
|
27.06.2006 20:17
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda Grupa: Biedri Pievienojās: 26.06.06 Kur: pļāpā ar gandrīz-bez-galvas niku |
Protams paliks (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) !
|
|
|
28.06.2006 11:21
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda Grupa: Biedri Pievienojās: 08.04.05 |
Nē, viņš nedrīkst tāds palikt! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif)
|
|
|
28.06.2006 11:24
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen |
Ja godīgi, tad nezinu. Viņš visu laiku mainās, bet uz kuro pusi, to es nezinu. Manuprāt paliks ļauns.
|
|
|
28.06.2006 23:33
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos Grupa: Biedri Pievienojās: 25.11.05 Kur: 20 metrus virs zombiju pūļa, cīnoties par izdzīvošanu |
viņš nekad nav bijis ļauns. tikai viltīgs un diezgan divkosīgs. man liekas, ka viņš ir pats savā pusē, un izmanto te vienas puses privilēģijas, te otras.
bet Dumidora nāve...man liekas, ka viņam nebija citas izejas. turklāt šaubos, vai pēc tās indes Dumidors būtu ilgi dzīvojis. |
|
|
29.06.2006 08:02
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 |
Man domaat Baltuss buutu dziivoyis ilgi,yo Promfeya madaama vai arii Sveetaa mango dziedniica buutu sho dabuuyusi uz pekaam... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Un par Severusu.......... Nu man liekas,ka vinjsm piestaaveetu buut ljaunam!!!!;) Un vinjsh nemaz nav TIK slikts......... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) ...nu un varbuut taads man vinjsh......patiik.......... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) |
|
|
10.10.2006 11:18
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.06 Kur: Rīga,Latvija |
Jaa Strups paliks launs!(Vins taads jau palika HP un Jauktasinu princii)
|
|
|
18.11.2006 15:50
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.06 |
Negribu būt rupja, bet .... ir un paliek.... !!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
18.11.2006 19:20
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena Grupa: Biedri Pievienojās: 17.06.06 Kur: Kaste. |
Nē nedomāju, ka viņš paliks(vai ir ļauns). Tas, ko viņš Izdarīja JP bija Nelaužamā zvēresta dēļ, ko viņš deva Narcisai, bet Dumidors par to noteikti zināja.
|
|
|
24.12.2006 21:57
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles Grupa: Biedri Pievienojās: 10.10.06 Kur: Visums,piena galaktika, saules sisteema, Zeme, eirāzija, eiropa, baltija, latvija, riiga, centrs, maaja, dziivoklis, istaba dators! |
Strups <------->Zhiids<------------>nodeveejs
SINONIIMI!!! |
|
|
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.11.2024 01:53 |