![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.02.05 ![]() |
Nesen redzeeju tas Keitijas Lengas bildes...nu jaa kaa kjiinietiite vinja, iespeejams, ir smuka un droshi vien lomai arii atbilst, bet es biju domaajusi, ka vinji atradiis kaut ko labaaku!
Un taas bildes...nu labi, taas ir tikai manas domas, taapecc apskatieties arii juus... šeit |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.08 Kur: Kaut kur starp Jums ![]() |
Nav ne vainas,bet tomēr labāku arī varēja atrast:(Bet skaista viņa nav.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.08 Kur: Rīga ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Nebija ne vainas, man viņa patika un tēlojums arī bija labs! Ja godīgi tad lasot grāmatu es viņu nemaz nemēģināju iztēloties... Parasta ķīniete un viss.!
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Testa atbilšu varianti sucks. A ja man vienkārši liekas, ka vajadzēja citādāku, bez pārmērībām a la šausmas vai kas tamlīdzīgs? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.06.08 Kur: Pamestā rotaļu laukumā. ![]() |
Nav ne vainas.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Man ir diži vienalga kādi tie aktieri ir.. Tādi kādi ir tādi arī būs.. Un, ja nu viņas vietā būtu kkāda cita, tāpat nebūtu pietiekami laba, lai visiem izspatiktu.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 05:16 |