Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ievēro!

Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus. Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!

> Sabrina, pusaugu burve, sērija
Švilpaste
iesūtīt 21.02.2005 20:25
Raksts #1

Studē augstākās pārvērtības

Grupa: Biedri
Pievienojās: 20.11.04
Kur: Savā mazajā iedomātajā sapņu pasaulītē,kur nekad nenotiek kaut kas ļauns.

Ļoti gribētos zināt,kurš ir izlasījis šo grāmatu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) . Man pašai tā liekas (dažkārt) stulba, bet arī jautra ar pusaudzu dzīves ainiņām.
Bet Poteram,tā protams līdzi netiek... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)

NU kā šķiet citiem?

Šo rakstu rediģēja Tuziks: 21.02.2005 20:25
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
6 Lapas V  « < 3 4 5 6 >  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (80 - 99)
Demigod.
iesūtīt 20.08.2006 14:31
Raksts #81

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 24.08.05

CITĀTS(alohamora @ 21.02.2005 22:08) [snapback]362031[/snapback]

pirms dazhiem gadiem, kad iznaaca pirmaas Sabrinas graamatas. es vinjas lasiiju un man patika. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
taksh, kad biju izlasiijusi kaukaadas 3, sapratu, ka vinjas, kljujust arvien sviestainaakas un tizlaakas. un beidzu lasiit. un peec tam vairs to nekad neesmu dariijusi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
nu, pieljauju, ka konkreetaas vecuma grupaas var patikt arii sabrina. taa teikt, nau jau TIK traki. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

Jāā. Man ar tas pats. Kad es gāju 5. klasē, man draudzene vārda dienā uzdāvināja "Sabrinas" pirmo daļu. Iepatikās. Tad nu es gada / divu laikā izlasīju gandrīz visas grāmatas no šīs sērijas [dažas vispār nekad nebiju un vēl joprojām neesmu nekur redzējusi, bet dažas nebija iznākušas].
Tagad aizraujos tikai ar `skolas romāniem`, un, protams, `Hariju Poteru`. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

+Citēt rakstu
Princess**pippy
iesūtīt 23.08.2006 10:24
Raksts #82

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 05.08.06
Kur: *CiTy**

es lasu...dažreiz dažas daļas ir ļoti interesantas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
viviana
iesūtīt 24.08.2006 15:21
Raksts #83

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 07.08.06
Kur: Cēsis, Ezera22, LV-4100

CITĀTS(Princess**pippy @ 23.08.2006 11:24) [snapback]1025947[/snapback]

es lasu...dažreiz dažas daļas ir ļoti interesantas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

Man dažas Sabrīnas grāmatas nese'višķi patīk, bet citas jā.

+Citēt rakstu
Flora
iesūtīt 24.08.2006 16:47
Raksts #84

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 15.07.06
Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā...

agrāk es viņas ļoti daudz gan lasīju gan pārlasiiju...tagad gan vairs ne tik ļoti...taču uzskatu ka tās ir ļoti interesantas grāmatas...

+Citēt rakstu
Veela
iesūtīt 28.08.2006 15:17
Raksts #85

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 27.08.06
Kur: šeit

pirms dažiem gadiem man (nez kāpēc?) uzdāvināja 14., 15., 16., 17., grāmatas... nu man jau tad likās pārāk bērnišķīgas un nevīžīgi uzrakstītas. Vienīgā, ko izlasīju līdz galam, bija "Māmiņas un mūmijas", tā ka to var ieteikt kā labāko no Sabrinas

+Citēt rakstu
Kristīne
iesūtīt 30.08.2006 17:29
Raksts #86

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 10.05.05
Kur: Drūmkaktē

Es tās visas esmu lasījusi.Man ļoti patika.Poteram līdzi tās noteikti netiek un manuprāt, tās atpaliek no vēl dažām grāmatām.Taču tās ir ļoti jautras.Es tās mēdzu pārlasīt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Īvs
iesūtīt 30.08.2006 19:11
Raksts #87

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Pievienojās: 02.12.05
Kur: Gaismas pils
Labākās leģendas autore

esmu lasijusi kaut kadas 5 vai 4 gramatas no Sabrinas serijas... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) ir bijusi ari multfilma pa TV. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
nju man kaut kaa taa nepiesaistija Sabrina. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Poteram vinja lidzinaas 0!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

+Citēt rakstu
Purpur
iesūtīt 30.08.2006 21:12
Raksts #88

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 26.05.06
Kur: ☆

Vienreiz paņemu no bibliotēkas, bet ta arī neizlasiju. Tā nu es to gramatu mājas "nomarinēju." Nepiesaista.

+Citēt rakstu
Juliette
iesūtīt 30.08.2006 21:51
Raksts #89

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 03.07.06
Kur: Own no weaknesses or faults.

Man ir kādas trīs grāmatas no šīs sērijas, un kā viegla lasāmviela ar devu humora tā ir tīri jauka. Bet nezināmu iemeslu dēļ neesmu rāvusies palasīt ko vairāk no Sabrinas.

+Citēt rakstu
Memory of Trees
iesūtīt 31.08.2006 08:19
Raksts #90

Pievienojās: 17.12.05
Kur: Vaaczeme

Vairāk vai mazāk esmu izlasījusi pusi no visām grāmatām. No sākuma baigi fanoju par viņām, bet tagad man viņas liekas neiedomājami stūlbas un garlaicīgas. Varbūt izaugu no viņām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

+Citēt rakstu
Edzinsh
iesūtīt 03.09.2006 19:54
Raksts #91

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 21.09.05
Kur: uz saulainās taciņas

CITĀTS(Melleņmeitene @ 27.02.2005 13:09) [snapback]364896[/snapback]
Lasīju Sabrinas, kad man bija apmēram 10 gadi. Ja nav ko darīt un gribas izurbties kādā bezmiega naktī k-kam cauri, tad Sabrina ir piemērota. Tomēr mazliet sviestaina.. bet dažas daļas, kas man patika, atceros. Tās bija vienas no pirmajām - par viņas māsīcu un par vasaras nometni.
Manas domas par šāda tipa literatūru (skolas romāni utt.) ir - mēs visi tādus varētu rakstīt ar lieliem panākumiem.. sviests !
Gluži manas domas - tipiski skolēniem ar vēl ne īpaši attīstītām dziļākas domāšanas spējām. Jauki uzrakstīta multene. Esmu lasījis, tiesa - jau pasen. Bet atcerēšos kā amizantu sviestu. Kādam noteikti var patikt - ko tik skolas laikā mazas [it sevišķi] meitenes nelasa... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
earnella
iesūtīt 18.10.2006 12:03
Raksts #92

Lecina seskus

Pievienojās: 05.02.04
Kur: here there be dragons.

Kkādu 9-11 gadu vecumā pat ļoti patika. Bet nu jau sen vairs ne. Garlaicīgi palika. Tā tomēr ir pārāk viegla literatūra - bērnu grāmatiņas.

+Citēt rakstu
Heiliona
iesūtīt 23.10.2006 22:19
Raksts #93

Pievienojās: 11.11.05
Kur: cenā

Pagājušo gadu pirmo reizi ņēmu rokās grāmatu no Sabrinas sērijas. Zinu cilvēkus, kas šīs grāmatas slavē. Izlasot šausmīgi vīlos. Iespējams izlasīju "nepareizo" grāmatu, jo iespaids viennozīmīgi bija slikts. Pēc nosaukuma "Sabrina. Pusaugu burve" biju gaidījusi kārtējo tīņu romānu (varbūt tas ir iemesls nepatikai), bet pretī saņēmu stāstiņu par suņu un kaķu runāšanu. Ļoti bērnišķīga likās konkrētā grāmata, par pārējam man nav tiesību spriest, bet skaidri zinu, ka grāmatas par Sabrinu nelasīšu. Manuprāt, jaunākām meitenēm (un varbūt arī zēniem) šīs grāmatas varētu patikt.

+Citēt rakstu
Dark Phoenix
iesūtīt 23.10.2006 23:29
Raksts #94

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 07.08.05
Kur: Rising from the ashes...

Es Sabrinas grāmatas lasīju tik sen, ka vairs neatceros neko... Atceros vienīgi to, ka man ļoti patika un izlasīju visas, kas manā bibliotēkā bija pieejamas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
The Best Angel
iesūtīt 05.01.2007 22:43
Raksts #95

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 04.01.07

Esmu izlasījusi visas sev pieejamās. Diezgan garlaicīgas, un besīgi ir tas, ka aptuveni 30. lpp., pat ātrāk var jau nojaust beigas. Nav nemazākās iedvesmas tad lasīt tālāk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

+Citēt rakstu
misszandale
iesūtīt 05.01.2007 23:45
Raksts #96

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 30.12.06

Pirms daudziem gadiem gāja seriāls par viņu. Biju baigā fane, savās fantāzijās laikam biju neskaitāmas reizes sašķidrinājusies, pārvietojusi priekšmetus utt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) kur tie laiki (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Arbūzgalva
iesūtīt 06.01.2007 14:11
Raksts #97

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 14.01.06
Kur: Piparkūku namiņā.

Emmm, atceros, ka bija arī multene, baigi skatījos.
Esmu lašījusi visas grāmatas kuras ir izdotas, bet kaut kā sākotnējā sajūsma ir pagaisusi.

+Citēt rakstu
Orhideja...
iesūtīt 09.01.2007 18:33
Raksts #98

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 07.01.07
Kur: mēnes staros asarām ritot dejoju pēdējo Orhideju deju....

ehhh.. kautkad biju sajūsmā par viņām un lasīju baigi aizrautīgi visas.. bet tagafd.. uz tāda līmeņa un plānuma grāmatiņāmpat neskatos un uzskatu par apvainojumu tādas grāmatas dāvināšanu..
bet patiesībā stāsts varētu būt diezgan labs j būtu savādāk rakstīts...

+Citēt rakstu
negative
iesūtīt 09.01.2007 20:04
Raksts #99

Pievienojās: 09.02.06
Kur: merkurs

biju lasījusi, bet ātri vien apnika. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
nekā īpaša.

+Citēt rakstu
karralá
iesūtīt 09.01.2007 20:25
Raksts #100

Pievienojās: 27.11.06
Kur: Nangijāla

Kādreiz Sabrin-sērija bija baigi topos, atceros, ka pat zēni lasīja. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
tīri normālas grāmatas, kaut, godīgi sakot, tagad jau pavisam līdz kaklam. un tulkojumi parasti bija nožēlojami, bet tas jau tā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu

6 Lapas V  « < 3 4 5 6 >
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 24.06.2025 20:38