Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Personāžu lietas

Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!

> Strups & Lilija
The_Devil's_...
iesūtīt 12.02.2005 14:18
Raksts #1

Cep speķi Dūdijam
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 16.12.04
Kur: Pie datora acis maitaaju...

Ta ka Roulinga teica, ka sestaja gramata mes vairak ko uzzinasot par Liliju, Strupu un to kapec vins ienist tik loti Dzeimsu. Mans pienemums ir tads, ka Strupam iespejams patika Lilija, bet Dzeims visu laiku vinai "piekasijas" un tapec Strups vinu tiesam ienida (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
3 Lapas V  < 1 2 3  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (40 - 57)
birokraac
iesūtīt 04.04.2006 16:04
Raksts #41

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Grupa: Tulkotāji
Pievienojās: 13.02.06
Kur: Dēļu laivā uz grīdas

Un ir vēl kas ko es biju aizmirsusi pateikt - Strupam nekad nekas nav bijis ar Lilliju, nekas, tikai varbūt vārgas jūtas, kuras šis cilvēks, kurš jūtas uzskata par vājumu, centās sevī nogalināt.

Lillijai Strups vienmēr ir bijis pie kājas, viņai bija tikai mātišķi žēl, ka puikas ņirgājas par "citādo".

+Citēt rakstu
lightness_flame
iesūtīt 31.05.2006 23:02
Raksts #42

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 01.05.06
Kur: my private imaginary world

CITĀTS(Seila @ 26.03.2006 17:10) [snapback]594009[/snapback]

Un kāpēc gan ne? Lielākajā daļā fanfiku šī doma tiek apspēlēta līdz nelabumam, ka Džeims Strupam nocēla Liliju. Un es domāju, ka Strups ienīst Hariju tieši tāpēc, viņa tēvs ir atņēmis viņam mīļoto un tāpēc, ka Harijs varēja būt viņa dēls. No otras puses, nav saprotams kāpēc viņš ienīst Hariju, jo tas tomēr ir arī Lilijas dēls, bet Tā kā zēns ir tik līdzīgs džeimsam...
Tagad te sanāk pamatīgākā putra tomēr man šķiet, ka galveno domu jūs sapratāt, ka es pilnībā atbalstu domu par to, ka Strups un Lilija.

Pilnībā piekrītu, bet Hariju tieši tāpēc viņš arī ienīst, jo zēns tik ļoti līdzinās Džeimsam, kuru Strups no sirds ienīda + varbūt viņš vēl Strupam atsauc atmiņā "tos laikus", kad Laupītāji par viņu ņirgājās (piem. Puņķimus) + atmiņas, kuras saistās ar Liliju, un ņirgājoties par Hariju, viņš, iespējams, jūtas tā it kā atriebtos Džeimsam par to, ka viņš ņirgājās utt.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Lai nu kādi var būt tie varianti, es uzskatu, ka Strups pret Liliju nebija vienaldzīgs....(ja vēl pie rokas būtu 5ā grāmata, varētu šadu tādu citātiņu ielikt)

+Citēt rakstu
Mauvaise Mademoi...
iesūtīt 01.06.2006 19:03
Raksts #43

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 10.08.05

man liekas, ka abi varianti ir pareizi - par to, ka Strups uzskatīja šīs vienīgās, vājās jūtas par liekām , un tāpēc viņam Lilija bija pie kājas.
Bet kaut kas tur bija.
Par Liliju runājot - viņa tiešām tikai rūpējās par citādo.

+Citēt rakstu
Kognakschwenker
iesūtīt 02.06.2006 07:38
Raksts #44

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 01.06.06
Kur: Rød himmelen

CITĀTS(The_Devil's_Angel @ 12.02.2005 15:18) [snapback]357016[/snapback]

Ta ka Roulinga teica, ka sestaja gramata mes vairak ko uzzinasot par Liliju, Strupu un to kapec vins ienist tik loti Dzeimsu. Mans pienemums ir tads, ka Strupam iespejams patika Lilija, bet Dzeims visu laiku vinai "piekasijas" un tapec Strups vinu tiesam ienida (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)

Nu pilnībā es nevaru piekrist, bet tas varētu būt diez gan iespējami. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
uldisz93
iesūtīt 06.08.2006 12:50
Raksts #45

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 22.04.06
Kur: Jūrmala, Kauguri

Nē! Ja pareizi atceros 5.daļā, Strupa domnīcā Harijs redzēja kā Lilija sabār Džeimsu un aizstāv Strupu un saka lai beidz viņu mocīt, bet Strups nosauca Liliju par DRAŅĶASINI, tākā tur nekas nav bijis un nebūs! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)

+Citēt rakstu
Nephrite
iesūtīt 14.08.2006 16:07
Raksts #46

Pievienojās: 12.07.06
Kur: Starp dienu un nakti

Njaa....Strupam ja viņa varbūt varēja patikt, bet kopā viņi nebūtu................................ daži jau domāja, ka Lilija bijusi kopā ar Voldemortu (kādreiz), bet roulinga atbijlēja - kā tu uzdrīksties!!.....njā.... sēit, manuprāt, varētu būt līdzīgi...

+Citēt rakstu
ievuks
iesūtīt 25.09.2006 11:09
Raksts #47

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 06.04.06

Strīdīgs jautājums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mellow.gif)
Lilija patiešām bija skaista (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/kiss.gif) , un droši vien daudziem viņa patika,bet
viņa bija dzimusi vientiešu ģimenē! Es nezinu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)

+Citēt rakstu
dontsendme
iesūtīt 26.09.2006 17:10
Raksts #48

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 26.09.06

pilnīgi iespējami
CITĀTS(daikiri @ 15.03.2006 20:29) [snapback]579697[/snapback]

es nedomaaju, ka sneipam patika lilija, es domaaju, ka winjs winju miileeja! starp citu arii voldemorts teica harijam, ka naw gribeejis nogalinaat liliju! kaapeec? taapeec ka paregjojuma zinjotaajs (sneips) noteikti winjam to luudza. un mees wisi zinaam, ka woldemorts ieklausaas sneipaa! tas arii izskaidro kapeec sneips glaaba hariju filozofu akmenii kalambola speeles laikaa, jo kaa noskaidrojaas nekaadus sirdsapzinjas paarmetumus par dzeimsa naawi sneips nejuta!

daļeji piekrītu daikiri. pārlasot grāmatu otro reizi, man šī doma tiešam iešāvās prātā - tieši šā pareģojuma dēļ. kad Harijs uzzināja, ka tieši Strups par pareģojumu bija izstāstījis Voldemortam, viņš taču skrēja pie Dumidora, un direktors tad teica apmēram šādus vārdus "Harij, ja tu zinātu, kā viņš (tas ir Strups) izdarīto nožēloja. esmu parliecināts, ka tā bija viņa dzīves lielākā nožēla"
"dzīves lielākā nožēla"? varbūt tiešam bija tā, kā teica Dunidors, ka Strups nezināja, ka pareģojumā runa iet par Lilijas dēlu. bet kad viss bija beidzies, Strups apjēdza, ka ir vainojams Lilijas nāvē, ka Voldemorts ir nogalinājis sievieti, kuru viņš mīlēja, un tad arī nolēma mainīties un kļūt par labo. Tas taču būtu pietikams iemesls, vai nē?

fakts, ka Strups mīlēja Liliju, izskaidro arī to, kāpēc Voldemorts Liliju sākumā nogalināt negribēja...

+Citēt rakstu
sesila
iesūtīt 02.01.2007 19:07
Raksts #49

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 24.11.05
Kur: aklā klusumā

man šis variants šķiet patiešām reāls... ļoti iespējams, ka strups patiešām mīlēja liliju un nīda džeimsu par to, ka viņš strupu apcēla lilijas priekšā, tādejādi liekot viņam izskatīties kā pēdējajam nīkulim... tikai tad uzreiz rodas jautajums, kāpēc viņš nodeva poterus voldemotam> vai viņš cerēja, ka lilija neglābs hariju un viņam būs brīvs ceļš?

+Citēt rakstu
Shadowdewil
iesūtīt 03.01.2007 22:13
Raksts #50

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 29.12.06

Nez nez vai vini bija kopaa, varbuut Strups Dzeismu niida peec visiem skolas izgaajieniem? Miilestiiba nav vieniigaa lieta kas vairo naidu cilveeku starpaa.

+Citēt rakstu
(sun)
iesūtīt 15.01.2007 17:12
Raksts #51

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 08.09.06
Dzejnieks 2009

CITĀTS(The_Devil's_Angel @ 12.02.2005 14:18) [snapback]357016[/snapback]

Ta ka Roulinga teica, ka sestaja gramata mes vairak ko uzzinasot par Liliju, Strupu un to kapec vins ienist tik loti Dzeimsu. Mans pienemums ir tads, ka Strupam iespejams patika Lilija, bet Dzeims visu laiku vinai "piekasijas" un tapec Strups vinu tiesam ienida (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)

NO WAY

+Citēt rakstu
Morty
iesūtīt 15.01.2007 17:15
Raksts #52

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 14.01.07
Kur: starp nāvēžiem

Viss var gadīties, bet man šī ideja vienalga neiet pie sirds

+Citēt rakstu
Charlotte
iesūtīt 18.01.2007 17:34
Raksts #53

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 14.12.06
Kur: kaut kur virs galvas...

CITĀTS(The_Devil's_Angel @ 12.02.2005 14:18) [snapback]357016[/snapback]

es pati šai versijai piekritīšu...
tas varētu būt viens no iemesliem kāpēc Strupam nepatīk Džeimss...

+Citēt rakstu
SilverDove
iesūtīt 18.01.2007 17:45
Raksts #54

Pievienojās: 16.10.04
Kur: In my little corner of the world

Strups un Lilija!? Fui, tas ir pretīgi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
Eskuela
iesūtīt 01.02.2007 18:16
Raksts #55

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 29.01.07

Ak, esmu vairāk nekā pārliecināta, ka tā tas arī bija! Un tam ir daudz pierādījumu!

1)Severuss ienīst Džeimsu, kas ir tikai dabīgi, jo viņš mīlēja Liliju.

2)Pirmajā grāmatā Severuss izglāba Hariju kvidiča spēles laikā, Dambldors to iztulkoja kā pateicību Džeimsam par to, ka viņš Severusu izglāba Remusa 'ārdīšanās' laikā, lai gan mēs visi zinām, ka Severus nejutās viņam pateicīgs par to, drīzāk vainoja, tad kāpēc viņš izglāba Hariju? Vai tāpēc, ka viņš tomēr bija arī Lilijas dēls?

3)Voldemorts teica, ka viņš negrasījās nogalināt Liliju, vienīgais iemesls tam varētu būt Severusa lūgums, jo mēs zinam, ka Severusa viedokli Voldemorts akceptēja. Severuss par šo uzbrukumu protams zināja, jo pats taču atstāstīja Voldemortam pareģojumu.

4)Tas, ka Severuss Liliju nosauca par draņķasini ir pilnīgi dabīgi! Viņš taču bija pēdējais lūzeris! Nedomāju, ka viņš reāli domāja toreiz iegūt Liliju.

+Citēt rakstu
Marelle
iesūtīt 30.03.2007 10:59
Raksts #56

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 25.03.07
Kur: pie datora un grāmatām
Reģe 2008

Nu, manuprāt nedaudz aplama ideja. Strups lielākoties ienīda Laupītājus, jo viņi bija tie krutie un viņiem viss tik ļoti padevās, bet viņam ne. Par Strupu viņi bieži uzjautrinājās, un Siriuss viņu izjokoja tā, ka viņš gandrīz gāja bojā. Saprotams, ka tādus cilvēkus neviens no mums savās atmiņās nelolotu.
Un Lilija iejaucās, kad par kādu ņirgājās, viņai bija tāda daba. Viņa neuzskatīja cilvēkus par mēsliem viņu izskata dēļ, vai tāpēc, ka viņi bija slīdeņi.
Taču nedomāju, ka tur bijusi mīlestība vai kādas simpātijas.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 02.04.2007 12:58
Raksts #57

Cogito ergo sum

Pievienojās: 28.02.07
Kur: Divas mājas tālāk
Jaukais snīpis

noteikti ir kaads strupam sirdij tuvs, taa tieshaam vareetu buut lilija! bet varbuut kaads kuru neviens nekad neiedomaatos...

+Citēt rakstu
šausmiņa
iesūtīt 06.05.2007 13:54
Raksts #58

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 20.02.07
Kur: manis nav, tur ir citi.

Lillija strupam patika, taču ap viņu visu laiku grozījās džeimss, un kad 7 gadā lillija ar džeimsu sāka satikties, strups atmeta cerību kādreiz iepatikties Lillijai.

Jūs taču esat pamanījuši, ka strups sarunās ar hariju piemin TIKAI džeimsu, Lilliju nekad! tātad viņš joprojām glabās sirdī atmiņas par viņu. neskatoties uz to ka nosauca viņu par draņķasini (to viņš darīja, lai neizliktos nespēcīgs džeimsa priekšā, pēc tā eksāmena)

+Citēt rakstu

3 Lapas V  < 1 2 3
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 20.06.2025 01:34