Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Personāžu lietas

Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!

> Strupa iztureeshanaas, nu izskaiet domas
lil`skater
iesūtīt 10.02.2005 14:47
Raksts #1

Studē augstākās pārvērtības

Grupa: Biedri
Pievienojās: 11.12.04
Kur: Parealitātē...

Es nesaprotu tikai vienu labi Strups slikti izturas pret Hariju, bet kaapeec vins pirmajaa maaciibu gadaa pirms speeles ar Sliideni piegaaja pie Harija un noveeleeja veiksmi?
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
2 Lapas V  < 1 2  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (20 - 23)
elliitee
iesūtīt 26.05.2005 19:40
Raksts #21

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 25.05.05
Kur: Skatoties zilajās debesu tālēs..

tā jau ir Strups taču necieš Hariju tikai tāpēc, ka necieta viņa tēvu. Naidz paudžu paudzēs....... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

+Citēt rakstu
monster
iesūtīt 27.05.2005 18:16
Raksts #22

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 21.03.04
Kur: Paslaik Kurbijkurne!

Man liekas ka briizziem vinjam tas Harijs riebjas bet citreiz kad vinjam ir labs gariigais vinjam vinnss atkal liekas normaals!

Isteniibaa man nekas cits nenaak praataa! Tas taa vareetu buut skatoties uz to ka Strups pats par sevi ir intresanta un diivaina personiba! Neaizmirsiisim to gadiijumu kad Strups izglaaba Harija dziiviibu kanambola spēlee kad Hariju meeginaaja noburt Voldemorts! Tas manupraat liecina ka Strupam Harijs kautkaadaa veidaa ir vajadziigs! Jo citaadi vinnam jau buutu izdeviigi tikt no Harija vallaa!

+Citēt rakstu
sandwoman
iesūtīt 27.05.2005 19:40
Raksts #23

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 26.05.05
Kur: Rīga, Mežaparks

Jā... Strupa attieksme pret Hariju laika gaitā ir mainījusies.. Tas tādēļ, ka viņa tēvs un Strups bija draugi.. Nu nez.. sākumā viņam bija tāda kā biku naidīga attieksme... nez kapēc?? Pati nesapratu...

+Citēt rakstu
šausmiņa
iesūtīt 06.06.2007 23:20
Raksts #24

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 20.02.07
Kur: manis nav, tur ir citi.

CITĀTS
Es nesaprotu tikai vienu labi Strups slikti izturas pret Hariju, bet kaapeec vins pirmajaa maaciibu gadaa pirms speeles ar Sliideni piegaaja pie Harija un noveeleeja veiksmi?

nuu. tā bija ironiska veiksmes novēlēšana. patiesībā viņa īstās domas bija tieši pretējas viņa rīcībai.

+Citēt rakstu

2 Lapas V  < 1 2
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 06.05.2025 23:55