Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Personāžu lietas

Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!

> Hermione - tieshaam negliitene???
Jazzy
iesūtīt 15.01.2005 14:10
Raksts #1

Sēž zem Šķirmices
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 06.01.05
Kur: Piepaliidz sargengjeljiem glaabt tumsaa pazudusho...

Nju Harija Potera graamataas daudzi uzskata,ka Hermione ir negliitene...pat Harijs un Rons...( (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) )Kaa jums liekas???Vai peec apraxta graamataa (na peec Emmas Vatsones) jums arii liekas,ka Hermione ir negliitene??? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
4 Lapas V  < 1 2 3 4 >  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (40 - 59)
darkkitty
iesūtīt 27.02.2006 23:12
Raksts #41

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 09.12.05
Kur: In Lauris' heart, searching for his soul... un tai pat laikā - hiding behind the crimson door...

manuprāt Hermione nav neglītene... man apraksts nešķiet briesmīgs, un Emma manuprāt ir diezgan izskatīga...

+Citēt rakstu
WinterLea.
iesūtīt 27.02.2006 23:17
Raksts #42

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 08.11.05
Kur: violet hill

a grāmatā tač nekur nav raxtīts ka viņa būtu neglīta! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) manuprāt viņa ir smuka meitene, kura vnk mazliet par daudz mācās un ar to atbaida zēnus! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) un filmā emma vatsone ir ļot` glīta! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
unciz
iesūtīt 27.02.2006 23:34
Raksts #43

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 26.02.06

pilnīgi normāls skiķis un kad viņai samazināja zobus tad jau vispār pa 1.mo (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Laimīgā*
iesūtīt 28.02.2006 16:09
Raksts #44

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Pievienojās: 28.07.03

Tač viņa pat slavenajam Krumam iepatikās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Nē, es domāju, tagad viņa ir baigi smukā dūda, bet kā jau kaut kas iepriekš minēja -- džekus atbaida tas, ka viņa ir tik gudra. Tā jau ir parasti, ka džekiem nepatīk gudras meitenes...

+Citēt rakstu
Džūna
iesūtīt 28.02.2006 16:29
Raksts #45

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 15.12.04
Kur: Zālamana templis, Klervo abatija.

Nu droši vien Hermione nav neglītene. Daudzi saka, ka neviens cilvēks nav neglīts, tikai ne visi saskata viņa skaistumu. Par Hermiones atveidotāju Emmu Vatsoni viens mans skolasbiedrs teica, ka viņa esot baigi seksīga. Nemāku spriest, par meitenēm nefanoju.

+Citēt rakstu
Purple mist
iesūtīt 28.02.2006 22:20
Raksts #46

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 26.02.06

Hermione pat peec graamatas apraxta naw negliitene...Nu un kas, ka Rons tikai nesen atklaaja, ka vinja ir meitene....bet liidz ar to katraa graamataa paraadaas rona greizsirdiiba..un par Krumu vispaar naw jeegas runaat...vinjsh kalambola chempions staigaaja uz Cuukkaarpas biblioteeku tikai taapeec, lai vareetu uzaicinaat Hermioni... taa kaa secinaajums : jaa, varbuut, ka dazhiem shkjiet, ka vinja ir negliitene, bet kaapeec tik daudzi ir vinju pamaniijushi...man neshkjiet, ka iemesls buutu tikai un vieniigi vinjas erudiicija...Kaa jums liekas?

+Citēt rakstu
kniburiene
iesūtīt 05.03.2006 20:08
Raksts #47

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 13.03.04

CITĀTS(zakkite @ 17.01.2005 15:06) [snapback]343216[/snapback]

Bet ja jau Kurms izvēlējās Hermioni, tad tak viņa ir skaistule... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)

Es šaubos, vai Krums izvēlējās Hermioni skaistuma dēļ. Galu galā, viņš pats jau nav nekāds smukulītis un viņš ir pietiekami gudrs, lai nevērtētu cilvēkus tikai pēc izskata.

+Citēt rakstu
Īve
iesūtīt 05.03.2006 20:15
Raksts #48

Pievienojās: 05.03.06
Kur: Mājās.

man vinja dziivee liekas pat ljoti skaista...un kaadi veel zobi lieli? tikai graamatas aprakstaa varbuut...bet tie mati pirmajaa filmaa atbilst graamatai, bet naakamajaas nav tik liela liidziiba, bet labi ka taa, jo vinjai ir ljoti skaisti mati!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
negative
iesūtīt 17.03.2006 15:10
Raksts #49

Pievienojās: 09.02.06
Kur: merkurs

Hermione ir tiiri normaala peec izskata..parasti jau par to gudriibu tur iet runa,bet par negliitumu graamataa neatceros,ka buutu rakstiits (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)

+Citēt rakstu
Kendisa
iesūtīt 17.03.2006 16:54
Raksts #50

Pievienojās: 08.01.06
Kur: vasaras apreibinaata

Nezinu, neesmu lasījusi, ka būtu k-kas kritisks rakstīts, cetrutajā pat teica, ka viņa ir skaista, vai k-kā tamlīdzīgi un meitenēm kļūstot vecākām arī viss pārējais izmainās. Iespējams no sākuma viņa nebija nekāda skaistule, bet vēlāk izveidojās par elegantu dāmu!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)

+Citēt rakstu
Demagogs
iesūtīt 21.03.2006 22:00
Raksts #51

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 09.11.04
Kur: ? Pasaule

nē,es nepavisam neuzskatu, ka hermione būtu neglītene. un grāmatās laikam tās neglītuma rindas būšu palaidis garām, bet - lai nu kā - neglītene hermione nav. vismaz man tāds priekšstats nav radies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
elfiite
iesūtīt 25.03.2006 17:23
Raksts #52

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 24.03.06
Kur: Riiga:)

hhmmm...hermione - negliitene???kuraa vietaa???nav jau blondiine, jeb baigaa skaistule bet - negliitene???nevajaggg....

+Citēt rakstu
MissIce
iesūtīt 26.03.2006 14:22
Raksts #53

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 25.03.06

Neuzskatu Hermioni par neglītu. Man liekas šito teikumu bija uzrakstījusi Rita Knisle(varbūt arī nē), bet neviens neko tādu nav teicis.Varbūt vienīgi Pansija Pārkinsone. Bet viņa pati nav pie pilna prāta, ja jau satikās ar Drako. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif)

+Citēt rakstu
Magonīte
iesūtīt 07.04.2006 22:39
Raksts #54

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 27.03.04

CITĀTS(Jazzy @ 15.01.2005 15:10) [snapback]342345[/snapback]

Nju Harija Potera graamataas daudzi uzskata,ka Hermione ir negliitene...pat Harijs un Rons...( (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) )Kaa jums liekas???Vai peec apraxta graamataa (na peec Emmas Vatsones) jums arii liekas,ka Hermione ir negliitene??? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

Muļķibas!!! ko tad īsti nozīmē skaistums? vai tikai perfekta seja, mati un vispār 60:90:60? nedomāju, ka Harijs vai Rons uzskata viņu par neglītu. Vienkārši mēs ļoti maz uzmanības veltām cilvēkiem, ar kuriem dzīvojam kopā diendienā.

+Citēt rakstu
shocked mouse
iesūtīt 08.04.2006 10:31
Raksts #55

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 25.03.06

Nu man liekas ka vinja nav negliita! Normala meitene...Kaapeec uzreiz negliita....

+Citēt rakstu
Īve
iesūtīt 08.04.2006 11:34
Raksts #56

Pievienojās: 05.03.06
Kur: Mājās.

Man Hermione arī pēc grāmatas neliekas neglīta! Jo šaubos, ka Krums, tad viņu būtu uzaicinājis! Viņa ir arī gudra, un tas ir super! Tas, ka viņai bija izpūruši mati un lieli priekšzobi, jau nenozīmē, ka viņa bija neglīta!

+Citēt rakstu
Melleņu kamenēns
iesūtīt 08.04.2006 12:03
Raksts #57

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 24.03.06
Kur: Uz palodzes zem loga.

nu neviens tachu nav ideaals.bet Hermione negliitene?patiesiibaa man vinja liekas diezgan smuka.tikai dazhas siikas probleeminjas bet tas jau neko nemaina.cik atceros vinju par negliiteni nosauca tikai rita knisle drako un paarrkinsone. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif)

CITĀTS

Es šaubos, vai Krums izvēlējās Hermioni skaistuma dēļ. Galu galā, viņš pats jau nav nekāds smukulītis un viņš ir pietiekami gudrs, lai nevērtētu cilvēkus tikai pēc izskata.

nu varbuut vinjam hermione patika arii peec izskata. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
LadyWinter
iesūtīt 09.04.2006 16:31
Raksts #58

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 07.04.06

Nedomāju ka Hermione ir neglīta.Viņa ir aprakstīta ļoti precīzi un Emma ir piemeklēta līdzīga Hermionei tapēc nedomāju ka viņa ir neglīta.Viņa vienkārši ir citādāka.

+Citēt rakstu
šausmiņa
iesūtīt 11.05.2007 20:19
Raksts #59

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 20.02.07
Kur: manis nav, tur ir citi.

vai tad grāmatā hermione bija apraksīta kā neglītene???

viņas portetējumā un raksturojumā vairāk uzsvēra gudrību, nevis izskatu.

+Citēt rakstu
Tenma
iesūtīt 12.05.2007 21:32
Raksts #60

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 02.05.07
Kur: Rīga

bija neglītene, līdz zobus samazināja... pēc tam par tādu nav vairs nodēvēta...

+Citēt rakstu

4 Lapas V  < 1 2 3 4 >
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 02.06.2025 01:26