![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.05 Kur: Piepaliidz sargengjeljiem glaabt tumsaa pazudusho... ![]() |
Nju Harija Potera graamataas daudzi uzskata,ka Hermione ir negliitene...pat Harijs un Rons...( (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) )Kaa jums liekas???Vai peec apraxta graamataa (na peec Emmas Vatsones) jums arii liekas,ka Hermione ir negliitene??? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.12.05 Kur: In Lauris' heart, searching for his soul... un tai pat laikā - hiding behind the crimson door... ![]() |
manuprāt Hermione nav neglītene... man apraksts nešķiet briesmīgs, un Emma manuprāt ir diezgan izskatīga...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.05 Kur: violet hill ![]() |
a grāmatā tač nekur nav raxtīts ka viņa būtu neglīta! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) manuprāt viņa ir smuka meitene, kura vnk mazliet par daudz mācās un ar to atbaida zēnus! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) un filmā emma vatsone ir ļot` glīta! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
pilnīgi normāls skiķis un kad viņai samazināja zobus tad jau vispār pa 1.mo (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.03 ![]() |
Tač viņa pat slavenajam Krumam iepatikās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Nē, es domāju, tagad viņa ir baigi smukā dūda, bet kā jau kaut kas iepriekš minēja -- džekus atbaida tas, ka viņa ir tik gudra. Tā jau ir parasti, ka džekiem nepatīk gudras meitenes...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Nu droši vien Hermione nav neglītene. Daudzi saka, ka neviens cilvēks nav neglīts, tikai ne visi saskata viņa skaistumu. Par Hermiones atveidotāju Emmu Vatsoni viens mans skolasbiedrs teica, ka viņa esot baigi seksīga. Nemāku spriest, par meitenēm nefanoju.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Hermione pat peec graamatas apraxta naw negliitene...Nu un kas, ka Rons tikai nesen atklaaja, ka vinja ir meitene....bet liidz ar to katraa graamataa paraadaas rona greizsirdiiba..un par Krumu vispaar naw jeegas runaat...vinjsh kalambola chempions staigaaja uz Cuukkaarpas biblioteeku tikai taapeec, lai vareetu uzaicinaat Hermioni... taa kaa secinaajums : jaa, varbuut, ka dazhiem shkjiet, ka vinja ir negliitene, bet kaapeec tik daudzi ir vinju pamaniijushi...man neshkjiet, ka iemesls buutu tikai un vieniigi vinjas erudiicija...Kaa jums liekas?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.03.04 ![]() |
CITĀTS(zakkite @ 17.01.2005 15:06) [snapback]343216[/snapback] Bet ja jau Kurms izvēlējās Hermioni, tad tak viņa ir skaistule... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Es šaubos, vai Krums izvēlējās Hermioni skaistuma dēļ. Galu galā, viņš pats jau nav nekāds smukulītis un viņš ir pietiekami gudrs, lai nevērtētu cilvēkus tikai pēc izskata. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.03.06 Kur: Mājās. ![]() |
man vinja dziivee liekas pat ljoti skaista...un kaadi veel zobi lieli? tikai graamatas aprakstaa varbuut...bet tie mati pirmajaa filmaa atbilst graamatai, bet naakamajaas nav tik liela liidziiba, bet labi ka taa, jo vinjai ir ljoti skaisti mati!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.02.06 Kur: merkurs ![]() |
Hermione ir tiiri normaala peec izskata..parasti jau par to gudriibu tur iet runa,bet par negliitumu graamataa neatceros,ka buutu rakstiits (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.06 Kur: vasaras apreibinaata ![]() |
Nezinu, neesmu lasījusi, ka būtu k-kas kritisks rakstīts, cetrutajā pat teica, ka viņa ir skaista, vai k-kā tamlīdzīgi un meitenēm kļūstot vecākām arī viss pārējais izmainās. Iespējams no sākuma viņa nebija nekāda skaistule, bet vēlāk izveidojās par elegantu dāmu!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.11.04 Kur: ? Pasaule ![]() |
nē,es nepavisam neuzskatu, ka hermione būtu neglītene. un grāmatās laikam tās neglītuma rindas būšu palaidis garām, bet - lai nu kā - neglītene hermione nav. vismaz man tāds priekšstats nav radies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Riiga:) ![]() |
hhmmm...hermione - negliitene???kuraa vietaa???nav jau blondiine, jeb baigaa skaistule bet - negliitene???nevajaggg....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
Neuzskatu Hermioni par neglītu. Man liekas šito teikumu bija uzrakstījusi Rita Knisle(varbūt arī nē), bet neviens neko tādu nav teicis.Varbūt vienīgi Pansija Pārkinsone. Bet viņa pati nav pie pilna prāta, ja jau satikās ar Drako. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.04 ![]() |
CITĀTS(Jazzy @ 15.01.2005 15:10) [snapback]342345[/snapback] Nju Harija Potera graamataas daudzi uzskata,ka Hermione ir negliitene...pat Harijs un Rons...( (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) )Kaa jums liekas???Vai peec apraxta graamataa (na peec Emmas Vatsones) jums arii liekas,ka Hermione ir negliitene??? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Muļķibas!!! ko tad īsti nozīmē skaistums? vai tikai perfekta seja, mati un vispār 60:90:60? nedomāju, ka Harijs vai Rons uzskata viņu par neglītu. Vienkārši mēs ļoti maz uzmanības veltām cilvēkiem, ar kuriem dzīvojam kopā diendienā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
Nu man liekas ka vinja nav negliita! Normala meitene...Kaapeec uzreiz negliita....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.03.06 Kur: Mājās. ![]() |
Man Hermione arī pēc grāmatas neliekas neglīta! Jo šaubos, ka Krums, tad viņu būtu uzaicinājis! Viņa ir arī gudra, un tas ir super! Tas, ka viņai bija izpūruši mati un lieli priekšzobi, jau nenozīmē, ka viņa bija neglīta!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
nu neviens tachu nav ideaals.bet Hermione negliitene?patiesiibaa man vinja liekas diezgan smuka.tikai dazhas siikas probleeminjas bet tas jau neko nemaina.cik atceros vinju par negliiteni nosauca tikai rita knisle drako un paarrkinsone. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif)
CITĀTS Es šaubos, vai Krums izvēlējās Hermioni skaistuma dēļ. Galu galā, viņš pats jau nav nekāds smukulītis un viņš ir pietiekami gudrs, lai nevērtētu cilvēkus tikai pēc izskata. nu varbuut vinjam hermione patika arii peec izskata. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.04.06 ![]() |
Nedomāju ka Hermione ir neglīta.Viņa ir aprakstīta ļoti precīzi un Emma ir piemeklēta līdzīga Hermionei tapēc nedomāju ka viņa ir neglīta.Viņa vienkārši ir citādāka.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
vai tad grāmatā hermione bija apraksīta kā neglītene???
viņas portetējumā un raksturojumā vairāk uzsvēra gudrību, nevis izskatu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.05.07 Kur: Rīga ![]() |
bija neglītene, līdz zobus samazināja... pēc tam par tādu nav vairs nodēvēta...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.06.2025 01:26 |