Dēmoniskās asinis, +-)-Bloody-(-+ |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Dēmoniskās asinis, +-)-Bloody-(-+ |
29.12.2004 20:27
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.04 Kur: stūris, tāds smuks un glīts. un vispār, neaiztiekams. Gaismas fotogrāfs |
Lai arī mums vajag n-tos biedrus tie vēl pieteiksies (cerams)
Stāds aizsākas kādā jauniešu party kur visi trako un izklaidējas. Pa logu ielido pūce un tai pie kājas ir vēstule .. Vēstulē raxtīts Naktī , kad tumsas spēki apvienosies izredzētajiem tiks spējas dotas . Tie būs vareni un neuzvarami , ja vien pratīs izmantot to ko dāvā senie dievi . Jaunieši protams nenotic lai arī meitenes aptur visu jautrību sākdamas prātot kādēļ gan nē . It īpaši jaunākā no visiem skaidri tic , ka tā ir . Vecākais , bet neapdomīgākais skaidri noliedz .. un apšaubāmi , bet fakts , ka viņš sadusmojoties rada laika apstākļu maiņu . Kādu dienu atkal visi sapulcējas un izdara tādas darbības , ka viņu spējas apstiprinās . Visus sāk vajāt gaismas spēki . Tīņi protams bēg tādējādi gaišos sadusmojot vairāk , bet iekuļas nevien vienā problēmā & pārpratumā kuru rezultāta viņiem pakaļ dzenas arī dēmoni ar netiem labākajiem nodomiem . ----------------------------------------------------------------------------- Tātad labie spēki un tumšie sastopas (pašā sākumā) un sāk kariņu vai ko tur. Protams tīņi jau sen ir laukā no mājas un bēg.Tumsas un gaismas spēki apvienojas , bet drīz vien viss pajūk. Tumšie un gaišie posto itkā atrastos kādā mežā . Tīņi - ārā no mājas skrien uz autiņu nu kaut kur un izmanto spējas nu tādā garā. Patīkamu spēlešanu. Es arī būšu , bet tagad jau jūs varat sākt postot. |
|
|
18.01.2005 16:10
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.03 Kur: The Beach |
"Jaa..." Keita atbildeeja un pieceelaas kaajaas..un pasniedza roku ashkarai, lai winjai buutu wieglaak piecelties... "Nu, ja jau winja tewi izdziedeeja...bet taa jau ir tikai manas domas.." Keite iemineejaaas, bet saprata, ka atkal winjas domas netix njemtas weeraa...
|
|
|
18.01.2005 18:57
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.03 Kur: rīga. |
Nirvanai tas neko nekaitēja, bet viņa nicinoši paskatījās uz Aškaru.
"Varbūt tev labāk būtu paticis, ja es tevi būtu atstājusi tā sapūt? Vismaz būtu aiztaupījusi tev šo grūšanu..." Nirvana teica un pagriezās. Viņa atsaldēja Kimu un Aleksi. Viņa pieliecās pie vienu un tad pie otra. Abi tika ideāli izdziedēti. Nirvana paskatījās uz Keitu un Aškaru ar jautājošu skatienu. |
|
|
18.01.2005 20:32
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.04 Kur: stūris, tāds smuks un glīts. un vispār, neaiztiekams. Gaismas fotogrāfs |
ah Keita saki wien .. es vairs neielaidīšos ..
to sakot meitene iesēdās dīvānā un tukši skatijās uz priekšu Ko teiksi Nirvaniņ .. pielabinies & tad nogalini ? viņa caururbjoši nopētja būtni un tad akal novērsās ... |
|
|
19.01.2005 14:46
Raksts
|
|
"Nē, dēmonīte un dēmoniņi. Es nepielabinos. Es tikai gribu pierādīt, ka negribu jūs nogalināt, bet gan izglābt un atgriezt normālā dzīvē, kāda jums bija pirms tam."
Nirvana ātri atbildēja. "Vispār... Kā tu zini manu vārdu? Es neatceros, ka būtu tev to teikusi." Nirvana piebilda un apsēdās uz grīdas. |
|
|
19.01.2005 16:46
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.03 Kur: The Beach |
Keita pamaniija Nirwanas skatienu... "Uz mani neskaties...wienmeer, kad es kaut ko pasaku..wiss beidzas taa, kaa newajag..." winja teica un centaas neiesaistiities abu diwu sarunaa... Winja aizgaaja apskatiities wi ar Kimu un Alexi wiss i kaartiibaa... "Jums wiss labi?" Keita jautaaja...
|
|
|
19.01.2005 16:49
Raksts
|
|
"Vai tu domā, ja nebūtu ticējusi tai vēstulei, tad tā nebūtu noticis? Nē... Tas ir jūsu liktenis. Bet tagad jūsu liktenim ir divi atzarojumi. Viens griežas tā kā atpakaļ un ir gaišs, bet otrs ir nepārredzams un tas ir pilnīgā tumsā. Atcerieties to! Un izdariet izvēli, kamēr nav par vēlu."
Nirvana gari teica un turpināja skatīties uz Keitu. Un tad uz visiem pārējiem. |
|
|
19.01.2005 23:45
Raksts
|
|
Piedod mbet es pareģoju ..
to patiekusi meitene ielīda vēl dziļāk dīvānā Mana dzīve Ir normāla un bija kamēr tu neparādijies. viņa nosprauslojās. |
|
|
20.01.2005 17:50
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci Grupa: Biedri Pievienojās: 10.07.04 |
Vai tu uzskati, ka maģiskas spējas priekš mirstīgajiem ir, kas normāls?
Helēna nelaipni jautāja piegājusi klāt un knapi savaldīdamās, lai neaizlidinātu sīkos prom. Nu ja jau tā tad vienīgie, kas te nav normāli esat jūs... Viņa klusi piebilda un tad apstājās blakus Nirvanai. Klau -beidzat taču ākstīties...kas jūs domājat, ka ja nogalināsiet mūs jums būs miers? Ir vēl citi pie tam dēmoni arī vajās jūs - viņiem konkurenti nav vajadzīgi. Tādi jau jūs esat - nobeidzat savējos, nobeidzat pretiniekus...bet isu pasauli nobeigt jūs nevarat tādēļ ātri izlemjiet. Ja kāds vēlas būt normāls - var pieteikties pie manis un jūs atmodīsiweties savā mikstajā gultiņā, laimīgajā dzīvītē visu šo te aizmirsis. |
|
|
20.01.2005 18:15
Raksts
|
|
Lecina seskus Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.04 Kur: Valmiera :D |
Un kā lai mēs zinām, ka Jūs nemelojat?
KIma ievaicājās pieceļoties kājās. Kā lai mēs zinam, ka pēc tam mums neviens neuzbruks? Tagad mums vismaz ir spējas ar ko aizstāvēties. Kima prātīgi teica. Lai nu kas viņa no spējām neatteiksies... Kā lai es vispār zinu, ka tu mani tūlīt nenogalināsi? Kima lūkojās Nirvanai acīs ar caururbjošu skatienu. |
|
|
20.01.2005 18:27
Raksts
|
|
"Cilvēk, atbildēšu uz taviem jautājumiem. Vai tad jums šķiet, ka mums būtu jēga tik ilgi ar jums pīties? Mēs nemelojam tāpēc, ka nav jēgas melot. Jums pēc tam neviens neuzbruks, jo nebūs iemesla. Spējas vairāk neeksistēs un viss! Bet uz trešo jautājumu atbilde ir pavisam vienkārša - kāda jēga tad man bija tevi dziedināt, ko?"
Nirvana teica un paskatījās uz Kimu. |
|
|
20.01.2005 18:29
Raksts
|
|
Pastāv tāda lieta kā blefs turklāt pie tā ka man bija vaijaadzīga dziedināšana vainģia biji tu un otrkārt kāpēc gan nevēlēt mums nāvi arī pēc spēju iegūšanas? Tā taču dara visi īstie ļaunie maitasgabali.
Kima izgāja visai asos izteicienos, taču tas izpauda viņas domas, taču viņa uzskatīja, ja reiz spējas viņai dotas tad ne par velti un tam ir kāda nozīme un viņa negrasās muļķīgā kārtā no tām atteikties. |
|
|
21.01.2005 18:00
Raksts
|
|
Tu, dārgā, laikam sajauci - ļauni esat jūs - ne mēs. Jūs esat dēmoni, kā jums nepielces. Iespējams drīz vien paliksiet zaļi, zili ar gļotām un ragiem uz sejas. Rūksiet kā ar trakumsērgu slimi suņi.Helēna nikni teica lūkojoties uz Kimu un būdama gatavībā teleportēties uz mazāko meitenes kustību, lai izvairītos no sastinguma, kā arī lidināt to pa gaisu, kad vien būs nepieciešams.
Pieleca? Vai tev tiešām ir vāji ar uztveršanas spējām? Helēna nedaudz nicīgi noprasīja. |
|
|
21.01.2005 18:06
Raksts
|
|
"Fui!" Keita iebljaawaas, iedomaajoties to, ka winjai peekshnji izaugtu ragi un aada paliktu zalja... "tas tachu ir pretiigi..." winja sawiebaas, un neticeedama sawaam speejaam biidiija kreeslu shurp un turp... Nedaudz sajuusmaa par to... "es pienjemsim, neweelos palikt zalja.." winja to taa kaa starpcitu piebilda, turpinot sliidinaat kreeslu...
|
|
|
21.01.2005 20:15
Raksts
|
|
"Tad saprotiet ko mēs sakam, un jūs nekļūsiet ne zili, ne zaļi. Un ragi ar neizaugs."
Nirvana klusu teica un lēnām piecēlās. Viņa apgāja apkārt jauniešiem un tad nostājās blakus Helēnai. "Ticiet vai nē, bet jūs esat ļaunie, kas iznīcinās pasauli." Nirvana klusu teica. |
|
|
22.01.2005 13:33
Raksts
|
|
Mēs esam ļaunie, kas iznīcinās pasauli un Jūs to grasāties glābt?
Kima nicīgi pajautāja un sāka no sirds smieties. Nesmīdini mani briesmone! Viņa skarbi teica beidzot smieties. Es tev neticu un savas spējas tev nedošu.. Labāk aiznesīšu tās līdzi sev kapā nevis atdošu tev.. Varbūt tu esi tā kas grib iznīcināt pasauli? Kima nikni teica. |
|
|
22.01.2005 16:03
Raksts
|
|
"Varbūt padomā loģiski, dēmon? Vispār mums tagad būtu jādara šādi!"
Nirvana neizturēja un ar divām lielām ugunsbumbām piespieda Kimu pie sienas. "Kāpēc mums, gaismas glabātājām, vajadzētu iznīcināt pasauli? Lai mirtu?" Nirvana draudīgi iejautājās un nostājās jauniešu vidū. Viņa paskatījās uz Kimu, kas tik tikko bija atsista pret sienu. |
|
|
22.01.2005 22:04
Raksts
|
|
Helēna tramīgi apskatījās uz Nirvanu un Kimu. Pieiedama pie Keita viņa ierunājās.
Nevēlies...ja tu tiešām nevēlies palikt zaļa vari nākt man līdzi un jau pēc acumirkļa tu atmodīsies savās mājās un viss būs labi - neviens tevi nevajās. Helēna bezemocionāli noteica un palūkojās uz Keitu. |
|
|
23.01.2005 18:16
Raksts
|
|
Keita paskatiijaas uz Kimu un tad uz Heleenu.. "Nee...ja ar mani nenaak wisi paareejie tad jau nu wiena es ar neieshu..." meitene strauji noteica un aizgaaja pie Nirwanas, uzlika sawu roku uz winjas rokas, liekot saprast, ka Keita weelas, lai winja atlaizh Kimu... "Tas, ka esmu mazaakaa un warbuut wiswieglaak iewainojamaakaa, nenoziimee, ka buushu arii wisstulbaakaa.. Un Nirwana teica, ka mees nekljuusim zalji un mums neizaugs ragi.."
|
|
|
23.01.2005 18:26
Raksts
|
|
Nirvana negribīgi pazudināja ugunsbumbas.
"Protams, ka es tā teicu. Un tā arī nebūs, ja sekosiet mums. Jūs redzēsiet skaistas vietas, bet pēc tam atgūsieties savās mājās un visu arī atcerēsieties." Nirvana teica. Viņa saudzīgi atlaida Keitas roku un paskatījās uz viņu. Vai tiešām viņa bija tā vienīgā saprātīgā, kas visu kaut vai daļēji saprata? |
|
|
23.01.2005 18:32
Raksts
|
|
Ak, diews...kaads spiediens tiek idariits uz mani.. Keita atkrizdama diiwaanaa domaaja... Kaapeec wisu jautaa man...kaapeec wisi grib, lai es atbildu citu wietaa... es tachu es wissiikaakaa un neko parasti nejeedzu...wai arii slaizhu wisu deeli... winja druzhaini domaaja... Man patiik manas jaunaaas speejas...un pagaidaam taas mani neapgruutina..labaak neteikshu neko...labaak kluseeshu... winja turpinaaja seedeet diiwaanaa..
|
|
|
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.11.2024 01:17 |