![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
1. Iesūtītajiem pavedieniem jābūt par tēmu. Pirms izveido pavedienu, izlasi sadaļas NK aprakstu!
2. Tas pats attiecas uz iesūtītajiem rakstiem. Nav atļauts spams. Ja vēlies turpināt diskusiju par kādu citu tematu, izveido jaunu pavedienu!
3. Esi iecietīgs un cieni citu viedokli arī attiecībā uz jautājumiem, kuros tev pašam ir stingra pārliecība.
4. Aizliegts rupji lamāties un apvainot citus biedrus. Ja ir nepieciešamība iebilst, paud savus iebildumus korekti un pieklājīgi!
5. Aizliegts iesūtīt rakstus, kas pārkāpj PG-13 reitingu.
6. Centies savu viedokli izteikt plašāk! Pāris vārdi skaitīsies spams. Par to, kas ir spams, lasi šeit.
7. Centies rakstīt, ievērojot ortogrāfiju un interpunkciju, bet, galvenais, raksti tā, lai tas būtu citiem saprotams. Foruma vadītājam ir tiesības rediģēt nesaprotamus vai neatbilstošus pavedienu virsrakstus un aprakstus.
8. Pims iesūtīt pavedienu, paskaties, vai tāds jau neeksistē! Līdzīgs pavediens var tikt iepludināts jau esošā vai slēgts.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.04.04 Kur: Ogre ![]() |
Es pat īsti nezinu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) ...man vairākas lietas uzdzen šermuļus! Viena no tām ir karš! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) Es tādu negribētu pieredzēt
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.06 ![]() |
man bail no nežēlības, kas cilvēkos ir iekšā.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.11.07 Kur: Cēsis ![]() |
neviena, man ir bail no šaurām telpām
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 ![]() |
Es tā kā nespēju izsķirties starp Dabas katastrofam un karu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.09 Kur: citur ![]() |
No domām par nāvi. Ja par to domāju uznāk baigā depresija. Un vēl no sāpēm un visādām ķidāšanām.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.09 Kur: Zem kļavas, rudens pērkons laikā. ![]() |
Nezinu, cik iederīgi te tas būs, bet man ir bail no pašām bailēm. Pilnīgi nopietni.
Man ir bail baidīties. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Sen atpakaļ baidījos tikai no tumsas.
Baidos no vājprāta un nespējas sevi kontrolēt. Bail no savām dusmām, nē, ne dusmiņām, bet dusmām, kas uznāk reizi pa reizei, kā vulkāna izvirdums, kad ķepas sāk trīcēt un pazūd kontrole pār darbībām un vārdiem. Bail palikt vienai un nevajadzīgai nevienam. Bail runāt cilvēku priekšā. Bail dzīvot tukšu un bezjēdzīgu dzīvi. Bail, ka pazaudēšu savu būtību vai noslīkšu cilvēku jūrā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.11.09 Kur: Tavā kumodē Gardēdis ![]() |
Es pat nezinu no kā man būtu bail (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Ne no kā nav...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
Iepriekš bravūrīgi teicu, ka nav nekā no kā baidīties, bet..
-> Noteikti negribētu piedzīvot Atklāsmju grāmatā aprakstīto laiku pirms Kristus otrās atnākšanas. (Lai arī kāds varētu iebilst, ka viss jau ir procesā) -> Neesmu arī New World Order fans. (-||-) -> Ļoti labprāt izvairītos no zemūdens metināšanas darbiem un līšanas iekš sen nogrimušu metāla kuģu šaurām ejām. (man nav bail no ūdens, man nav bail no sarūsējuša metāla un man nav arī klaustrofobijas, bet saliec visu šito kopā.. and NooooooNoNo thank you, very much!) -> Ļoti, ļoti, ļoti labprāt izvairītos no nepanesamām sāpēm. -> Bail un jā, konkrēti bail no smadzeņslimībām. No iespējas izdarīt kaut ko briesmīgu, pašam neapzinoties un nekontrolējot. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 01:34 |