Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> NK noteikumi

1. Iesūtītajiem pavedieniem jābūt par tēmu. Pirms izveido pavedienu, izlasi sadaļas NK aprakstu!
2. Tas pats attiecas uz iesūtītajiem rakstiem. Nav atļauts spams. Ja vēlies turpināt diskusiju par kādu citu tematu, izveido jaunu pavedienu!
3. Esi iecietīgs un cieni citu viedokli arī attiecībā uz jautājumiem, kuros tev pašam ir stingra pārliecība.
4. Aizliegts rupji lamāties un apvainot citus biedrus. Ja ir nepieciešamība iebilst, paud savus iebildumus korekti un pieklājīgi!
5. Aizliegts iesūtīt rakstus, kas pārkāpj PG-13 reitingu.
6. Centies savu viedokli izteikt plašāk! Pāris vārdi skaitīsies spams. Par to, kas ir spams, lasi šeit.
7. Centies rakstīt, ievērojot ortogrāfiju un interpunkciju, bet, galvenais, raksti tā, lai tas būtu citiem saprotams. Foruma vadītājam ir tiesības rediģēt nesaprotamus vai neatbilstošus pavedienu virsrakstus un aprakstus.
8. Pims iesūtīt pavedienu, paskaties, vai tāds jau neeksistē! Līdzīgs pavediens var tikt iepludināts jau esošā vai slēgts.

> Tavas bailes...
No kā tu baidies visvairāk???
Tu nevari redzēt aptaujas rezultātu, kamēr neesi nobalsojis. Lūdzu, piesakies un nobalso, lai redzētu šīs aptaujas rezultātu.
Kopā balsis: 338
Viesi nevar balsot. 
zakkite
iesūtīt 28.12.2004 20:42
Raksts #1

Pārvērš vaboles par pogām

Grupa: Biedri
Pievienojās: 02.04.04
Kur: Ogre

Es pat īsti nezinu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) ...man vairākas lietas uzdzen šermuļus! Viena no tām ir karš! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) Es tādu negribētu pieredzēt
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
16 Lapas V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (180 - 199)
Bladac
iesūtīt 07.06.2006 21:26
Raksts #181

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 14.05.06

No tumsas- man nav gadījies baidīies jo nav bijis iemesla..
No nāves- visi vienalga nomirs, tāpēc arī šis variants mani tā nebaida, protams izņemot tad kad es ar vienu roku karātos no 7 stāva blakona XD
No dzīvniekiem(kukaiņiem, rāpuļiem utt)- ~nobalsoju~ Man visa māja pilna ar skudrām, bet pārsvarā lielāko daļu kukaiņus negribu redzēt sev ne tuvumā.. Savā ziņā bail tomēr ir..
No kara -ja tas tuvotos, dabiski ka es pārbītos līdz nāvei XD
No dabas katastrofām(tornādo, cunāmi utt) - pielīdzināms karam.. Paldies dievam ka viesuļi, vulkānu izvirdumi un cunami tā samagi latviju neapdraud ^__^

+Citēt rakstu
ligaanna
iesūtīt 08.06.2006 19:48
Raksts #182

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 01.08.05
Kur: Turpat, kur parasti!

Man no visām aptaujā ietvertajām lietām ir mazliet bail, taču visvairāk laikam baidos no kara, visu pārējo jau vienmēr var pieciest, bet karu, nu nē! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)

+Citēt rakstu
Eriko Andreas
iesūtīt 20.06.2006 00:39
Raksts #183

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 15.06.06

Nobalsoju par kukaiņiem, rāpuļiem uc. Liekas, muļķīgi, vai ne? Bet man ir paraoniskas bailes no prusakiem(Tarakāniem), kā arī no dēlēm. Pret prusakiem vienkārši zijūtu milzīgu riebumu, bet dēles man bija neitrālas līdz 2004. gada Līgo dienai, kad ar draugu tusējot pie viņa lauku karjera iedomājos uz ugunskuras cept dēles. Tā cepdamās pāršķīda uz pusēm. Tas vienkārši bija pretīgi. Liekas nekas, vai ne tā? Bet pēc tā man veselu gadu(Jap, precīzi apaļu), katru trešo nakti rādījās murgi par dēlēm - Es peldu kaut kur un te pēkšņi sāk sūkties dēles klāt. Vienkārši pretīgi. Tā nu tas ir un cenšos ar to sadzīvot. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Christina
iesūtīt 20.06.2006 09:01
Raksts #184

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 13.06.06
Kur: Kedās, atsaldē kājas.

Atbilzu varianti jau labie,bet neviens neatbilda manam baileem!
nu man ir nenormali bail ieklut autokatastrofa,jo berniba ,braucot uz laukiem,tiesi tad kad mes braucam garam,ne no ka uzgaja gaisa masina un tur ieksa bij cilveki!brrr....
kops ta laika,ka mes ar masinu piebraucam tuvak prieksabraucosam masinam es automatiski pielieku rokas priexa sejai un aizveru acis!veeh!

+Citēt rakstu
karmucis
iesūtīt 20.06.2006 23:43
Raksts #185

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 31.08.05
Kur: Nav iespējams precīzi noteikt.

Es nežēlīgi baidos no zirnekļiem.. es nezinu kāpēs bet tas tā vienkārši ir.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)

+Citēt rakstu
mr.martin
iesūtīt 04.07.2006 09:39
Raksts #186

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 03.07.06

kukaini kas var buut sliktaaks.......

+Citēt rakstu
dreamer
iesūtīt 04.07.2006 19:03
Raksts #187

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 30.05.04
Kur: kastē un betonā

visas līdz galam neiepazītās lietas mēdz izraisīt bailes.
no šiem variantiem man grūti izvēlēties, no kā man ir visvairāk bail.. tas ir kas būtiskāks.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) bail pat pieminēt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif)

+Citēt rakstu
josephine
iesūtīt 12.07.2006 21:42
Raksts #188

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 12.07.06
Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me
Susļiks

Es saku, ka dzīvē nav nekā tāda, no kā būtu jābaidās...

+Citēt rakstu
antikriste
iesūtīt 13.07.2006 08:29
Raksts #189

*

Pievienojās: 11.06.06
Kur: Riga

no nawes toch man naw bail... ziniet no ka man ir bail? un waru saderet jums visiem ari? no citu cilveeku nodeviibas jeb vel sliktak- apkaunojuma... morali iespaido nereali... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)

+Citēt rakstu
Sarkanais Krūštu...
iesūtīt 13.07.2006 08:38
Raksts #190

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 28.06.06
Veļasgabals 2012

Nāve man pie kājas!
Tumsu un kukaiņus,rāpuļus utt. mīlu!
Nesaprotamās lietas mani piesaista..
Dabas katastrofas-nav emociju!
Nu karš... to gan es negribētu pieredzēt! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)

+Citēt rakstu
~eviic~
iesūtīt 13.07.2006 10:53
Raksts #191

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 18.08.03

nobalsoju par naavi, jo to es vel negribu pieredzet...riebjas zirnekli...seit kars es domaju ka vel nav gaidams... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) a kapec te nav variants-bailes no augstuma???

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 13.07.2006 11:02
Raksts #192

Miglājs
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Pievienojās: 12.07.06
Kur: M31
Vadzvaigzne tumsā

Dīvaini.
Es lieliski zinu, ka no tumsas nav jābaidās, bet kad esmu viena mājās un ir tumš, man sāk kļūt baisi.
Aizmigt es varu pie ieslēgtas gaismas, vai ja nav gaismas, tad sega ir pār galvu.
Muļķīgi, bet ko gan es tur varu darīt?
Jāmēģina pierast pie tumsas.

+Citēt rakstu
Cada
iesūtīt 18.07.2006 16:06
Raksts #193

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 06.01.06
Kur: Mežonīgi dzeltenajā pasaulē

Lai arī man tulīt būs 15 gadi es tik un tā baidos no tumsas. Tas jau ir no bērnības šīs bailes bieži man ir traucējušas, bet vispār kā kāds gudrs cilvēks ir teicis "Visas bailes ir bailes no nāves" vai tā ir domājiet paši.

+Citēt rakstu
antikriste
iesūtīt 22.07.2006 13:58
Raksts #194

*

Pievienojās: 11.06.06
Kur: Riga

principa Cadai ir taisniiiba.... daudzi cilveki baidas no tumsas jo ir saskatijushies kautkadas parraiddes kur rada ka no tumsas izlien kads manjaks unj nozhmiedz cilvecinjus.... tapec mums ari vienmer liekas ka tumsa nebutu vis jaukaka vieta kur uztureties... bet tam par spiiit.... man nereeeaaaali patik staigaties ara tumsa..... viena... kad zini ka tevi aiz katra stura gaida kads piedzivojums kuru tu nevaresi izzinat, bet varbut aiz nakosha stura jau nave tev uzklup? interesanti... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) bet visjautrakais ir pusnakti pa kapinjiem pastaigaties vienam... visas slimibas no adrenaliiina piepluduma nonjem ta itka to nemaz muzha nebutu bijis... nu neskaitot sirdstrieku (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Chilla
iesūtīt 09.08.2006 14:44
Raksts #195

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 09.08.06
Kur: Vieta, kur mani gaida.

Grūti bija izšķirties starp Karu, dabas katastrofām un nāvi. Beigu beigās, nobalsoju par to, ka man bail no kara.
Manuprāt, nekas nevarbūt ļaunāk par karu, (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

Šo rakstu rediģēja Chilla: 09.08.2006 14:46

+Citēt rakstu
***Dancing_Queen...
iesūtīt 15.08.2006 15:31
Raksts #196

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 07.06.04
Kur: ŪBERĪGO ciemā. :D

iisteniibaa jau bailes var paarvareet.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) man personiigi vislielaakaas bailes ir no sunjiem.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) ljoti sens un garsh staasts, bet censhos sadziivot.. nu jau iet uz labo pusi, bet savas bailes no tumsas, augstuma utt, esmu jau paarvareejusi.. man nav bai lno kara vai no dabas katastrofaam, paar taadaam lietaam man nav varas un neko nevaru izdariit, ja kkas notiek, tad ir jaadziivo liidz peedeejam...

+Citēt rakstu
ricis
iesūtīt 18.08.2006 15:45
Raksts #197

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 02.03.06
Kur: Balvi

no nawes...

+Citēt rakstu
Annija Spella
iesūtīt 18.08.2006 16:49
Raksts #198

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 14.05.06

Godīgi? Man ir bail no ūdens. Smieklīgi ne? Visi smejas.
Vēl laikam man ir nedaudz klaustrofobija.

+Citēt rakstu
Krisy
iesūtīt 22.08.2006 10:00
Raksts #199

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 14.07.06
Kur: tepat

man buutu bail no dabas katastrofaammm.... kas notiktu ja zemestriice vai tornado sapostiitu latviju???

+Citēt rakstu
etna
iesūtīt 22.08.2006 11:19
Raksts #200

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 08.01.06
Kur: Vajadzību istabā

no kara.

+Citēt rakstu

16 Lapas V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 25.06.2025 02:56