![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.04 Kur: Savā mazajā iedomātajā sapņu pasaulītē,kur nekad nenotiek kaut kas ļauns. ![]() |
Es jau ņemu, ka mainīsies. Es ceru,ka tā būs alga par Siriusa nāvi. Un vēl - viņš jau tās riebklībass dara tikai tāpēc,ka ienīst Harija tēvu... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.06 ![]() |
Nē.. Strups vienmēr paliks vecais labais (a varbūt sliktais) Strupijs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.08.06 Kur: Pie datora ![]() |
Liekas ka nē
Šo rakstu rediģēja alnis: 23.08.2006 14:22 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.05 Kur: Rīga ![]() |
nee.....viņš vienmēr paliks tāds kāds viņš viemēr ir bijis........
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Strups visu mūžu ir bijis tikai mūdzis ar taukaniem matiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) tādi tipiņi nemainās
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.06 Kur: ☆ ![]() |
Huh..kļudas pēc gandriz nobalsoju 'Jā" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Nedomāju vis ka šis mainīsies. Kaut vai pēc 5 gadiem-bus tāds pats melnmatains ````is. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.06 Kur: Rīga,Latvija ![]() |
Es domaaju ka taads cilveeks kaa Severuss Strups nemainiisies!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
nee, vinjsh bus un palix ļauns!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/dwarf_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.10.06 Kur: Visums,piena galaktika, saules sisteema, Zeme, eirāzija, eiropa, baltija, latvija, riiga, centrs, maaja, dziivoklis, istaba dators! ![]() |
nu..es esmu tagadnee un zinu ka Strups nemainiisies, jo izlasiiju JP, bet es jau no pasha saakta gala kad uzzinaaju ka strups kaadreiz bijis naaveedis.. ZINAAJU KA VINJSH JOPROJAAM LIEN DIR** LORDAM VOLDEMORTAM UN NOGALINAAJU DUMIDORU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
nedomāju ka tāds cilvēks kā Strups jebkad varētu mainīties...
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
nemainiisies toChna zinu-taadi riebeklji nemainaas....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.06.2025 09:24 |